Du læser nu
Så kom årets dørkrans (endelig, host) op…

Så kom årets dørkrans (endelig, host) op…

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at få hængt årets dørkrans op. Eller. Det svære er jo ikke at få den hængt op, men derimod at få den bundet;) Og da Elise sov hele 2 timers middagslur igår, skyndte jeg mig at udnytte det, og fik strikket den her lille sag sammen (.. OG taget et bad og lavet dej til lakridssmåkager – man bliver hurtigere end lynet, gør man).

Den er bundet med eucalyptus og gran fra haven – og så har jeg brugt samme metalring, som base, som jeg gjorde sidste år. Ja faktisk er hele kransen også bundet med samme teknik, som jeg gjorde sidste år, selvom jeg i år har valgt et lidt andet look. Eller. Jeg kan jo godt lidt det lidt tynde og lidt pjuskede look, så det går jo igen. I år har jeg lavet den assymetrisk – så absolut med inspiration fra de her hollandske damer, som jeg nyder at følge på instagram. De laver bare pæne ting, gør de. Og jeg er muuuuuligvis også kommet til at klikke en bette krans til pejsen hjem derfra. Muuuligvis.

Den er iøvrigt blot fæstnet med noget tape på toppen af døren – Skjorten fik kortvarigt en blodstyrtning, da han troede jeg havde sømmet den fast i vores nye hoveddør. Han må være gal;) Det kunne jeg altså ikke finde på – men lidt gaffatape på oversiden skader nok ikke.

Nå. Tilbage til den selvbundne slags. Som sagt er teknikken meget det samme, som jeg brugte sidste år, og den kan I altså aflure i videoen her nedenfor.

Har I fået lavet nogen dekorationer i år?

 Kommentarer (7)
 • Haha Gaffa-tape! Den ide låner jeg også da jeg har samme udfordring med mand og dør (Jeg kunne måske muligvis godt tænke mig en anden hoveddør og er knap så øm over den…) og synes krans er SÅ hyggeligt! 🙂 Glædelig jul! 🙂

 • Gaffatape – selvfølgelig! Jeg har nemlig heller ikke villet banke søm i vores hoveddør, og jeg ville ellers så gerne have en krans på døren. Tak for det geniale tip! Jeg må ned forbi stilks and roots når jeg er færdig på kontoret i dag. 😍🎀

 • Glædelig 10.december!
  Meget flot dørkrans du har bundet:-)
  Jeg fik ny hoveddør for et par år siden, men har sat et lille tyndt søm i til dørpynt, fordi jeg elske efterårskranse, julekranse, påskepynt mv.
  Jule nisse hilsner!

 • Jeg har også bundet en hurtig krans på en middagslur. Jeg kunne dog ikke finde min metalring fra sidste år, så jeg løb ud på græsplænen og fandt en stank bløde birkegrene, som let kan bukkes til en rustik krans. Tilsæt lidt julekugler, grankogler og satinbånd og så er der julekrans!

  Pt. står den dog bare ved hoveddøren, for jeg nåede ikke at hænge den op, ha ha!

 • Sikke da en god idé med gaffatape! Hvorfor har jeg dog aldrig tænkt på det? Har altid undladt dørkrans for at undgå søm 😂 Næste år må det være!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top