Du læser nu
[TEST & REVIEW] – Dyson Airwrap Styler..

[TEST & REVIEW] – Dyson Airwrap Styler..

Som jeg skrev forleden, så kunne jeg altså ikke lade være med at købe den hypede Dyson Airwrap Styler, og selvom jeg tidligere har lavet kampagner med Dyson, så er indeværende indlæg altså helt for egen regning og ikke spor sponsoreret eller det der ligner.

Og I var også et par stykker, der spurgte om jeg ikke ville dele min mening om dette virkeligt hypede og ret pricey hair tool. Og dét kan I tro jeg vil 🙂

For jer der ikke kender eller har hørt om den nye Dyson Airwrap Styler, så er det altså et multi-tool – en hårtørrer, glattebørste, krøllejern og rundbørste i ét. Den tiltrækker og former håret ved hjælp af luft og uden brug af høj varme, som vi jo ellers kender det fra både glattejern og krøllejern. Den findes i 3 forskellige modeller – eller ‘pakker’ er nok et bedre ord, egenlig.

Jeg har valgt den pakke der hedder “Volume & Shape”, som kommer med forskellige mundstykker til at give volumen og krølle håret. Jeg tænker, at mange af os med klassisk skandinavisk hår, netop vil have mest glæde af denne.

Den findes dog også i en “Smooth & Control” variant, som er til dem med naturlige krøller og tendens til frizz… Og sidst men ikke mindst findes den også i en variant, hvor man simpelthen bare får det hele med.

Den er som nævnt ret pricey – og om jeg synes den er pengene værd? Det svarer jeg på i videoen her nedenfor.


 

 Kommentarer (2)
 • YES! Hvor er du god 🙂

  To spørgsmål:
  – Hvordan krøller den i allerede tørt hår?
  – og synes du krøllerne holder bedre/dårligere end hvis man krøller med GHD fx?

  • ;-*

   – Den krøller godt synes jeg. Men krøllerne holder ikke helt ligeså længe, som hvis man krøller det i vådt.
   – Jeg synes de holder bedre!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top