Du læser nu
En lille beauty-video..

En lille beauty-video..

Jeg har leget med noget nyt på kanalen og håber, at I vil se med:) Og det er ikke fordi der skal gå totalt beauty i den, men jeg hygger mig med det og synes det er sjovt at udforske helt nyt territorie – jeg har lige noget, der ligner 7 års beautytalk jeg skal have afløb for;) Derfor får I hér 5 hår- og hudplejefavoritter – hos en virkelig træt mor. De er ikke nye, men kæmpe hits hos mig:)

Det er lidt en ny type video for mig (they all are, haha), men I må mega gerne give et lille like eller et subscribe, hvis I kan lide den – så ved jeg, om jeg skal lave mere af den slags 🙂

Links til produkter i videoen:

Idag er vi på vej i sommerhus – det bliver rart. Vi kæmper med søvnen i disse dage (… det var dét jeg sagde, for et par uger siden – man ved aldrig om det vender imorgen. And it did. 1 skridt frem, 2 tilbage.. Jeg skal nok komme tilbage hertil, men jeg vil så gerne komme tilbage med noget ‘brugbart’ og lige nu, hvor vi står midt i det og hverken får søvn eller har løsninger, så virker det så… ehm.. ukonstruktivt?).

 Kommentarer (11)
 • Herlig video 🙂
  Hvad hedder den Silver mouse, du henviser ti – som du tidligere har brugt? den må jeg ud og købe!

  Og hvilken dagcreme bruger du?

 • Jeg vil også gerne lige give en kommentar med. Du stråler!! Trods træthed osv,, så kan man virkelig se, at du brænder for det her, og din gnist er ikke til at tage fejl af. Det er helt fantastisk at se og følge med i, og jeg vil gerne sige igen at jeg er virkelig glad for at det blev bloggen der overlevede prioriteringsrunden! Du er en af de bloggere jeg har fulgt i allerlængst tid (siden Stockholmtiden, så har ikke været med helt fra start, men stadig længe!), og en af de bloggere jeg nyder allermest at følge. Så TAK for at du bliver ved, og juhuu at vi kan se hvor meget du stråler! <3

 • Skøn video!
  Vil bare lige sige… hvis man f.eks. læser med fra iPhone, ligger videoen i indlægget og jeg ryger derfor ikke med over på YouTube. Derfor kan jeg heller ikke like eller subscribe. Men du skal vide at jeg ser med 🙂
  Måske der er andre der også ser med, men ikke har YouTube åben på den måde, men bare ser videoen via indlægget?

 • Man kan virkelig mærke, at du brænder for det! Din begejstring når ud igennem skærmen. Jeg ville også gerne have haft mere forklaring om, hvorfor du synes produkterne er så gode, og så kan der arbejdes lidt med lydkvaliteten – og undgå de der klap på lårene hehe 🙂

 • Dejlig video hvor jeg fik et smil på læben. Jeg kan godt lide at det er så lige til og ikke opstillet og at lyden ikke er perfekt, er det der gør, at det er dig vi får at se, som du er 👊🏼 Er selv blevet mor for et år siden og shit hvor har jeg også været træt med træt på. Vi var desperate i forrige uge da vi også havde en del opvækninger om natten og putning tog over to timer, men så prøvede jeg at lære hende at hun skulle sove selv uden vi var i rummet. Det tog én aftenen og bingo nu sover hun 9-10 timer i streg og vi har fået vores aftener tilbage, en udhvilet datter og en total overskudsmor. Ikke for at komme med råd for du har sikkert prøvet alt, blot et tip fra mor der var træt med træt på 🙂 Sejt du er blevet selvstændig, det kræver mod og vi kvinder skal tro mere på os selv, vi er jo så mega dygtige og burde støtte hinanden meget mere.

 • Man bliver utroligt solfølsom uanset hvornår på døgnet, du bruger retinol.

  Du må hjertens gerne bruge den om morgenen, men man SKAL bruge en rigtig solcreme (ikke en dagcreme med SPF) hvis man bruger retinol uanset hvornår på døgnet, man bruger det. Det er helt fint at bruge det under solcreme, det virker lige fint.

 • Rigtig fin video. Desværre er der en rungende lyd, som er lidt træls. Ved ikke om den kommer fra kameraet?
  Desuden fortæller du meget hurtigt om produkterne, hvor jeg måske er sådan lidt anderledes end mange andre, og godt kunne tænke mig, at du uddyber lidt mere. Især når det er noget, som du ved noget om.
  Keep up the work, og jeg tror du bliver hamrende ferm 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top