Du læser nu
Verdens bedste bryllupsdag..

Verdens bedste bryllupsdag..

Tak for alle jeres søde hilsner på insta, på vores bryllupsdag – det er så vildt, at det allerede er 2 år siden. Jeg gad så godt gøre det igen – især det med kjolerne, haha 😉

Nuvel. Som jeg fortalte, havde Skjorten lagt i ovnen til den helt store overraskelse, og på trods af, at jeg havde formået at køre egne forventninger helt op, så skuffede han ikke. Snarere tværtimod. Og historien om verdens bedste bryllupsdag, får I så altså hér. Han er god ham min mand. Og jeg følte (og føler) mig heldig.

Sidste år gik vores bryllupsdag lidt op i fødsel, så i år skulle den altså virkelig have én over nakken – ikke mindst for også at fejre, at vi har klaret os igennem det første år som småbørnsforældre, uden hverken at blive skilt eller slå hinanden ihjel… Hurra for det! Og hurra for os <3

[Kl 13:38 – Jeg tog tidlig afsted mandag, for jeg skulle holde en gæsteforlæsning på CBS – det har jeg ikke lige fået fortalt, men det skulle jeg altså. I er et par stykker, der har spurgt for hvilket studie, men det ved jeg faktisk ikke – det var i et kandidatfag, der hedder “Social Media Management”. Nuvel. Sidespor. Mens jeg klogede mig, sørgede Skjorten for at få afleveret Elise hos sin farmor og farfar og så mødtes vi på Frederiksberg, hvor jeg blev samlet op og vi kørte ind mod byen. Første stop var frokost på Pastis og der blev delt en svampe-toast og en Croque Madame – naturligvis skyllet ned med to glas bobler]

[Kl 15:07 – Efter frokosten bliver jeg sat af foran D’Angleterre – der var et værre leben, for der var vist noget med at Bono var på vej derfra, men jeg fik tjekket ind mens Skjorten parkerede.. Vi sov på D’Angleren natten efter vores bryllup og havde talt om, at burde vi næsten altid gøre til vores bryllupsdag. Men så rammer virkeligheden og fornuften og tanker som ‘ej det er også fjollet’ og what not.. Men nu havde Skjorten altså besluttet, at det skulle vi. Og ih, hvor var det dejligt.]

[Kl 18:24 – Resten af eftermiddagen er gået med at sove middagslur.. Jeg havde egentlig badetøj og havde overvejet en tur ned i Amazing Space, men sådan blev det ikke – træt mor lagde sig i dynerne og vågnede ikke før 2 timer senere, haha. Istedet tog jeg et langt bad på værelset og når alle produkterne er fra Amazing Space, så er det jo nææææsten det samme. Næsten]

[Kl 20:24:  Skjorten har booket bord på Geist. Jeg havde fået at vide, at vi ikke skulle gå længere end at jeg kunne have stilletter på, men havde alligevel ikke gættet det. Vi delte 8 retter (blandt andet signatur-sagen hér med avocado og caviar), drak cocktails, bobler og rødvin og nød at ingen af skulle hverken køre hjem eller op den halve nat.. Bedste date-night længe!]

[Kl 23:17 – trætte fødder retur på hotellet.. Klar til at se dyner…]

[Kl 08:21 – Næste morgen har vi bestilt morgenmad på værelset – og få ting føles mere luksus end at have sovet en hel nat og så få serveret morgenkaffen på sengen. Hallelulja. Jeg nød det i fulde drag og skyllede de sorte dråber ned med både en omelet, græsk yoghurt med granola, frisk frugt, grapefrugt juice og en lille croissant… Slurp..]

Det var simpelthen sådan et dejligt døgn. Fyldt med alt det bedste jeg ved. Ren luksus – og så herligt, at blive gennemforkælet på sådan et bomuldsbryllup. Jeg forventer ingenlunde samme fetering hvert år, men lige i år trængte vi bare sådan til, at være mand&hustru og ikke mor&far. Bare lige i 24 timer. Og hvad bedre end en lille staycation så? <3

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top