Du læser nu
Gode bolig-kup op til Black Friday..

Gode bolig-kup op til Black Friday..

Det der Black Friday griber virkelig om sig og Ellos har taget den skridtet videre og holder simpelthen Black Week – jeg føler ikke, at det har været helt så skørt i USA de gange vi har været til Black Friday dér…. Ironisk, når nu det er så mega american som noget kan være.

Jeg så for nogle måneder siden, at Ellos Home havde åbnet en fysisk butik (.. måske endda to?) i Stockholm – dér gad jeg godt forbi. Kunne de ikke lige tage, at åbne en butik i København også? Vi har virkelig mange gode ting fra Ellos Home på Kysten – og flere ting, som I gerne spørger ind til. Tæppet i stuen ikke mindst, som I kan se på billedet her ovenfor. Det får jeg min. 1 DM om hver uge. Og nu er det altså på bud – fordi Ellos holder Black Week og Blue Tuesday. Det finder I her. Det samme gælder ivørigt de populære der marokansk inspirerede ryatæpper, som vi har et liggende af på både kontoret og gæsteværelset. Dem finder I her.

 

I kan se alle Home Deals i andlening af Blue Tuesday HER – og så har jeg valgt nogle favoritter på collagen nedenfor. Shop till’ you drop ladies – selv er jeg lun på tæppet, jeg har valgt som nr. 2, men det er nok lidt farligt med et hvidt gulvtæppe i kombination med Cornichon.

1 Alton Tæppe, 2×3 m – 20% // 2. London tæppe, -20% // 3. Sofabord i glas, -30% // 4. Bordlampe i messing og glas, -20% // 5. Rosa lænestol i velour, -50% // 6. Pendler i glas og messing, -30% // 7. Lampeskærm i velour, -20% // 8. Lysekrone, -30% // 9. Ryatæppe, – 50%

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top