Du læser nu
[ADVENTSKALENDER] – et smukt dækket bord til din julehygge..

[ADVENTSKALENDER] – et smukt dækket bord til din julehygge..

I år har jeg for første gang haft tid og overskud til at strikke en lille lækker adventskalender sammen til jer – og hermed åbner vi altså første låge. Jeg har glædet mig sådan <3

I ved nok, at jeg holder af, at invitere. Og holder af at hygge om mine gæster – på den ene og anden vis. Og for mig, er borddækning ikke en sur pligt, men en hyggelig måde, at hjælpe en stemning på vej. Nu i december er vi nok flere, der har gæster oftere end ellers – og forleden dag, havde jeg et par veninder til julehygge, æbleskiver og glögg på Kysten. I den anledning havde jeg dækket et lidt tøset bord i rosa og guld – og lidt farveinspireret af min smukke adventskrans, som pigerne hos A Table Story står bag.

Et af mine bedste borddækningstips er noget så enkelt som at lægge pynten på bordet. Som med julekuglerne på bordet hér. Det ser festligt ud, giver stemning og er næsten så åbenlyst, at det ikke behøver nævnes.. Men alligevel. Og så laver jeg også gerne en lille dekoration på hver kuvert – af den ene eller anden slags. Sidste år lavede jeg de små kranse af rosmarin (kan I huske dem?), men det ville blive for rodet med den slags på dette bord – i stedet har jeg lagt et stykke gyldent julepynt. Det er smykkedesginer Zarah Voigt, som har skabt en kollektion for Rosendahl af Karen Blixens Jul, med de fine og sofistikerede metalornamenter i hjerte, kræmmerhus og romber.

Og så er der få ting, der kan skabe mere hygge og stemning end levende lys – jeg bruger ikke levende lys så meget ’til hverdag’, men lige i juletiden synes jeg at det hører sig til. Stagerne I kan se her, er en særlig jubilæumsstage der er designet for at fejre at Rosendahls signaturserie “Grand Cru” fejrer hele 25 år. Og med en begyndende (metal)træthed af de varme metaller, vi har væltet os i de sidste par år (først kobber, så messing), så hilser jeg den blankpolerede stålstage velkommen. Den har god tyngde, så man kan godt iklæde den de helt hotte og meget lange lys (det har jeg ikke gjort hér – men det gør jeg til ‘det rigtige’ julebord).

Resten af bordet er dækket i Rosendahls ikoniske Grand Cru-serie, der med sit helt klassiske formsprog holder år efter år – og kan dresses op og ned for at ramme trends. Jeg tror nærmest ikke, jeg kender nogen, der ikke har noget Grand Cru stående i skabene – om det så er det klassiske skålesæt, vinproppen i stål og gummi eller det helt fulde stel. En ægte dansk designklassiker, i min optik. I kan se mere til Grand Cru-stellet her.

Oog – nu til decembers første adventslåge. Jeg har nemlig fået lov til at forkæle én af jer, med lækkerier til årets juleborddækning til 4 personer fra Rosendahl:

 • 4 x GC Tallerken, Ø27 cm (værdi: 679,80 kr.)
 • 4 x GC Middagsgaffel (værdi: 399,80 kr.)
 • 4 x GC Middagskniv (værdi: 399,80 kr.)
 • 4 x GC Rødvinsglas (værdi: 339,90 kr.)
 • 4 x GC Hvidvinsglas (værdi: 339,90 kr.)
 • 3 x GC Jubilæumslysestager (værdi: 899,85 kr.)
 • 1 x ZV stjerne, forsølvet desginet af Zarah Voight fra Karen Blixens Jul kollektionen (værdi: 129,95 kr.)
 • 1 x ZV rombe, forsølvet desginet af Zarah Voight fra Karen Blixens Jul kollektionen (værdi: 149,95 kr.)
 • 1 x ZV kræmmerhus, forsølvetdesginet af Zarah Voight fra Karen Blixens Jul kollektionen (værdi: 149,95 kr.)
 • 1 x ZV hjerte, forsølvet desginet af Zarah Voight fra Karen Blixens Jul kollektionen (værdi: 149,95 kr.)

Samlet værdi: 3.638,85 kr. (vejledende udsalgspris)

Er det ikke en nice præmie? For at deltage skal I smide en kommentar med hvem I skal holde jul med – og en lille herlig juleemoji 😉

Jeg trækker en vinder næste lørdag, så vi er klar til 2. låge i adventskalenderen ‘med ren tavle’. Husk at skrive en gyldig email, så jeg kan få fat I jer 🙂

 Kommentarer (345)
 • God aften og glædelig 13.december Christine,
  jeg takker for din besked jeg har skrevet tilbage.
  Tusinde tak for at jeg har vundet denne fantastisk smukke gave:-)
  Der skal pyntes til det smukkeste julebord herhjemme i år:-)
  Også tak for en god blog med megen dejlig inspiration.
  I har et smukt hjem og du er så go til detaljerne, det er skønt at følge både dette og dit liv:-)
  Glædelig jul om ikke så længe!

 • Åh, hvor fed en adventsgave! Håber ikke jeg er for sent på den 🙂 Det ville være en smuk gave til vores julebord 🙂

 • Julen skal holdes med mine forældre i verdens hyggeligste by – jeg skal dog desværre undvære den vigtigste overhovedet, min lillesøster, fordi hun tilbringer julen på Maldiverne 🎅🏼🎄

 • 🎄🎅🏼 Julen fejres med underne, søstrene, min far og min ex-mand – er dejlig broget flok🎄🎅🏼

 • Ihh – det var det første stel jeg begyndte at samlr på! Men efter RC har overtaget er jeg gået lidt i stå 😆 Jeg skal holde jul sammen med min søde familie i Vejle – jeg håber på noget julesne ud over nabomarkerne i år 🎄🎅🏼❄️

 • Vi holder jul allerede på søndag da min søster rejser øst på i julen. Og for første gang nogensinde skal julen afholdes hjemme hos os, så det er lidt spændende❤️ Ville jo være fint at kunne dække sådan et smukt bord🎄

 • Fisme en lækker gave. Jeg skal holde jul hos mig selv for første gang med min familie og kærestens familie, så vi alle er samlet om vores datters første jul 🙂

 • Jeg skal holde jul med min fars side af familien i år. Min mission for juleaften er at få min tyske kæreste til at holde af at danse om juletræet. Han synes det er en underlig tradition.. Jeg har prøvet at få ham overbevist de sidste to år. Tredje gang må være lykkens gang. 😀 Han er vant til at juletræet står ovre i hjørnet af stuen. Det er da kedeligt. 🎄❤

 • Juleaften bliver fejret på en gård på Fyn med mine forældre, farbror, tante, kusiner og kusiners fætre og kusiner – den udvidede familie 😅 Juledagene foregår i roligt tempo med masser af tid til hygge 🤶🏼🎅🏼🦌🎄☃️🎁

 • Jeg skal holde jul med mine forældre, søster, svoger og to søde nevøer i vores sommerhus, så vi kunne smadder godt bruge noget lækkert service til sommerhuset

 • Jeg skal desværre på arbejde juleaften, øv øv.
  Håber at nå hjem og være lidt med, da det er hos os der holdes juleaften for hele familien.
  Godt jeg har en mand der kan lave julemad 🥇😊🎄🎄

 • Juleaften skal vi holde hjemme hos os – mig, min kæreste, vores børn, hans far, mine forældre og min lillebror… 🤶🏻🎁⛄🎄❤

 • Dejlig præmie – Jeg krydser fingre…
  Jeg skal holde juleaften med min kæreste, vores børn, min kærestes far, mine forældre og min lillebror.
  og 2. juledag hos mine forældre med hele min fars familie (vi bliver 34)

 • Sikke en præmie 🙂 🙂
  Vi skal for første gang holde jul hjemme hos os selv. Børnene glæder sig til en rolig juleaften, hvor vi kan sove længe og dase rundt i nattøj dagen derpå. Den største på 8 har skrevet det på som sit største ønske på ønskelisten: En jul hjemme bare os <3 ❄

 • Jeg skal holde jul hos min bror og svigerinde + børn, sammen med min søster, svoger, baby-nevø og mor 🙂 Det glæder jeg mig til 🙂

 • Sikke en lækker præmie, og sikke et julebord 😍
  Jeg skal holde jul med mine bedste forældre, min søster og min mor. Så det bliver småt, men godt 👼🏼✨❄️

 • Jeg krydser fingre. Jeg skal holde jul med min egen lille familie, min søsters familie og mine forældre 🙂

 • Jeg skal holde jul med min kære mor min kæreste og vores søn Viktor. Her hjemme hos os. Vi er ikke så mange i familien.❤️🎁

 • Jeg skal holde jul med min kære mor min kæreste og vores søn Viktor. Her hjemme hos os. Vi er ikke så mange i familien.❤️🎁

 • Jeg pakker min lille familie sammen og kører sydpå, da vi skal holde jul hos min søster på Lolland. 🤶🏻🎁⛄️🎄❤️

 • Mine forældre, brødre og bedsteforældre. Og så med min kærestes familie d. 25, da han er halv amerikaner. Dobbelt op på hygge!

 • Ej en fin præmie! Gid mit 1. adventsbord havde været så fint 🙂
  Jeg skal holde jul med min lille famile – datterens 1. jul, og mine forældre. Det bliver så hyggeligt og ikke mindst spændende at se hvordan en på 8 mdr. klarer den!

 • Min lille hjemmelavede familie skal holde jul med min svigerfamilie og så er mine forældre også inviteret, det bliver herligt 🎅🏼🤶🏼

 • Jeg skal holde jul med min mors side af familie, inkl. min jævnaldrende kusine og bedste veninde, spm jeg aldrig har holdt jul mes grundet skilsmisser 🤶🏻🎅🏻

 • Jeg skal holde jul med min fars familie; tanter, stakkevis af fætre og en kusine med en lille bebs i maven 😉 og så hvad der ellers måtte komme af plussere med andre, der mangler et julested 🎄🎁

 • Hele min fars side af familien plus kærester og to af min mands venner. Vi bliver 17 om julebordet 🍖 🥔

 • Det er faktisk en virkelig fin idé det med at lægge pynten på bordet – det vil jeg prøve til jul. Jeg skal holde jul sammen med min mand, vores børn og min svigerfamilie 🎅🏻🎅🏻🎅🏻

 • Jeg holder en helt traditionel jul med mændene i mit liv: mine 3 sønner, min ægtemand og så kommer svigermor også🎅🏼🎄❤️

 • Jeg skal for første gang holde jul hos min svigerfamilie og jeg er lidt spændt på deres traditioner 🎄🎄🎁🎁🏡🏡

 • Jeg skal holde jul med mine forældre, søster og mormor, min lillebror er desværre ude at rejse 🎅🏻🤞🏻🎁

 • Jeg skal holde jul med mine søde forældre, min lillebror og vores bedsteforældre og vores hund (ej at forglemme) 😀
  Glædelig jul <3

 • jeg skal holde jul hjemme hos mine forældre sammen med bedsteforældre, søskende og svigerinde. Og to hunde <3
  🌲

 • Hvornår det fint et smukt bord 😍 jeg fejrer jul med mine forældre, min søster, kæreste, farfar og morfar 🎄🎅

 • Jeg skal holde jul med mine forældre og min søster, som er højgravid. Sidste jul, hvor vi kun er os, men det bliver heldigvis kun en positiv udvikling fremadrettet 🕯☃️

 • Lækker give away – det ville være lækkert med en flytning rundt om hjørnet.

  Jeg skal holde jul sammen med min mor, far og bror, ligesom vi altid har gjort det. 🎄

 • Jeg skal holde juleaften hos min søster, svoger og niece.
  Min mor og min bror kommer også. Derudover kommer min svogers forældre også. Og jeg tager selvfølgelig min lille familie bestående af mand og 2 børn med.

 • Jeg skal holde jul hos mine forældre med min mand og vores børn samt min søster og hendes mand og barn 💝 Helt perfekt 😊

 • Min mand og jeg holder jul med min fars side af familien, vi bliver ikke så mange, men hyggeligt bliver det! 🌲❤

 • Jeg holder jul med mine uregerlige drengebørn, min mor, mine 3 skøre søskende med påhæng, og min bedre halvdel. Det bliver en god jul på Slusen. :-DDD (det er en nisse med lang skæg, jeg har ingen emojis på PC’en 😉 )

 • Vi får familie besøg fra New Zealand i år og glæder mig super meget til at vise dem de danske juletraditioner 🎅🏼🎄

 • Vi er i år værter for begge familier. Vores datter oplever for første gang en jul med både mormor og farmor. Det bliver lykken for hende. 🎅🏻🎄
  Ville elske at kunne dække op med dette gine sæt. 👌🏻

 • I år bliver helt speciel 💙 vi skal have en lille søn med termin 25 december. Så vores fynske / jyske familie kommer til jul hos os og vi kunne virkelig godt bruge en hjælpende hånd til at sætte et smukt julebord 🙏🏻

 • Jeg skal holde jul med min svigerfamilie på Sjælland. Vi bliver 10 i mine svigerforældres nybyggede hus i Helsinge 🎄

 • Det er en ALT for nice præmie. I år er mit første med min svigerfamilie – men jeg glæder mig helt vildt🎅🏼

 • Jeg skal (som udgangspunkt) fejre jul med min bror, min far og hans side af familien 🎄☺️ Men da jeg har termin tæt på jul, så kan det nå at ændre sig lidt 😅❤️

 • Juleaften skal holdes i Marokko med mand og søn. Men i løbet af december, skal der jules med så mange som muligt :o)

 • Jeg skal endelig holde jul i mit eget hus. Selvom vi har været sammen i 13 år og fået 2 børn, så har jeg endelig fået æren at være vært for mine forældre, bror og svigerfar. Det skal max pyntes op og gå all in på detaljer for hele dagen så vi får lavet vores egne traditioner

 • Vi holder jul hjemme hos mine forældre i år efter flere år hos min søster, og det bliver så hyggeligt at være tilbage i barndommens rammer 🙂

 • Jeg skal holde jul med min familie hjemme i mit barndomshjem. I år har vi trukket ét navn, på en som man skal give en gave til, for at undgå alt det julestress.. 🎄

 • Jeg skal holde jul med min mand, vores små drenge og mine forældre. Og det er mig, der er værten, så det ville være fantastisk med lidt ekstra hjælp til at kreere det fineste julebord 🎄🎄🤞🏻

 • Skal holde sammen med min mor, hendes kæreste, min lillebror, bonusstorebror, hans kæreste og datter 😊🎄✨❄️

 • Julen skal fejres med mine forældre, søstre, min onkel, farmor og morfar 🌟 🎄🎅 Same procedure as every year 😉

 • Jeg skal for første gang holde jul med min kærestes familie! Uhh det er jeg mega spændt på ❤️⭐️🎄🎁❄️☃️

 • Julen bliver holdt i min mormors hjem – som jeg har gjort alle mine leveår. Denne gang med den nyeste medlem af familien, som bliver 3 måneder juleaften samt søster, mor og kæreste🤶🎄🎁❤️

 • I år skal min mand og jeg fejre jul hos min søster – sammen med min svogers familie. Vi bliver 11 i alt, det bliver så hyggeligt 🎄

 • Vi skal fejre jul hos os selv sammen med min svigerfamilie 🙂😀 og vi glæder os – især vores store dreng på 5 år 🤩🎄🎅🏻🤶🏻🦌

 • Jeg er selv vært juleaften, og får min mor, bror og søster med familie, samt min kærestes forældre på besøg..🎄🎅🏼

 • Hjemme hos mor og far med lillebror, mormor og mors faster+mand. Bruger dog middag og eftermiddag hos svigerforældrene med risengrød og pakkeleg 🤶🍚.

 • I will have Christmas with my family and boyfriend 🙂 Would love to have this beautiful set! 🎅🏼 <3
  Hannah

 • Med min familie hos mine forældre. Og for første gang med min favorit baby nevø Ludvig på 5 måneder. Jeg kan ikke vente❤️🎄

 • Årh, hvor fint 😍 Jeg skal tilbringe julen med mine forældre, min søster og min onkel. Derudover sniger der sig to søde små hunde med til selskabet 🌟

 • Jeg skal, som altid, holde jul hos min elskede mormor og morfar. Vi bliver, også som altid, kun syv, så det hele er intimt, hyggeligt og afslappet 🎄❤️

 • Jeg skal holde jul hjemme hos mine forældre 🎄🦆✨ Det her sæt ville dog være perfekt at vinde til min kæreste og jeg, der flytter sammen efter jul og ingen service har 😅

 • Jeg skal holde jul med min mands familie (vi skiftes hvert år) og sammen med vores to små piger ☃️🤶❄️

 • Vi skal holde 🎄i 🇳🇴, sammen med hele min familie. Første 🎄 for vores lille 👧🏼 og som en familie på fire. Vi glæder os ubeskriveligt 🎄⭐️❄️🎁

 • Hjemme hos mon forældre, med min kæreste, bror, mor, far, onkel og familie. Og vigtigst af alt: vores datter på 1 år der forhåbentlig skal glædes over lys, sang og dejlig familie hygge 🤶🏼🎅🏼😍

 • Jeg skal holde jul med min mor, far, søster, tante, onkel, kusine og min mormor og morfar. Vi skal til Lolland – og jeg glæder mig allerede som et lille barn 🎄🎅🏼

 • Vi skal holde jul hos mine forældre i det Nordjyske sammen med mine 2 søskende og mormor. Jeg tæller dage ned til at bilen startes d. 22. december, og vi sætter kurs mod min barndomsby✨🎄

 • Jeg skal holde jul hos min moster sammen med med mine forældre, tvillingesøster og fætter 🎄🎅🏼🤶🏼✨

 • Vi skal holde jul med min spanske familie (i Spanien selfølgelig) da det var 4 år siden sidste gang vi var der til jul. Det bliver også første gang til min søn, så glæder mig så meget for at vise ham vores traditioner ✨🎄

 • Jeg skal for første gang ikke holde jul med min familie, da min kæreste og jeg bor et halvt år i Australien og rejser til New Zealand over jul og nytår. Savner dansk julehygge, men det bliver også hyggeligt at holde med min kæreste på en alpetop

 • Jeg skal for første gang ikke holde jul med min familie, da min kæreste og jeg bor et halvt år i Australien og rejser til New Zealand over jul og nytår. Savner dansk julehygge, men det bliver også hyggeligt at holde med min kæreste på en alpetop

 • Hos svigermor og svigerfar med min mand og vores lille dreng – og begge vores brødre, min mor og noget mere af min mands familie 🎄

 • Jeg skal holde jul med min mand og børn. Vi skal hjem til mine forældre og så kommer min farmor og min moster og onkel. Glæder mig 🙏🏻🎄🎁

 • Min famile kommer hos os i år ❤️ Så dejligt 🎅🏻🤶🏻 Stille og roligt med pakkeleg og god mad/vin …. Kun 13 mennesker, istedet for de sædvanlige 32 … 🤣 ❣️

 • Jeg skal holdejul med min side affamilien i år. Glæder mig til en rolig juleaften med pakkeleg og familie tid 🤶🏻🎅🏻

 • Det er første gang jeg skal være vært for en juleaften! 😳🤪 Mor og svigerforældre kommer og holder jul hos min kæreste og jeg – og vores skønne datter der er et par måneder yngre end Elise 😀

 • Jeg skal holde jul med min dejlige familie, der består af min mand og min datter på 1,5 år. Og vi er så heldige at farmor og bedstefar har lyst til at fejre jul med os. Så det ville passe helt perfekt at vinde dette sæt til 4 “voksne”, da min datter nok alligevel foretrækker sin gurli gris tallerken🙈🎄❤️🎅🤶❄️

 • Jeg skal holde jul sammen med mine forældre, søster, bedsteforældre og hendes familie – ja 14 styks i alt! Dejlig stor jul som altid 🎄♥️

 • Jeg skal holde jul med to kollegaer på arbejde, jeg er sygeplejerske og har vagt den 24. fra eftermiddag til morgen den 25. Jeg kan godt lide at arbejde i julen, der er en anden fred og ro på hospitalet 🎅🏥🎄👩‍⚕️

 • Sikke et smukt stel! Jeg skal holde jul med både min nærmeste familie og min kærestes nærmeste familie 🎅🏼

 • Jeg skal holde jul med min far, mor og lillebror. Mine forældre er skilt, så det er lidt hyggeligt, at de er begyndt at holde jul sammen igen efter 12 år. Vi er nemlig en meget lille familie. Kan ikke finde ud af at indsætte emoji, så :juletræ: :julelys: :julemand:

 • Jeg skal holde jul hos mine forældre, hvor min lillebror kommer hjem efter 4 måneder i Canada – og jeg glæder mig så meget til at se ham igen ❤️🎄

 • Jeg skal holde jul med min mand og mine børn, mine søskende og deres kærester også børn, mine forældre og begge mine søskendes svigerforældre og min svigerindes søster. Så vi bliver en del, og jeg planlægger tilgengæld mere afmålt julehygge inden da med mine søskende og familier hver især, hvor stellet ville være perfekt 🤞🏻🎄🎄🎄

 • Jeg skal holde jul med hele min mors side af familien inkl. min lille nye nevø, som jeg glæder mig til skal opleve sin første jul❤️

 • Du er fantastisk til både at indrette dig og dække bord:-)
  Jeg gad godt være gæst hos dig!
  Det er en virkelig smuk gave fra Rosendahl og jeg ville elske at pynte smukt op til julen hermed:-)
  Grundet sygdom bliver vi kun og selv og børnene.
  Men et vennepar kommer 2.juledag.
  En resten glædelig 2.advent ønskes du og dine kære:-)

 • I år skal vi holde jul med min familie👏🏻 mor, far, brødre, svigerinder, børn… ☃️🎅🏻🎄

 • Det er mig der skal holde jul i år. For første gang! Vi bliver min lille familie, herunder min datter på 10 mnd. Og så kommer mine forældre, min søster og min brormand hele vejen fra Norge 🎄

 • Vi skal holde jul hjemme samtidig med vi skyber med min søn som er i Kina! Det skal nok blive sjovt, heldigvis har han gaver som han også kan pakke op. Men duften af julemanden må han have tilgode, 🌲💃😍🍾🎅🎶☎️🦌🤶🧚‍♀️💕

 • Jeg skal holde julen hjemme hos os for første gang med min kæreste, svigerfamilie og min mor🎄🎅🏻

 • Sikke en fantastisk præmie! Jeg skal til Amager og holde jul hos min bror, svigerinde og nevø. Der kommer min lillebror, mor, min svigerindes forældre og sød lille hund 🎅🏼🎄☃️ Glædelig 1 advent!

 • Jeg skal (for første gang) holde jul med min kæreste og hele hans familie. Det bliver mærkeligt ikke at skulle holde med min egen familie, men jeg glæder mig! 🎅🏼🎄

 • Jeg skal holde jul hos mine forældre sammen med min mor, far, farmor, farfar og forlovede. Om dagen skal vi også være sammen med min bror, svigerinde og lille nevø. Men de skal desværre videre til aften. 🌲🎄🎁

 • Åh altså det her ville være så fint at vinde, jeg har ikke længere halvdelen af mit grand cru da exen fik det med så krydser alt i mit legeme for at få fingrene i præmien 🤞🏻

  Julen skal jeg holde hos min eks-svigerfamilie, et par timer, da jeg har en 12 timers vagt den dag, da jeg desværre har vundet vagterne julen over i år 😆

 • Mit guld😍: mand og 2 døtre, svigerforældre, svigerinde og hendes mand og børn🎄🎅🏻😍😍Så det kan kun blive godt.
  MEN min første jul uden min ældste søn😢

 • Ej, et fint julebord ! Jeg skal holde jul med nogle af de vigtigste kvinder i mit liv – min mor, min mormor og min søster 😍🌲

 • Jeg skal holde jul med mine forældre, min søster og hendes mand og børn i Odense i vores barndomshjem 🤶🏼🎅🏼🎄Måske vi holder i København hos mig næste år – i så fald mangler vi et stel

 • Jeg skal holde jul i Sverige med min mand (to be i 2019) og vores lille søn. Hans første jul – og min første jul hos mine svärföräldrar 😉🎄

 • Jeg skal fejre jul med min kæreste i Bayern, hvor vi bor, og forhåbentlig vælger vores datter at komme til verden snart – har termin d. 17. December 👶🏻🎄❤️

 • Mine forældre, brødre, søster, samt ene brors forlovede og deres 3 børn, og muligvis kommer min farmor også 😀

 • Wow en lækker præmie! Og glædelig 1 søndag i advent. Jeg skal holde jul med mine forældre og min 92 årige mormor. I år er det første gang vi skal holde jul uden min søster. Hun fik en lille dreng for 13 måneder siden, så de skal være hos svigerfamilien. Det bliver lidt specielt, men jeg er helt sikkert på at det nok skal blive hyggeligt, og så ville en lækker borddækning lige sætte prikken over i’et 🙂

 • Jeg skal holde jul med min kæreste, min mor og papfar, min mormor og farmor og min moster. Og jeg glææææder mig 🎄

 • Fin præmie 😍 Jeg skal holde jul hos mine svigerforældre på Sjælland. Med min kæreste, vores søn og datter og min kærestes søster og hendes familie 🎅🏻🎄❤️

 • Vi får travlt! Vi holder jul den 24 hjemme hos mine forrældre i Sverige. Det bliver en meget traditionel svensk jul med det helt store julebord, søskende, nevøer oav. Forhåbentlig med lidt sne. Dagen efter drager jeg, min mad og min svenske familie ned til Syditalien hvor min mands famiilie bor. der skal vi så holde italiensk jul med uendelig mængder mad, masser af små udflugter og naturligvis middage med mange høje glade stemmer (og en meget forvirret svensk familie). Det bliver fantastisk! Begynder dog allerede nu at være nervøs på min families vegne. I Italien gør man stort set ikke andet end at spise hele dagene ved jul og der er ikke heeelt vant til det 😛🎄❄️⛄️🥐🍅🥖🧀🍖🥗🍝🥫🍜🍮🍫🌰🍦🍷

 • Jeg skal holde jul med mine børn 😍 Det lyder måske ikke så specielt, men efter deres far og jeg flyttede fra hinanden, og jeg skal undsvære dem hvert andet år til jul, er det virkelig noget jeg sætter pris på ❤️❤️❤️🌲🌲🌲🎅🏻🎅🏻🎅🏻

 • Jeg skal i dagvagt d. 24 og så hjem til mine forældre, sammen med min 1 årige datter, mand og min lillebror 🎄🎁🎅🏼

 • Fin præmie. Jeg skal holde jul med min mand, vores to piger, mine forældre samt min bror og hans hustru🌲⭐️

 • Jeg skal holde jul med mine forældre og min storebror. Kun os 4 for første gang, da min sidste bedsteforælder døde i august. Jeg har haft planer om at holde det med min kæreste for første gang i vores hus, men da køkkenet ikke står færdigt, så venter vi til næste år 🎄

 • Jeg skal holde jul hjemme hos min storebror. Hele familien kommer, og jeg glæder mig til at hygge med dem alle sammen – ikke mindst min dejlige lille niece 🤶

 • Ej, hvor er det bare en flot præmie! 🎁
  Min kæreste og jeg skal holde jul med begge vores familier på landet hos mine forældre. Jeg glæder mig så meget. 🎄

 • Vildt lækker præmie!
  Jeg skal holde jul med mine forældre, bror og noget af min mors familie 🎄🎁🎅🏼

 • Smukt julebord💜
  Jeg skal holde jul med min mand og tre børn samt mor, søster og svigerforældre.
  Glædelig jul til dig 🎄⭐️

 • Sikke en lækker præmie🎄
  Jeg skal holde jul hjemme med mine forældre og søskende samt bedsteforældre

 • Ej en lækker præmie!
  Jeg skal holde jul med mine forældre, min søster og svoger og mine 2 dejlige niecer 🎄🎁

 • Jeg skal holde jul hjemme hos mine forældre, og så kommer de forskellige bedsteforældre med 🎅🏼🎄

 • Hej!
  Jeg skal holde jul for svigerfamilie. Jeg har flytter til København sidste år fra USA. Så i år bliver min første jul uden nogle af min egen familie og første jul til at lave den traditionen danske aftensmad. Så at vinde en smukt dækket bord vil være bare et stor hjælp!!! 🎄🎅🏼⭐️

 • Jeg skal holde jul med min kæreste vores lille søn, farmor, far, faster, onkel, fætter og 2 kusiner og jeg glæder mig 🤶🏻

 • Sammen med min mand, vores to børn og mine forældre – første gang vi skal holde jul hos os, så sådan en lækker præmie ville pynte så fint 😍🎄🎁🎅🏼

 • Det bliver mit barns første jul som min mand og jeg skal holde sammen med mine forældre, min bror og hans familie 🎄

 • Mine forældre og min søster, min farmor og hendes mand og så for første gang min mand og vores datter, som jeg har termin med den 10. december. 🎄

 • Jeg skal sammen med min søn til Stockholm og holde jul, hvor min søster bor med sin familie. Det er så dejligt afslappende og hyggeligt at være sammen med nogle kombineret svenske og danske traditioner <3

 • Jeg skal for første gang holde jul med min skønne svigerfamilie, vores nye hundehvalp samt baby, som gemmer sig inde i maven 🎄🎅

 • Jeg er en heldig julegris: skal holde jul med dem jeg elsker allermest ❤️ Og første år med min datter 🎄

 • Jeg holder jul med min lille familie derhjemme, bedsteforældrene, min moster og de herligste tre små børn 🎄🎅🏼

 • Jeg skal holde familie hos mine forældre. Det bliver færste jul som mor, så det bliver rigtig spændende 😊🎄 🎅

 • Jeg skal holde jul med mine forældre, to brødre og deres familier – og for første gang uden min storesøster. Dét bliver lidt sært, tror jeg. Men så er det godt, at julen strækker sig over mange dage 🤶🏻🎄

 • Jeg skal holde jul med min søde familie i Nordjylland og jeg glæder mig så meget til at komme hjem til dem og slappe af efter intensiv projekt uge 🎅🏼❤️

 • Jeg skal holde jul med min far og mine to jævnaldrende søskende – for første gang er vi værter! Det skal nok blive spændende :o) 🎄

 • Aj ok… Vildeste julekonkurrence jo 🙈 Vi skal for 1. gang selv hoste juleaften for hele min svigerfamilie. Vi bliver 15 mand – så der skal nok blive nok at se til. Får jeg dækket et bord, der bare er halvt så flot som det på dine billeder, så er lykken gjort 🎄🎅🏼❤️

 • Jeg skal holde jul med mine forældre, min storebror og mine bedsteforældre i mine forældres sommerhus på Fanø

 • Hej – da jeg med min fætter flytter til københavn, her efter nytår, ville det være fint med et feminint touch. God Jul!

 • Skal holde jul med svigerfamilien, men ville give det fine stel til min mormor, hvor jeg ved det ville bliver ekstra værdsat når der skal holdes julehygge med hele familien d. 25. 🎄🤶🎁☺️

 • Jeg skal holde jul med min mors side af familien. Denne præmie ville være helt perfekt til en studerende som mig 🤞🏼🎄🎅🏼

 • I år skal jeg holde jul med min far og hans kone, min farmor og farfar, søster, bror, svigerinde og min ynglings lille nevø 🎄🎅🏼🤶🏼🎁

 • Jeg skal holde jul med mand, børn, svigerforældre, svoger, svigerinde, niecer og muligvis en del flere 🙂

 • Sikke en fantastisk adventsgave! 🎅🏼🎄
  Vores klublivet med ro og nærvær, sammen med vores søn, hjemme ved mormor og morfar ❄️

 • Min mand, hans forældre og søster, min mor og stedfar og min morfar! Forhåbentlig ikke tvillingerne i maven. De skulle gerne blive der lidt endnu, men lige nu er det usikkert om den ene har bedst af at komme ud. Men krydser fingre for en jul med tyk tyk mave! 🎄🎄🎄🎄

 • Skal holde jul hjemme hos mine forældre sammen med min søster og ikke mindst mine forældres hunde, der lige har fået de sødeste små hvalpe 🎅🏻🐶

 • Er så heldig, at jeg stadig har alle mine bedsteforældre – så julen består af alle bedsterne, mor, far og lillebror i vores dejlige hjem🌙🎄👵🏼🎁

 • Jeg skal holde jul med mine forældre, storesøster, mormor, moster, onkel og fætter – og det bliver bare så hyggeligt!!! 🎄❤️

 • Jeg skal holde jul med mine forældre og brødre. Vi tager I sommerhus, hvor der kan julehygges foran brandeovnen, med et stort juletræ og forhåbentlig et hvidt landskab udenfor🎄❄️

 • Halløj! Jeg er en 17 årig pige, der for 4 måneder var nødsaget til at flytte fra min føde ø Ærø, så derfor ville rosendals design virke lig pynte i mit nye hjem. Jeg holder jul på magiske Ærø, men min familie. Knus

 • Vi holder en lille jul i min familie, bare mine forældre, min bror og mig. Vi har alle 4 så travlt op til jul, så det er skønt at samle den lille kerne og bare være sammen. Vi prioriterer god tid, hygge og blødt tøj🎄🎅🤗

 • Jeg har faktisk ikke besluttet mig endnu. Mine forældre er skilt, og jeg er inviteret begge steder, så skal lige have besluttet mig ☺️

 • Jeg skal holde jul med min familie, og især vores 1,5 årig datter glæder sig til at mormor og morfar kommer hjem til jul fra USA

 • Hold da op en lækker konkurrence!
  Jeg skal holde jul med mine bedsteforældre, faster, kusiner & fætre, forældre & søster.

 • Jeg skal holde jul med min kæreste og hans familie – for første gang i mit 37-årige liv skal jeg ikke være sammen med min egen familie juleaften! Men så længe jeg er med mit ❤️, går det nok. 🕯

 • Vi skal holde jul hjemme vores nye hus – og jeg glæder mig🌲😍🎁. Mine svigerforældre kommer og så skal det hele handle om stille og roligt at introducere min datter på 3 år til alle de fine traditioner. I år forstår hun det hele – så det bliver sjovt og helt fantastisk ❤️

 • Jeg skal holde jul med min mand, vores tre børn og mine forældre hjemme hos os selv.. Desværre er min mor alvorligt syg af kræft, så vi nyder hvert sekund sammen. Jeg krydser fingre for at vinde smukt juleservice og pynt, så bordet kan blive smukt og mindeværdigt. 🎄

 • Vi skal, som altid, holde jul hjemme ved mine forældre. Det bliver bare søskende, mor og far, min kæreste og vores datter. Dejligt uhøjtideligt ☃️❄️🎄

 • Jeg får en lidt anderledes jul år, da min bror og hans familie bor i Californien og ikke kommer hjem – så det bliver første gang nogensinde, jeg ikke skal holde jul med ham! Ydermere skal min mor arbejde og min mormor skal være hos min moster, så det bliver kun min far, min søster og jeg. Den mindste jul i mands minde, men mon ikke det bliver hyggeligt alligevel – om ikke andet er det min sidste jul som studerende, så jeg kan varme mig ved tanken om, at jeg fra næste år ikke længere sidder midt i eksamensræset, men rent faktisk bare nyde den dejlige tid, julen er 🙂

 • Wauw en præmie 😍 Jeg skal holde jul med min bror, mor og hendes mand 🤶🏻🎄⭐️🍽☃️🎅🏽

 • Sikke en fin konkurrence – jeg ville elske at vinde alle de fantastisk smukke sager 😍🙈

  I år skal jeg holde juleaften med mine forældre og min storebror. Vi plejer at være skiftevis sammen med enten min mors side af familien eller min fars – men nu er familien blevet beriget med så mange babyer, at vi bliver for mange. Så i år bliver ganske særlig og jeg glæder mig til at være sammen med min lille kerne af familien ❤️🎅🏻🎄

 • Mi lille familie med mand og børn skal holde jul hjemme hos min mor, sammen med med bror og min dejlige svigerfamilie❤️🎅🏻🎄

 • Det bliver ren voksen-jul, for arvingen holder jul med sin far i år. Så jeg skal være sammen med min mor, hendes mand, og hans svigerinde 🎄

 • Årh wauw! Jeg skal holde jul med hele min familie med min onkels familie, farmor og farfar – helt som det skal være 🎅🤶🤶

 • Lækker præmie😍
  Jeg skal holde jul hos mine forældre med bedsteforældre, 2xonkel, tante, 3xfætre, kusine og min lillebror, der bor i USA, kommer hjem til jul🎄🎅🏼🙌🏼

 • det er virkelig en nice præmie! Jeg skal for første gang holde jul med min mand og hans familie. Vi blev gift i år, så dette år holder vi hos hans familie og næste år hos min 🙂

 • Vi skal holde jul hjemme og i år bliver det med min mands søster, hendes mand og deres dejlige datter Nanna. Min svigerfar kommer også, så vi bliver syv i alt og med dejlig meget plads til børnejul 🤶🏻🎅🏻🎄

 • Wauw for en præmie! Det ville være den allerbedste julegave. Jeg skal holde jul med min nærmeste familie ❤️🎅

 • Tak for inspirationen til et flot julebord👍
  Vi bliver et lille selskab på fire bestående af mine forældre, bror og jeg. Sættet til fire ville derfor passe perfekt til vores julebord🎅🤶

 • Vi skal holde jule hos mine forældre med min bror +familie. Børnene glæder sig ekstra meget i år, fordi fætteren har taget turen hele vejen fra USA og skal fejre dansk jul med dem i år 🎄❤✨

 • Jeg skal holde jul med mine to søstre, mine forældre og min morbror og Moffe 🎄 og jeg glæder mig helt enormt 🎅🏻

 • Jeg skal holde jul med min mand og vores to børn, hans søster med mand og to børn og min mands søsters veninde, som ikke havde noget sted at være til jul. Det bliver så hyggeligt!
  God jul til jer 🤶🏼

 • Min mands bror og familie har inviteret i deres nye hus, det bliver vores datters på 5 mdr først jul. Så i år er julen ekstra speciel 🙂

 • Så flot præmie! Vi skal for første gang holde jul herhjemme med vores 9 måneder gamle søn og hele familien på begge sider 🎅🌲☃️❤️

 • Slet ikke en dum gave 😉
  Jeg skal holde jul med min bror, hans forlovede og hendes mor og bror samt min nevø og niece, og jeg slæber min kæreste med for første gang til min familiejul. Det glæder jeg mig til! 🎅🏽🤶🏼🎄

 • Holy moly! 😳
  Jeg skal holde jul hjemme (som sædvanlig) med min mand, vores to teenagere og min far. Måske kommer min svigermor også – det er endnu ikke helt afklaret. 🎅🏼🎄🎁

 • Sikke en fin præmie, krydser fingre 🤞🏻 jeg skal holde jul med mine forældre, min søster og hendes kæreste samt deres to dejlige børn.
  🎁🎄💫☃️

 • Jeg skal holde jul med min kæreste og svigerfamilien – for aller første gang væk fra min egen familie, gisp! 🎄

 • :O Det er jo en helt vild præmie. Elsker Rosendahls ting, så det ville være perfekt lige inden man fløj fra reden 🙂

 • Ej altså, hvor ER det dog bare fint! ♥️🌲 Jeg skal holde jul med mine forældre, bedstemødre, min bror og nevøer🌠

 • Jeg skal holde jul med min tante og onkel samt deres børn og deres børns børn… som jeg egentlig bare kalder kusine og fætter 🙈 🎅🏾

 • Hvor ser det smukt ud! Jeg skal selv være vært for min første jul nogensinde. Min far og min lillebror kommer hos os, og jeg glæder mig! Selv om jeg også er lidt nervøs for at fejle med julemaden…🤶🏻

 • Min jul bliver magisk🎄 I år er min mand og jeg vært for første gang i vores nyrenoverede hus og hele familien (mor, søstre, svoger, sviger familie) er samlet. Jeg suger derfor al den fine inspiration jeg kan😃

 • Jeg skal fejre julen med min far,mor og lillesøster, så får vi besøg af bedsterne fra begge sidder af familien, en faster og en onkel . Så det skal nok blive en (stor og) hyggelig juleaften 🎄💃

 • Smukt som altid 😊 Så en kopi af din rosmarin-krans i en engelsk bolig blad forleden
  Jeg skal hilse jul med mine forældre, og min bror og hans familie. Mine to nevøer er 5 og 8, så der er fuld fart på 😁🎅

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top