Du læser nu
Room makeover af børneværelset – del II..

Room makeover af børneværelset – del II..

Tadaaaa! Jeg har glædet mig sådan til at vise jer det endelige resultat af min lille makeover af Elises værelse. Som jeg skrev, blev den i høj grad fremprovokeret af indkøbet af en voksenseng, og selvom jeg måske ikke lige synes at netop dén gør noget specielt godt for indretningen, så synes jeg det hele er blevet så fint, så fint.

Sengen er den samme som hele tiden – men ved siden af, er der flyttet en lille cykel ind fra MiniSpeeders. Hun er endnu for lille til at kunne bruge den, men jeg synes den er så cute, så nu står den og pynter på hendes værelse til hun bliver lidt større. Skjorten blev iøvrigt så begejstret for den lille cykel, at han ikke kunne lade være med at bestille en klassisk MiniSpeeders bil – den bor nede i stuen, for now.

Den lille sofa fra Petite Deco matcher velour-stolen, der er flyttet ind i stuen og som I nok har spottet på instagram. Den er seriøst cute – og jeg forestiller mig, at Elise kommer til at ligge dér og lytte til “Folk og Røvere i Kardemommeby” og andre lydbøger, når nu bliver bare lidt større. Lyskæden er fra Bloomingville, skylampen fra IKEA (den hang tidligere over puslebordet) og plakaterne og rammerne er fra Desenio.

Det lille rokkefår kunne jeg heller ikke stå for – det er også fra Bloomingville. Det lille bord med stolene er fra MiniTude.

Uroen hér, har Elises Tante LaChris lavet til hende. Den er såå fin <3

Sengen er fra Jysk – den er 120cm bred, så der er plads til både mor og Elise.. Også når Elise er lidt større. Vi valgte netop denne model, da den har opbevaring i underdelen – vildt praktisk. Sengekappen er fra Ellos.

I loftet har jeg hængt små papirskyer op og så er jeg igang med at lave små lanterne-luftballoner, der også skal op. Men dem er jeg altså ikke helt færdig med endnu – det kommer.

 Kommentarer (20)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top