Du læser nu
Den der praktiske sofa, jeg snakkede om..

Den der praktiske sofa, jeg snakkede om..

Nu var I så mange der spurgte interesseret til den der praktiske sofa, jeg snakkede om igår, så uden der skal gå for meget bolig i den, tænkte jeg, at jeg da gerne ville uddybe lidt af de tanker og idéer jeg har i fht stuen.

“Det er meget lyserødt”, sagde Skjorten, da jeg viste ham denne collage, som led i min overbeviselses-strategi for projektet. Han er (som alle mænd) visuel og skal se ting stylet og i en sammenhæng før han har en holdning til dem… Og det er måske rimeligt nok – altså at dele “hele” visionen før man afkræver godkendelse…

Men det er det altså ikke (lyserødt, altså). Det er faktisk mindre lyserødt en det vi har nu. Så altså. Og så er det lidt mindre i velour. Som én af jer så klogt skrev til mig på instagram “De modige valg er nogle gange også dem der laves hurtigst om…. derfor man bliver så klassisk og kedelig med tiden”, og det er vist meget rigtigt:)

Men ok ok – jeg kan jo også godt lide det der med at indrette mig. Lave om. Flytte nyt. “Kan vi ikke bare gøre det færdigt once and for all?”, spurgte Skjorten træt en dag. Og nej, det kan vi ikke. For jeg bliver aldrig færdig. Jeg er altid igang. Det er altid en proces. Det ved jeg godt, at der er mange, der ikke vil kunne forstå – men også mange, der godt kan:)

Anyways – det her er ønskerne du jour..

 1. Sofabord fra Jotex
 2. Lysestage fra Jotex
 3. Tæppe fra Ellos (jeg så lige at rabatkoden 385705 giver -20% på Ellos Home)
 4. Sofa fra Ikea – jeg ELSKER, at der er  opbevaring i chaiselong-delen, tanken om at ligge og flyde til tegnefilm med min familie OG at den har vaskbart betræk… Og puderne i ryggen iøvrigt – så pænt!!
 5. Sideborde fra Zara Home – to på hver side af sofaen.. Symmetri. 
 6. Lampeskærm fra Ellos
 7. Vase fra Jotex
 8. Lænestol fra Sofakompagniet
 9. lampefod fra Ikea

PS: I er også mange, der har skrevet og spurgt om det er vildt upraktisk med baby og velour. Og nej. Det er det ikke. Synes faktisk at det har været meget godt i fht at spilde – væsker bliver ikke suget ned ligeså hurtigt, men lægger sig oven på stoffet og kan tørres af, hvis man er hurtig…. Det er bare mig, der er fuld af gode undskyldninger;)

*Skal din næste sofa holde resten af livet? Ta da et kig på Carl Hansen & Søn.

 Kommentarer (2)
 • Det er lige gået op for mig, at du har ret. Det er en proces. Jeg bliver aldrig færdig 🤣
  Tænk… jeg har hele tiden tænkt at når jeg bare lige fandt den sidste vase/lampe/lysestage, så var vores hjem komplet. Lige indtil jeg så en ny ting, der ville passe perfekt ind, og sætte noget af det andet jeg engang også synes var perfekt, ned i kælderen. Først nu går det op for mig at det er en løbende proces og den stopper aldrig. For jeg bliver aldrig træt af at forny og gøre det endnu bedre. Jeg elsker også at flytte rundt, finde nye steder til tingene og gå på opdagelse på flotte indretningswebsider.
  Åh Gud, Acie 😂
  Min mand bruger sine “lommepenge” på golf. Jeg bruger mine på indretning 😂😂😂

 • Hmmm, med hensyn til praktik, så kan jeg ikke lade være med at tænke på alle de riskiks og figenstænger, der vil falde ned mellem alle de puder. Og alle de gange, man skal sætte puderne på plads, fordi en tumling har leget i dem 😅 men vaskbart betræk er et must, er min erfaring!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top