Du læser nu
Skønhedsfavoritter i april: SPF, C-vitamin og min yndlingsduft du jour..

Skønhedsfavoritter i april: SPF, C-vitamin og min yndlingsduft du jour..

Aprilo, forår og en ny herlig årstid, der for alvor kilder os i sjælen. Forår. Halløj. Månedens skønneste favoritter får I her – direkte fra min badeværelsesskuffe. Dét jeg bruger allermest lige nu. Og synes er allerbedst. Listen indeholder reklamelinks.

 

Skønhedsfavoritter i april:

Elizabeth Arden Ceramide Capsules Hyaluronic Acid: Små vidunderlige portions-anrettede kapsler med fugt og ceramider. Jeg har vist nævnt dem før, men nu er fugtsæsonen for alvor igang og de fortjener en gang ros igen. Og så elsker jeg nydelsen forbundet med de små kapsler – som en lille mini-facial hver mogen foran spejlet.

Ole Henriksen Banana Bright: En fast makker i mit morgenritual smækfyldt af god C-Vitamin, som er særligt godt at huske at bruge om sommeren, fordi det ‘booster’ effekten af din SPF (foruden at give glød, udjævne pigmentforskelle mm).

Jo Malone Velvet Rose & Oud Cologne Intense: Uhmm, en vidunderlig duft venner. Ikke for tung, ikke for syrlig, ikke for sød. Bare helt perfekt.

A-DERMA Protect Invisible Fluid: Jeg er stolt ambassadør for A-Derma på 2. år og det skyldes i høj grad deres Exomega-produkter, der er uundværlige for os med eksem. Men. Protect-serien er helt og aldeles overset i min optik. Især det her produkt er en vinder – let, usynlig og tårnhøj SPF. Så god til hverdag – sidste trin i hudplejerutinen, første trin i makeuppen. Helst året rundt, meeeen – ellers fra 1/4 – 1/10. Kunne vi ikke aftale det? 😉

Clairins Supra Volume Mascara: Den her giver inteeeens farve og masser af volumen til mine korte vipper. Et rigtigt hit til når vipperne lige skal have dét ekstra.

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top