Du læser nu
REJSEVLOG: Antwerpen…

REJSEVLOG: Antwerpen…

Så fik jeg endelig klippet min lille rejsevlog fra Antwerpen sammen – det var virkelig en herlig tur og byen får mine varmeste anbefalinger til en hyggelig weekendtur.. Måske en dameweekend?

Byen er et mix af Berlin, Hamborg og Paris og priserne er ca. det halve af det vi kender fra Danmark – både på hotelværelser og at spise (god mad) ude. Byen er især interessant for de, der har en interesse i mode (Dries Van Noten, Ann Demeulemeester m.fl. er herfra) og diamantsmykker (byen er kendt for sine diamantbørser og her er et rigt udvalg af smykker i alle prisklasser).

De konkrete tip må I få i et andet indlæg, men for nu kan I få en lille hyggelig video med lidt stemning for hvad der kunne have været en virkelig hyggelig venindetur, selvom fortegnet for vores vedkommende jo egentlig hed ‘arbejde’.

I må ikke blive forskrækkede over mit morgentrætte ansigt først i videoen – jeg ved ikke hvordan I ser ud kl 4:45, men shit I aint pretty, haha… Oooog som altid bliver jeg så mega mega glad, hvis nogen af jer gider at subscribe på min lille kanal – det kan I gøre her.

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top