Du læser nu
[GIVEAWAY] – i år er #JulPåKysten gylden, juvelfarvet og sofistikeret..

[GIVEAWAY] – i år er #JulPåKysten gylden, juvelfarvet og sofistikeret..

I løbet af den sidste uges tid har jeg haft travlt med at pynte op til jul – December nærmer sig jo med yderst hastige skridt, og jeg har tit følt mig snigløbet af julen (primært i de år vi holdt Thanksgiving i New York og derfor helt missede starten på december herhjemme), og dét skal ikke være sådan i år.

[Forgyldte rensdyr – julede, men samtidig lidt mere classy end en lille rød nissemand..]

I forrige uge, inviterede Sinnerup i Kronen Vanløse mig på besøg og gav mig lov til at gå jule-amok – måske den fedeste opgave, jeg nogensinde har fået, sagde den lille #JuleGurk. Jeg kendte ikke Sinnerup inden, og det viser sig, at der er en helt naturlig forklaring herpå – det er tilsyneladende en velbevaret jysk hemmelighed, og det er altså først for nylig, at vi sjællændere har fået mulighed for at gæste Sinnerup. Der findes hele 13 Sinnerup-butikker i vores lille land – og heraf ligger der altså kun én på Sjælland. Nemlig i Kronen Vanløse.

[Træstubben er perfekt som enten julet og rustikt serveringsfad eller til et fint jule-stilleben. Glassene kan sætte prikket over i’et på julebordet og kuglerne. Åh. Kuglerne. I den mørkerøde velour – venner, det var kærlighed ved første blik]

Og venner, jeg siger jer, det er et slaraffenland af RANG. Mine små juleøjne strålede om kap med de mange julekugler – omend Sinnerup nu altså også er leveringsdygtig i meget andet end blot julepynt. Her er både bolig og tøj. Fra plankeborde til service til sofaer til julepynt til mode. Hér kan man altså komme hele vejen rundt:)

[Det er ikke helt en isbjørn, men tæt på – foran pejsen har jeg lagt et lammeskind. Det giver så hyggelig stemning. Selve pejsen har jeg i år dekoreret med en dekoration af eucalyptus og hortensiaer og pynt iform af glitrende glasstjerner. Og så har pejsen også fået en stage på hvert hjørne i en elegangt glasstage]

Og mere eller mindre alle de sager i altså kan se, jeg har pyntet op med, har jeg fundet i Sinnerup. Der er nogle enkelte gengangere fra tidligere år, men 99% af det hele er altså noget jeg slæbte med hjem fra mit besøg i Vanløse. Jeg havde – med andre ord – lange arme, da jeg kom hjem;)

[Et par rustikke grene (jeg har købt disse i den lokale Meny) i en vase er perfekt til pyntede julekugler. Jeg er helt syg med kombinationen af den mørkegrønne velour og de forskellige guldkugler]

[Endnu et lille rensdyr – og et par glitrende grantræer i glaskuppel]

Jeg havde ikke nogen færdig sat plan i hovedet om hvad jeg gik efter, da jeg gik igang – men det formede sig hurtigt i mit hovede. Ikke mindst hjulpet på vej af velourkuglerne, som var noget af det første jeg faldt for. De er simpelthen så flotte – og kommer dårligt til sin ret på disse billeder. De stod, til orientering, i 30kr pr stk – ikke galt, med andre ord.

[Årets dekoration, der også skal agere centre piece på julebordet, når vi når så langt. Hortensiaerne er – delvist – af egen avl, og glasstjernerne sikrer jule feelet]

Men da først julekuglerne var lagt i kurven, tegnede der sig et billede af noget sofistikeret og ‘rich’ – sidste år var jeg mere stram i min julepynt og feelet var mere nordisk.. I år ville jeg gerne lave noget, der var lidt mindre stramt, lidt varmere, men stadig sofistikeret – og også gerne lidt… øhmm… uventet… Altså – det havde jo været oplagt at hænge en granranke henover pejsen. Men det føltes også lidt forudsigeligt – dermed ikke sagt, at jeg ikke finder på det en dag, men lige i år, ville jeg gerne i en anden retning.

Jeg er ikke til små nisser, klare røde farver og den slags – tilgengæld er jeg vild med en jul der er gylden, juvelfarvet og lidt lodden..

Mit julehjem skal (i år) være varmt, indbydende og hyggeligt – ikke cool, tjekket og nordisk. Jeg har for første gang, stillet flere stearinlys klar og så håber jeg også, at vi (for første gang) får ild i pejsen i løbet af december… Omend det samtidig bliver noget med at mandsopdække Elise, så let’s see om vi orker det.

Så jo – dette var de første glimt af mit lille julehjem. Jeg glæder mig til at vise jer mere, som december skrider frem. Og er i bidt af bare den mindste lille gale julenisse, så gør jer den tjeneste, at tage forbi Sinnerup – om ikke andet, så for at få lidt inspiration til jeres eget julehjem. Der er SÅ mange fine fund at gøre sig og det er værd at køre efter.

[På barvognen er der også flyttet en lille lodden Rudolf ind – er han ikke sød?]

Oooog nu, hvor vi næsten har taget hul på December, så kan jeg ikke vente længere, og sætter derfor den første af en lang række lækre jule-giveaways igang. Der kommer blandt andet en helt adventskalender – og mere til <3 Juhuuu – December, du bliver sød!

Jeg har nemlig fået lov til at udlodde et gavekort på 1000kr til Sinnerup i Kronen Vanløse til én af jer. For at deltage skal I følge mig på instagram og smide en kommentar med hvor i landet (eller udlandet) I skal fejre jul.. gerne med en bette jule-emoji oven i hatten 😉

Jeg trækker en vinder d. 6/12 – og husk nu at få skrevet den rigtige mailadresse. Det er overraskende tit, at jeg ikke kan få fat i jer, der vinder, fordi I har fået skrevet en forkert mail:)

 

 Kommentarer (234)
 • Jeg skal fejre jul i Randers med svigerfamilien 🎄 Jeg drømmer om at fejre jul lidt længere sydpå, hvor der er masser af sne 🌨

 • Jeg skal holde jul hos familien i Ballerup. Jeg bor selve i Vanløse og tager ofte en inspirationstur i sinnerup. 🎅🏼🎅🏼

 • Jeg skal holde jul hos mine forældre på havnen i Odense. Jeg glæder mig allerede helt vildt! 🕯☃️

 • Jeg skal holde jul i Arendal i Norge, med min Kristoffer fra Arendal… (Næsten som i Frozen)🎄🎁❄️☃️

 • Jeg holder jul i København. Det er er som om København bliver helt rolig i dagene op til jul og man fornemmer at folk har mere overskud og der er fyldt med lys i brokvarterne – det er ret magisk 🎄🎄🎄

 • Jeg skal holde jul hos mine svigerforældre i deres sommerhus på Sjællands Odde🎅🎄🌟 For første gang går turen ikke til mine forældre i Nordjylland, så jeg er lidt spændt🤗

 • Ho ho hooo – Jeg er flyttet hjemme fra for 4 månederne, så et gavekort ville helt sikkert pynte! dog skal jeg hjem til Ærø og holde ferie, så jeg glæder mig til at komme hjem.

 • Jeg skal holde jul med min familie som inkluderer mor, far, stedfar, søster, svoger, niece, nevø og svogers mor. Og vigtigst af alt, jeg holder jul i Ishøj💣

 • Traditionen tro holder jeg jul hjemme hos mine forældre i mit barndomshjem i en forstad til Kbh – og jeg glæder mig 🎄 Glædelig 1. søndag i advent ⭐️

 • Vi skal holde jul i sommerhus hos min svoger og svigerinde, mega hyggeligt og jeg glæder mig🤶🏻🎄🎅🏻

 • Hos min bror og svigerinde i Haderslev. Det er først år, vi har min lille niece med til bords. Hun er 8 mdr. juleaften, og faster/gudmor kan slet ikke være i sig selv over hvor hyggeligt, det bliver – også selvom hun ikke selv kommer til at forstå juleaften endnu 🤶🏼🎄🎁

 • Vi skal holde herhjemme (midtsjælland) med hele familien og jeg glæææder mig som et lille barn 🙃🎄🎄🎄❤️ Elsker julen!!!

  Jeg vil elske at aflægge Sinnerup et besøg for indtil videre har jeg kun besøgt dem online, så dejligt at de også er kommet her til Sjælland 😃👏🏻

 • Jeg skal holde jul med min far, hans kone og hendes familie i Vestjylland. Derefter går turen til min kærestes familie i Aarhus, inden vi lander i Kbh. igen for at fejre nytår.

 • Vi skal for første gang holde jul sammen min kæreste og jeg – vi er nemlig blevet forældre til de sødeste to piger her slut oktober. Julen holdet vi i Vestjylland i Harboøre ved min familie – allerede d 26 december rejser vi dog til Færøerne, op til min kærestes familie, for at vise pigerne frem 🙂
  Glædelig jul!

 • Jeg skal holde jul hjemme i vores nye hus på Amager. Det er første gang jeg er vært, så er spændt og glæder mig. 🌲❄️

 • Jeg skal for allerførste gang være værtinde til juleaften, og dermed også fejre jul med min mand for første gang! Det har vi valgt fordi at vi til januar venter tvillinger – så nu har vi inviteret de 3 han normalt fejrer aftenen sammen med, og de 3 jeg normalt fejrer aftenen sammen med. Vi håber på en hyggelig aften, og at tvillingerne bliver i maven til efter jul 😅🎄

 • Så smuk julepynt.
  Det med skindet foran pejsen:-)
  Vi ville vælge en bjørn, men blev enige om at hovedet altid ville ligge i vejen, så det blev en meget smuk zebra fra Afrika.
  Ville så gerne deltage i din giveaway, smukt i Sinnerup/Vanløse kroen – ville jeg så gerne.
  Vi skal holde en traditionel familiejul her på gården som vi altid plejer, det er så hyggeligt og stemningsfyldt:-)
  Min datter liker dig på Instagram, da jeg ikke selv har insta.
  Rigtig glædelig juletid ønskes herfra:-)

 • Jeg skal fejre jul hjemme med min familie her på fyn, nær odense 🙂 (Indsæt selv jule emoji, da min computer ikke vil, haha)

 • Med svigerfamilien – i SydItalien! Lidt grænseoverskridende for en traditionel julegris som mig, men også så skønt!

 • Jeg skal holde juleaften med hele min skønne familie, den holdes hos min nevø i København i år 🦌🎅🏼☃️🍷🕯

 • Vi holder jul på ski i Sverige i år! Eller, jeg er gravid med tvillinger, så jeg skal drikke varm kakao og underholde børnene mens de andre står på ski 😊🎄🎅🏻

 • Julen skal fejres hjemme med familien🎁🎄…og dagen efter skal jeg fejre min fødselsdag🇩🇰, det ville ikke være tosset med lidt shopping i juledagene🍀🤞🏼

 • Vi skal holde jul her! Efter det år, hvor svigerfar serverede suppe juleaften (og intet andet) lovede jeg mig selv og børnene at vi altid ville holde jul hjemme…

 • Julen i år skal tilbringes hos farmor i Vanløse, så det kan da være, jeg en af december dagene skal invitere hende med en tur i Kronen til lidt pre-juleshopping 🎄🎁

 • Sikke en lækker give-away. Jeg er en af de “heldige jyder”, der har kendt til Sinnerup i mange år. I år skal julen tilbringes i Nordjylland 😀

 • For første gang i nærmest 10 år skal jeg hjem til Nordsjælland og holde jul. Det kan næsten ikke blive bedre 🎅🏼

 • Fantasisk konkurrence. Jeg får lyst til at ompynte mit hjem 😂🎄
  Hvis jeg vinder, så vil jeg dele min gevinst med min veninde Olivia ❤️

 • Hos min bror og hans skønne familie, med skoven i baghaven, ild i pejsen og små forventningsfulde ansigter 🎄😍⛄️🎁🎅🏼

 • Jeg skal holde jul med hele min side af familien i min mands og mit hus, som vi købte for 1.5 år siden. Jeg glæder mig allermest til, at julehygge med mine to niecer på 3 og 7. Små overraskelser hele dagen – rigtig disneyjul 🎄⛄. Faktisk er det andet år i træk vi holder jul herhjemme og jeg elsker at stå for det. Ooooogså kunne gavekortet være en ekstra fødselsdagsgave, da jeg fylder 26 år på onsdag ❄⛄🎄🇩🇰

 • Ååååårh, det gad jeg godt vinde! Min kæreste og jeg er netop rykket fra lejlighed på 50m2 til hus på landet på 250m2 – så det er ligesom lidt som om der er lidt meget luft mellem al julepynten i år!
  Jeg skal for første gang så også holde jul i år med min kæreste og hans familie. Det bliver skørt, men helt sikker dejligt! ⛄🎄

 • Jeg skal holde jul hjemme hos min svigerfamilie i Brøndby. Mine børn glæder sig, og de bliver helt sikkert også forkælet ✨♥️🎄♥️✨

 • Her står den på jul hos svigermor og svigerfar i Vejle, da vores nybygger-husprojekt ikke er færdigt. Vi glæder os 🌲

 • Jeg skal holde min datters første jul hos min mor med vores famile og min forlovede ❤️ Vi E L S K E R jul i min familie! Min datter bliver 3 måneder d. 18 december, så jeg glæder mig helt vildt til at fejre jul med hende.

 • Jeg skal holde jul hjemme hos mine forældre for første gang – vi har altid været hos bedsteforældre! Men i år er det “hjemme” med bedsteforældre fra begge sider, det bliver simpelthen så hyggeligt 😍🙏🏻🎄

 • Jeg skal holde jul med mine forældre og min bror, og det bliver hjemme hos min bror i Sydhavnen. Da han skal ‘hoste’ aftenen, bliver det vegansk, og det glæder jeg mig rigtig meget til 🌱🎅🏼 Dog har han intet julepynt, så jeg ville elske at kunne købe en masse pynt og pynte op hjemme hos ham 😍

 • Jeg skal holde jul alene med min pige,(og måske baby i maven, hvis hun kommer lidt før tid💖) da jeg lige har fundet ud af at min mand har været utro🎄💔😪🥁🌟🦌🤶🏻❤️ Julen er hjerternes tid, også de knuste❤️ Tak for en fin blog

 • Skal fejre jul hos mine forældre lidt uden for Roskilde! Glæder mig til at hygge med dem og alle mine bedsteforældre, som er så søde og gamle 🎅🏼🤶🏼

 • Jeg skal holde jul for første gang hos min svigerfamilie i en lille landsby, der hedder Jenslev, med vores søn på 3 måneder.

 • Vi skal fejre jul på fynsland – julen er helt speciel når familien samles hos mine forældre, og man bliver trukket tilbage i barndommen. SKØNT 🎅🏽🤶🏼🎄

 • Jeg følger dig allerede selvfølgelig ☺️👏🏼 Jeg skal fejre jul i Nordsjælland, hjemme hos mine forældre

 • Jeg skal holde jul i Livigno, hvilket betyder jul på ski ⛷😍 Det kunne ikke være bedre ❄️🎅🏻❤️

 • Jeg skal holde jul i Marokko. Det har jeg prøvet én gang før og det var en succes – kan varmt anbefales (ja, der er faktisk varmt ;o) Mit keyboard er F*****, så jeg kan ikke lave emojis :o(

 • Jeg skal hjem til mine forældre i Jylland (bor i København) og fejre jul med søskende, nevøer og niecer 🎄🌨❄️

 • Jeg er nygift, og vi skal holde jul sammen for første gang i år. Vi starter hos hans familie, så det bliver spændende – og lidt underligt, er jeg sikker på – at skulle tage del i en anden families juletraditioner, få lidt anden julemad osv., men jeg glæder mig 🎄🎁🎀

 • Jeg skal holde jul hos mine forældre i Næstved. Hele familien er samlet der, når min morbror og tante kommer hjem fra Grønland for at fejre jul med os 🎄🎅🏻

 • Vi har købt hus i foråret og skal for første gang holde jul for hele familien. Både mine forældre, svigerforældre og vores søskende m.fl. Glæder mig…men vi mangler pynt til træet, for det har vi jo ikke før haft brug for… 😁🎄🌟

 • Sikke en god konkurrence, jeg elsker Sinnerup!
  Jeg skal endelig fejre jul på mine forældres gård i Skovlunde. Det hyggeligste i hele verden 🙂

 • Jeg skal holde jul med mine forældre, min mand og vores lille ny baby hos mine forældre på Østerbro😍💫🌟

 • Vi skal for første gang holde jul hjemme hos os med både min familie og svigerfamilie. Jeg glæder mig🎄😍

 • Vi skal holde min søns første jul hjemme hos os selv i år 🎄🎅🏻😍 Det er første gang, vi selv holder jul og det er sgu lidt nervepirrende 😅

 • I vores nye lejlighed i Rødovre ( lige ved siden af Rødovre Centrum, der ligeledes er gået juleamok ) sammen med min side af familien 🎅🏻🤶🏻❣️🤗❤️

 • Vi skal holde jul hjemme i København. Vi bliver mine to drenge, min mand, svigermor og mig selv. Vi glæder os max til december og julen da vi sidste år måtte passe vores elskede farfar der døde efter 6 ugers intens sygdom og måtte begrave ham d 22/12, så der var ikke så meget julestemning. Det retter vi op på
  I år, hvorfor ekstra pynt vil være perfekt 🎅🤶🎁

 • Hos mine forældre i Haslev, sammen med mine søstre, deres kæreste og min Nevø og niecer ❤️❄️☃️🎄🤶🏼🎅🏼🎁❤️⛪️🌨☃️✨

 • 🎄 Jeg skal fejre jul i Odense, i mit barndomshjem med mine forældre og søster og hendes familie. Jeg bor selv i KBH, men tager afsted d. 23. til julehygge 🤶🏼🎅🏼⭐️💚

 • Jeg skal holde jul med familien ved Hirtshals Fyr i den gamle fyrmesterbolig😍 Det bliver ret magisk, tror jeg. 💫 Ville elske at kunne tage noget smukt julepynt med 🌲☃️❄️

 • Vi skal holde jul for første gang i vores nye hus i Herlev. De julekugler vil passe rigtig godt ind i resten af pynten 😍

 • Jeg er lige flyttet hjemmefra og skal derfor, for første gang, køre “hjem” for at holde jul. Den skal tilbringes med min min lille familie og senere på aftenen svigerfamilien 🌟

 • Jeg skal holde jul hjemme på Fyn med familien, som bor udenlands og altid kommer til Danmark for at fejre jul 🙂

 • Jeg skal holde jul i København, sammen med familie og venner. Døren er altid åben, så vi ved aldrig helt hvor mange vi bliver før vi sidder omkring julebordet. 🎄❤️🎅🏻

 • Jeg skal hjem til Norge og holde jul, sammen med min kæreste og vores lille datter på to måneder. Elsker julen, og ville elske at vinde gavekortet 🎄❤️

 • Jeg skal fejre jul hos mine forældre. Er skønt bare at kunne slappe af hos dem med god mad, når man har været på en 12 timers nattevagt fra d. 23-24. 🎄🎅🏼🤶🏻

 • Vi skal holde jul hos mine forældre med vores datter på tre.Medmindre lillebror melder sin ankomst så bliver det på fødegangen

 • Jeg skal holde jul hos mine forældre i deres nye hus med min nærmeste familie. Det bliver så hyggeligt! 🎅🏾🎄

 • Jeg skal fejre en fantastisk jul med mine forældre, mine søskende og min svogers familie. Det er blevet en tradition, at min svogers forældre kommer med os hjem til mine forældre, hvor der både blive sunget og danset om juletræet, spist i store mænger, leget pakkeleg, og selvfølgelig åbnet gaver. Alt imens vores dejlige kat får lov til at sidde og lege med julepynten på de nederste grene😻 Jul hos mor og far er altid bedst☺️💕

 • Vi skal holde jul hos mine forældre, sammen med min side af familien. Åh hvor jeg glæder mig! 🎄🦆🍷🎁❤

 • Uh, jeg gad godt lige gå juleamok i Sinnerup 😁🤶🏼👏🏼 Jeg skal holde jul herhjemme i Vestjylland – i år med og hos svigerfamilien 🎄✨

 • Jeg skal, traditionen tro, holde jul hos min elskede mormor og morfar i Skovlunde med vores nærmeste familie. Præcis (så dejligt) som det plejer 🎄

 • Jeg skal holde jul hos mine forældre hjemme på Amager sammen med mine søskende, nevø og niece, og min kæreste. Mine svigerforældre fra Holland kommer også og skal fejre dansk jul sammen med os. Med andre ord alle dem jeg elsker aller mest❤️ Det bliver såååå godt, jeg glæder mig helt vildt, især fordi jeg var i Afrika sidste hele december sidste år, så det føles lidt som om at den skal have dobbelt op på julehygge i år😄🎄❄️

 • Jeg skal holde jul hos mine forældre hjemme på Amager sammen med mine søskende, nevø og niece, og min kæreste. Mine svigerforældre fra Holland kommer også og skal fejre dansk jul sammen med os. Med andre ord alle dem jeg elsker aller mest❤️ Det bliver såååå godt, jeg glæder mig helt vildt, især fordi jeg var i Afrika sidste hele december sidste år, så det føles lidt som om at den skal have dobbelt op på julehygge i år😄

 • Jeg skal holde jul i min fødeby, Hillerød. Første gang med min svigerinde og hendes familie, min familie og min niece, som kom til verden 24.11.18 😍🤶🏻🎅🏼🎄

 • Jeg skal holde jul i Flovt, i et stort sommerhus med alle mine søskende, deres børn – som alle oplever jul for første gang – og min mor og hendes mand. Hyggeligt og sikkert hektisk med 8 til overnatning og jul 🎅🤶💝❄️☃️🌨️🎄

 • Jeg skal hjem og holde jul hos min mor, sammen med mine søskende – og hvor glæder jeg mig! 🎄🌟🎁❣️🎁♥️❄️🎄👨‍👩‍👧‍👦

 • Vi skal fejre jul hjemme i Charlottenlund og jeg glæder mig. Må også forbi Kronen og Sinnerup en dag. Elsker alt ved julen

 • I Middelfart med min familie, hvor jeg endnu engang glæder mig til at hygge med min lillesøster på 12 og spise gås. Og selvfølgelig hygge med resten af familien ☃️🎡

 • Jeg skal holde jul med hele min familie oppe i Nødebo 🎄Den er god nok, min familie bor i Nødebo og ja vi har en præstegård, dog ikke den kendte – omend det tæt på noget af det mest julede danske eventyr der findes🤶🏻🎅🏼

 • Jeg skal holde jul hos mine forældre i København, og det glæder jeg mig rigtig meget til, selvom det i år desværre bliver uden min lillebror, fordi han er ude og rejse. 😥❄️

 • Jeg skal holde jul, i Blovstrød, hos min søster, som lige er flyttet i hus, her i efteråret. 🎁🎄🦆🐷

 • Jeg skal fejre jul i Silkeborg hos mine forældre og søstre, sammen med min kæreste for første gang! Uh hvor jeg glæder mig til at dele juleaften med alle (!) mine kære 🎄🎄🎄🎄❤️❤️❤️❤️

 • Jeg fejrer jul hos min søster og hendes dejlige familie. For første gang i laaaang tid eftersom de har boet i USA i en årrække 🌲🤶🎅👼

 • På Fyn! For første gang uden min familie(gisp!!), men derimod hos min svigerfamilie. Bestemt hyggelig men helt anderledes jul i år🎅🏻

 • Jeg skal, for første gang, holde jul sammen med min kærestes familie i England. Det bliver spændende at opleve nogle andre traditioner end de danske, men også lidt mærkeligt ikke at være hjemme 🎄🎅🏼

 • Det er lidt usikkert hvor vi skal fejre jul i år pga. Noget sygdom i familien, men en ting er sikkert jeg skal se mine nevøer og niece danse om juletræet for første gang! Det glæder jeg mig til 🎄

 • Hjemme – Første gang sammen, første gang som værter for vores forældre, første gang i vores nye hus! Det bliver intet mindre end magisk! Julen bliver i år virkelig hjerternes fest <3

 • Jeg skal for første gang holde jul hos mine svigerforældre i det jyske sammen med min kæreste og vores lille søn 👶🏼🤶🏼🎅🏽🎄

 • Jeg holder i år jul på Rigshospitalet – skal arbejde juleaften, men derfor skal der stadig Jules hele december måned 🌲🌲

 • Jeg skal holde jul hos mine forældre som jeg plejer. Vi er ikke mange, men det er rigtig hyggeligt ☺️✨🎄

 • Vi skal for første gang holde jul hjemme hos os selv, hvorved et gavekort til nyt julepynt ville falde på et meget tørt sted. Vi bor selv 1km fra Kronen, så lå uanset snart forbi og gramse lidt på det alt for fine julepynt 🙂

 • Vi skal for første gang holde jul hjemme hos os selv, hvorved et gavekort til nyt julepynt ville falde på et meget tørt sted 😍 Vi bor selv 1km fra Kronen, så lå uanset snart forbi og gramse lidt på det alt for fine julepynt ❤️❤️❤️

 • Jeg skal have min egen lille familie med til jul hos min mor. Hvis hun altså ikke tager imod mit tilbud om at holde juleaften, fordi hun er stressramt og trænger til pause… #GivNuSlipMor

 • Jeg skal holde jul i Hjørring hos mine bedsteforældre. For første gang i måske10 år. Så det bliver helt sikkert en dejligjul

 • Jeg skal holde jul i England med min kæreste. Det bliver så hyggeligt 🎄
  Savner dog altid flæskestegen og de brune kartofler, jeg tager dog ingredienser med til at lave ris a la mande og kirsebærsovs – dét går jeg altså ikke ned på!

 • Jeg skal hold skulle hos min bror, svigerinde dig nevø på Amager. Derudover kommer hendes forældre, min anden bror og mor også. D. 25 smutter mine søskende og jeg så til Falster hvor vi fortsætter julen hos min far 🎅🏼🎄
  Jeg bor selv på Frederiksberg, og siden dine stories fra Sinnerup har jeg planlagt at jeg skal derhen 🙌🏼😍🌟

 • Jeg skal arbejde på hospitalet først og så hjem til mine forældre i Roskilde. Det glæder jeg mig til! 🎄
  I øvrigt et ret idyllisk julehjem du har fået lavet! 👌

 • Jeg skal holde jul hjemme på Fyn i år, nærmere bestemt Assens. Jeg glæder mig, for det er første år, at jeg slæber min kæreste med hjem til min familie, hvor jeg mange år har holdt med hans. Så det bliver spændende at se, om vores juletraditioner passer ham 🎅🏽

 • Vi skal holde jul herhjemme (i Viborg) bare min mand, vores to unger og jeg. Det er første gang vi skal holde jul for os selv og vi glæder os faktisk til det. Vi bliver altid en pænt stor flok og det kan nogle gange blive lidt stressende synes vi.
  Så i år bliver en stille og rolig, men mindst lige så hyggelig og rar som altid✨🎄

 • Jeg holder jul i Kbh K med min familie 🎄🎅🏼 Der er så dejligt stille i byen i julen, og højdepunktet er midnatsgudstjenesten i Vor Frue. Glædelig jul og tak for en fin blog.

 • Skal hjem til Vordingborg på Sydsjælland og fejre jul med min mor og bror 🎄 altid hyggeligt bare at være os tre, så aftenen kan nydes i vores eget tempo 🎁👩‍👧‍👦

 • Jeg skal holde jul i Odense kun tre personer, men med hjemmelavet kirsebærsovs med kirsebær udstenet i sommers og så skal vi have gås. I vores familie er vi nemlig mere til gås end and eller flæskesteg. Elsker jul og læser med beundring alle dine posts om dit smukke hjem. Jeg ønsker jer en glædelig jul. PS i Odense er der heldigvis en Sinnerup og jeg elsker også velourkuglerne🎄🎁🦆🍷🇩🇰🍒

 • Efter årtier med jul hos mine forældre i Bruxelles, holder vi jul i hjemme i Vedbæk i år. Og for første gang bliver det med en baby på armen – vores lille søn kan nemlig komme til verden når som helst 🙂

 • Jeg skal holde jul hos mine forældre i Herlev med mine bedsteforældre, faster og brors familie. Og jeg elsker også bare julen 🎄❤️ Det bliver den sidste jul “alene”, da jeg fra næste år skal holde med min kæreste og kommende barn på skift hos mine forældre og hans forældre 👶🏼

 • Sinnerup er det rene slaraffenland – og jeg er så heldig at bo i Vanløse, så har den lige rundt om hjørnet 🙂
  I år skal jeg holde jul med min kæreste for første gang, hjemme hos min mor og hendes mand. Vi bliver kun os 4, og der er lagt op til en superhyggelig, nede-på-jorden aften med masser af mad og god vin.
  Ingen emojis desværre, da jeg er på pc´en..

 • Vi holder jul i Fredensborg hos mine kære forældre🎄medmindre det bliver på Hillerød hospital, vi har termin d. 27 december med vores første, så vi er liiidt spændte 🎅👶 jeg følger selvfølgelig med på insta!

 • Jeg skal holde jul hjemme i vores nye hus i Jægersborg med min mand og vores lille Lucia-baby (har termin den 13/12), og har forhåbentlig født inden den 24/12 ☺️👶🏼🎄✨

 • Vi fejrer altid jul i “sommerhuset” der grundet pejs heldigvis altid kan holdes varm og julet i december. 🎁

 • Vi skal holde jul på landet uden for Kalundborg med begge vores familier i år, det bliver SÅ hyggeligt. 😍🎄🎄🎄

 • Jeg skal holde jul med min familie på vores landsted på Møn – en rød gård hvor julestemningen er top – ville blive endnu bedre med mere julepynt og lidt sne 🎄🎅🏻

 • Vi skal holde jul på landet, Sydsjælland hos mine forældre. Det bliver en helt anderledes en af slagsen, da jeg blev mor i juni og derfor skal en nisseklædt Agnes med 🌲🎄🎁❄

 • Nygift og glad, skal jeg holde jul med svigerfamilien, der også har fået et rigtig godt forhold til min mor – så hun skal selvfølgelig også med. Det bliver så hyggeligt, og så bor de i stueetagen i samme ejendom, hvor vi bor “på kvisten”, så det er dejlig nemt.

 • Vi skal holde jul hos med HELE familien i Nordjylland. Jeg afleverer speciale d. 20., så jeg GLÆDER mig til at julefreden sænker sig, og at jeg ikke skal andet end at lege og julehygge med min datter og min lille niece, som skal holde jul sammen for første gang <3

 • Jeg skal fejre jul i mit barndomshjem lidt udenfor Roskilde – som regel er vi kun mine forældre, min bror og jeg (altså, fordi vi bare ikke har mere familie…), men i år kommer også min brors nye kæreste med, så det bliver så hyggeligt med en gæst 🙂

 • Hos mine svigerforældre i Charlottenlund 🎄❤️🙏🏻 Der er altid pyntet op til den helt store guldmedalje, så hvis jeg vinder gavekortet, skal jeg shoppe julepynt og give svigermor kamp til stregen 🤣

 • Hos min far i mit barndomshjem med alle mine søskende. Når søskenflokken alle er skilsmissebørn af flere forskellige kuld, kan det være lidt et puslespil, at samles allesammen. Men i år lykkedes det!

 • Vi skal fejre jul hos mine svigerforældre på Ærø, den første jul med vores lille søn ❤️🎄🎅🏼

 • Vi skal holde jul hos mine små drenges (5uger og 1 1/2 år) farmor. Har stadig ikke helt vænnet mig til at skulle holde jul uden min egen familie – det er skønt og hyggeligt, men bare anderledes. 🎄

 • Jeg har termin midt i december, så vi har lavet en game plan, der lyder: fødsel frem til 20. december = jul hos familien i Horsens, fødsel efter 20. december = jul hjemme i Rødovre 🎄

 • Jeg skal for første gang fejre jul med min kæreste – sammen med hans forældre 🎄 De bor i København ligesom os, så det er dejlig nemt. Jeg glæder mig så meget 😍🤶🏻🎅🏾

 • Første jul med baby, og vi har endnu ikke besluttet, om juleaften bliver hos min familie eller svigerfamilien 🙈🎄⛄️🎅🏻

 • Vi skal for første gang selv holde jul derhjemme med min svigerfamilie. Vi har fået ny lejlighed og er i fuld gang med renoveringen, så måske 1000 kr. til Sinnerup ville kunne camouflere at vi langt fra er i mål med et eneste rum i lejligheden. Jeg krydser fingre <3

 • Vestjylland i min mormor og morfars gamle hus, som min onkel har overtaget efter deres død. Har pretty much holdt alle mine juleaftener der og jeg elsker det. Kan slet ikke vente :)<3

  Ps. Elsker Sinnerup og deres velour julekugler!

 • Med termin 19. december er det i år mere spændende end normalt, hvor jeg skal holde jul. Vi har en åben invitation hos mine forældre, som bor ti minutter væk, men alt afhænger af, hvornår den lille, nye verdensborger har tænkt sig at ankomme – og dagsformen hos moren! Jeg håber, det bliver jul med en lille bebs, men nu må vi se. Det kan også blive fra en fødestue på OUH, og det vil da i hvert fald blive en jul to remember 🎄

 • Åh, jeg kender Sinnerup i Kronen – og er vild med den! Man kan jo købe det hele 😍 Jeg skal holde jul i Jylland hos min familie – for første gang skal min kæreste med, da vi venter os en fælles datter lige om hjørnet ❤️🎄

  Smuk og inspirerende julepyntning – tak!

 • Jeg skal holde jul på Fyn med min mors familie. Det skifter hvert år – et skilsmissebarns lod, også som 26-årig – og jeg tror ærlig talt, det bliver lidt kedeligt, haha! Næste år er jeg hos min far, hvor der er en baby med, det glæder jeg mig vildt meget til.

 • Vi skal holde jul hjemme i vores lulle rækkehus med 18 til bords..det er ikke mig, der har besluttet det, så det er med lidt frygt i maven

 • Vi skal holde jul i vores lille nye hjem i Kolding – og forhåbentlig med en lille ny mand ved bordet i år. Jeg har termin d. 12/12 – så lidt spændende, om han når at melde din ankomst inden juleaften 🙈🙏🏼💙🤰🏼🎁✨

 • Jeg skal holde jul i mine forældres relativt nye sommerhus i Nordjylland 😀 Glæder mig til at begrave mig i julesnacks, flæskesteg og nisseøl 🎅🏼🎄🎅🏼🎄

 • Vi tager Tour de Jylland – selve juleaften skal holdes i vidunderlige Aarhus ❤️🤶🎅
  Nytårsaften derimod skal holdes hjemme på vidunderlige Frederiksberg 🎉

 • Jeg skal holde jul med min mand, søn og babypige i maven, hos svigerfamilien i Skovby/Galten 🎅vi skiftes til at holde jul med både min og min mands familie, og selvom vi plejer at være 25+ hos min, så bliver vi stadig omkring de 15 stk. I år også – mega hyggeligt ❤️

 • Min kæreste og jeg skal selv holde jul derhjemme sammen med hans børn, deres mor og farmor. Det er første gang, vi skal holde jul sammen og så er det ikke mindst første gang, jeg skal stå for at holde jul. Så det bliver nyt på alle måder! 🎄

 • Hvor ser det fint ud! ✨👏🏼

  I år er første jul, hvor jeg ikke bor hjemme. Det betyder også, at der mangler en del julestemning i min og min kærestes lille lejlighed på Nørrebro. 😅 Så jeg glæææææder mig allerede til, at jeg skal holde jul hos mine forældre i Roskilde, hvor jeg ved, at der ikke er sparret på julepynten. 😉🎅🏼🎄

 • Først og fremmest, skøøøøn give away 😍🤶🎄 Jeg skal holde jul med min kæreste sammen med hans familie, for første gang ❤️

 • Vi kører dobbelt op i kompromisets navn: først jul hjemme hos os selv (i en forstad til København) med min svigerfamilie den 23. og så juleaften på Rømø (en ø ud go den Jydske vestkyst) med min familie.

 • Jeg skal holde jul hos mine forældre i -tadaaa – Vanløse. For første gang skal jeg dog have min mand, som jeg blev gift med for et par måneder siden og vores datter, som jeg føder her en af dagene, med. Så det bliver min 25. jul i Vanløse, men på en helt ny måde. 🎅🏽🤶🏽

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top