Du læser nu
#HomeSweetKysten har haft fint besøg..

#HomeSweetKysten har haft fint besøg..

Det er fart på for tiden, venner! Det kan I nok mærke – det er hammersjovt og jeg husker mig selv på, at nyde det lidt undervejs også, selvom man jo tit glemmer det, når tiden er allermest knap.

Idag har jeg haft fint besøg på Kysten – et lille hyggeligt hold af boligmennesker indtog mit hjem og det meste af dagen er således gået med at skyde smukke billeder af stort og småt. Jeg glæder mig sådan til at se resultatet kan I tro – og til at fortælle jer, hvor I kan finde det. Men det ved jeg altså ikke endu – sådan er det gerne med sådan noget bolighejs.

I var et par stykker, der havde opdaget det – for siden mandag har jeg langsomt været igang med at pille al min julepynt ned. Det går jo ikke, at have julepynt hængende i en boligreportage, der kommer ud til marts. Eller april. Eller alle andre måneder end December. Så lige nu står December-hyggen parkeret i en bunket i kælderen – omend jeg nu påtænker, at pille den frem igen allerede i aften, når Møffen er blevet lagt i seng. Her føles helt bart nu 😉

Og on another note, så begynder jeg langsomt at kunne se lyset for enden af travlhedstunnellen. November og December har været hæsblæsende på den fede måde, men det begynder at klare op forude – og jeg GLÆDER mig sådan til at holde juleferie med mit lille hold. Og til juleaften med vores nære. Og til julefrokoster med venner. Og al den slags. Jo. Søde December, nu har jeg tid til dig!

 Kommentar (1)
  • Glædelig 6.december!
    Spændende med sådan et bolihold og det er sikkert blevet til smukke billeder af jeres smukke hjem:-)
    Op med pynten igen og nyd julestemningen:-)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top