Du læser nu
Da jeg re-claimede min stue og en lille fødselsdagsrabat..

Da jeg re-claimede min stue og en lille fødselsdagsrabat..

For et par uger siden fik jeg nok. Spat, nærmest. Var ved at gå amok over, at min baby havde, ikke bare indtaget, men overtaget mit hjem. Larmende plastikdimser overalt, rod, tvivlsomme pletter på mit lyse trægulv og indtørrede madrester de mærkeligste steder. Træt af, at alt det der gjorde mit hjem til netop MIT var blevet fjernet for at barnet ikke skulle forgribe sig på det.

Pssssst – hop ned nederst i indlægget for at finde en nice rabatkode til Desenio..

Jeg skældte ud. Meddelte Skjorten at NU ville jeg altså have ny sofa, for nok er den vi har ikke engang et år gammel, men “den er pisse upraktisk med en baby, jeg er træt af farven og jeg gider fanme ikke støvsuge den så meget som én gang til”, rasede jeg.

Læs også: GUIDE – sådan laver du en billedvæg..

Ok ok, sagde Skjorten. Hvad vil du så have? Jeg viste ham en ny model fra Ikea i vaskbart gråt stof og med opbevaring i chaiselongdelen til alle Cornichonens små plastikdimser. “Det er en familieflyder”, sagde jeg. “Den er praktisk!”. “Køb den hvis det er så vigtigt for dig… Men jeg kender dig – du bliver skide træt af den om 3 uger…”, sagde han træt.

Og han har måske ret. Det ved jeg ikke helt. Jeg er stadig lidt lun på tanken (for igen: den er praktisk!). Men før jeg går ud og gør noget overilet, tænkte jeg, at jeg lige ville starte i lidt mindre skala. Først med at rydde op. Rydde væk. Kravlegården er røget i kælderen – hvis vi savner den, kommer den op igen. Legetøjet er gemt væk i en lukket kurv. Skjorten skal igang med et nyt TV-møbel. Vi er blevet enige om at sælge den lyserøde lænestol. Og jeg skal have et ekstra sæt sideborde til den anden side af sofaen. Symmetri. Ro. Og lidt færre farver.

Og så det vigtigste – og letteste – når jeg får den der kløe for at gøre det hele om. Jeg skifter billederne på væggen. Og bare den lille luftforandring har altså reddet den blå veluorsofas liv lidt endnu. Er jeg mon den eneste, der har det sådan? At nogle gang skal der ske noget. NU. Helst igår faktisk. Man er træt af det hele. Og så kan en oprydning, nye billeder på væggen og lidt friske blomster gøre SÅ stor forskel, at man helt glemmer, at man ti minutter tidligere var klar til at sælge alt inventaret og starte forfra. Så jeg bestilte et par nye sager fra Desenio og så var det hele ligepludselig ikke så træls..

Det er måske mit bedste indretningstip: man kan komme virkeligt langt med med meget lidt og en god gang oprydning.

Og nu er det jo min fødselsdag (…. fik hun let og elegant flettet ind i snakken), så jeg har fået lov til at dele en lille fødselsdagsrabat til Desenio med jer – koden acieagurk giver 25% rabat hos Desenio mellem idag tirsdag d. 7. og torsdag d. 9. August. Koden gælder ikke på handpicked/collaboration posters eller rammer.  

De plakater vi har valgt kan I finde hér:

Hvis ret skal være ret, så er det ikke dem allesammen der er nye – nogle af dem hang jeg op for et par måneder siden, da jeg lavede billedvæggen. Find iøvrigt mine bedste tip til, hvordan sådan en sag gribes an i indlægget hér – jeg er så glad for, at jeg har valgt rammerne fra Desenio i kombination med de famøse velcrostrips fra 3M. Det gør det så mega nemt at skifte til nye billeder, når man trænger til luftforandring… Og så kan jeg iøvrigt også anbefale at følge med hos Desenio på instagram – hér er virkelig pæn inspiration at finde.

 Kommentarer (15)
  • Jeg er helt vild med farven i jeres stue ☺️ Den er super flot uden, at den overtager det hele – Har du mon en farvekode???

  • Ha ha, det lyder som mig i søndags! Jeg har dog ingen baby, så det var bare vores eget rod. Og så vil jeg gerne have et nyt køkken, et nyt tøjskab, nye natborde, nye farver på væggene. Men træerne vokser jo ikke ind i himlen, og jeg har ikke uendelige mængder penge på kontoen, så det blev til oprydning, flytten lidt rundt, lidt nyt kom ind og lidt gammelt røg på den blå avis. Nu skal jeg finde nogle fine plakater, så rabatten er kærkommen. Og så er vi ved at lægge en plan for, hvordan det nye køkken kan blive en realitet. Så mon ikke det går altsammen for os begge 😉 Tillykke med dagen 🙂

  • Kan så godt følge dig omkring at tage din stue tilbage, men vil bare lige nævne til kontrast, at sønnike herhjemme er over 4 år og p.t. står der en brio-togbane på gulvet og hhv. en ambulance og en autocamper på sofapuffen og et paw patrol fly på sofaen. Han vil bare gerne være, hvor vi er, så selvom jeg nogle gange føler, at jeg bor sammen med al for mange mennesker (mand og barn), der er ligeglade med smart indretning, så er det jo kun en fase;o) *messer jeg dagligt for mig selv*

    • Det er virkelig gammelt og købt på den Blå Avis – men vist nok oprindeligt fra Ilva 🙂

  • Hvad hedder modellen fra IKEA? Det der med opbevaring lød ret smart – vi har også en lille en der efterhånden fylder lidt for meget i stuen;-)

  • Altså jeg er jo meget nysgerrig på den praktiske sofa du snakker om! Vores sofa er også medtaget af vores 2-årige.

  • Kender det alt for godt, og man kan bare få fnidder af legetøj overalt. Jeg vil da lige anbefale Play&go pose til opbevaring. Den er så super hurtig lige at rydde legetøjet op i og hænge væk, og så kan man bare folde den ud næste dag til en ny omgang leg…fungerer nemlig også som et legetæppe. Smadder smart! Synes nu jeres sofa er virkelig flot, men kan godt forstå din trang til noget praktisk. Selv har vi sofa med vaskbart betræk..også fra IKEA 😊. Den bliver hængende, til der ikke er små børn i huset længere, men så bliver den også udskiftet. God dag til dig – det er så dejligt at følge med hos dig og jer.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top