Du læser nu
Beauty: 10 favoritter, der redder mig fra januar..

Beauty: 10 favoritter, der redder mig fra januar..

Jeg har snart skrevet det et par gange, men jeg er ekstra januar-ramt i år – føler mig helt og aldeles gennemsigtig og i en sådan grad, at min hud nærmest får blå undertoner. Randerne under mine øjne er vitterligt no joke, for tiden.

Det er jo nok kulminationen på over et års søvnunderskud og, derudover, decembers sukkerige udskejelser, der nu hævner sig. Nuvel. Således også hele to concealere på listen i denne omgang.

Nogle af produkterne har jeg selv købt, andre har jeg (på et eller andet tidspunkt) modtaget i gave – nu ligger de alle i min toilettaske og jeg holder dårligt regnskab med deres herkomst så længe de virker. Men men – det skal nævnes og mine ord skal tages med rette forbehold.

 1. Jeg døjer med ulideligt tørre og sarte øjenomgivelser, og det hjælper ved Gud ikke på hvor død man kan se ud, hvis øjnene samtidigt er ekstra røde og hævede. Denne øjencreme fra Avéne er til ‘trætte og/eller dehydrerede øjenomgivelser’. Det bliver et OG herfra, og jeg bruger den morgen og aften. Som ekstra tip – de dage, hvor mine øjne er tørrest, bruger jeg en helt almindelig vaseline, som natøjencreme. Det virker!
 2. Mere fugt – denne gang i form af et serum fra Bioderma, der er til svært dehydreret og sensitiv hud. Også meget rammende for mit vedkommende. Jeg bruger den hver morgen, under min dagcreme.
 3. Når man sådan er blevet lidt mere rynket omkring øjnene, så sætter concealeren sig gerne i striber – denne “Smooth&Set Eye Powder” fra ELF modvirker netop dét. 
 4. Denne står på mit natbord – i disse måneder, hvor jeg er ekstra tør og stram, bryder jeg mig ikke om at bruge mine sædvanlige a-vitamin venner om natten (jeg føler mig simpelthen for sensitiv i forvejen). Den her sag fra Beauté Pacifique giver derimod masser af fugt og fedt til mine trætte kinder, og indeholder stadigvæk ingredienser, der hjælper min hud med at bekæmpe de værste aldringstegn (uden at det bliver for skrapt)
 5. Til Sara’s makeup masterclass fik jeg den her med hjem og sikke et vindende multiprodukt – den kan bruges på kinder, læber og øjne. Selv bruger jeg den til at hjælpe mine kindben til på vej. Rygtet vil, at det er Tromborgs bestseller!
 6. Den her concealer fra Maybelline er altså også en ægte vinder – med ordene “instant anti-age eraser”, hvisker den mine poser under øjnen væk. Konsistensen er blød og den er let at få til at lægge pænt.
 7. Endnu en vinder fra Tromborg – lidt i øjenkrogen, lidt over kindbenet og vupti, gløden er retur, selvom kalenderen melder januar. Det lærte jeg også af Sara 😉
 8. Mine bryn har brug for al den hjælp de kan få – den her sag fra MAC minder mest om en flydende eyeliner, men den våde formel er genial til at give brynene en akvarel-agtig hjælpende hånd. Bedste brynprodukt jeg er stødt på nogensinde!
 9. Tørre, grå læber følger også altid med i januar – den her gloss fra The Makeup Library koster næsten ingenting, og giver lige læberne lidt farve uden det bliver for meget. Your own color, but better.
 10. Mens Maybelline-concealeren hjælper mig under øjnene, så hjælper denne fra MAC mig i næsefløjnene eller hvis der ellers skal rettes lidt rundt omkring. Når min hun er allermest tør undgår jeg foundation, for den lægger sig aldrig pænt – med denne concealer får jeg alligevel dækket det der skal dækkes. Et tip er at duppe concealeren på dét der skal dækkes og så lige vente lidt – det får konsistensen til at blive lidt mere træg og dermed lettere at arbejde med.

Jo. Det var remedierne og værktøjskassens favoritter lige i disse dage. Puh, jeg synes jeg er noget stram i betrækket venner!

 Kommentarer (8)
 • Den jumbo stick fra Tromborg har jeg også og er viiirkelig glad for den – MEN, hvordan spidser du den? Den er for stor til nogle af de store spidsere jeg har prøvet. Kender du til et tip? 😃

 • Dejligt indhold du har samlet dig til denne blæsende kølige vinter.
  Du skal måske snupper dig nogle ekstra hvile/sove stunder hvis du trænger, så din krop kan indhente noget energi.
  Håber det går bedre med nattesøvnen og at det som du siger er efterveer herfra.
  Aften hilsner herfra 🙂

  • Du siger noget Tina – måske jeg kan klemme en lille lur ind i dagens program 🙂

 • Hej Christine! Årh dit indlæg kommer som kaldet til min trætte vinterhud. Har du andre tips til kløende/eksemramte/ekstremt tørre øjenlåge? Jeg oplever det for første gang og det kløer som en motherfucker!

  • Øjenlågene er de værste – det klør nemlig, som du siger. Og almindelige øjencremer svier som jeg ved ikke hvad. Mit bedste tip er det med vaselinen – det tager et par dage, men så plejer det altså at blive bedre! Og hvis du kan: undgå mascara og skrappe rensemidler. Jeg har været meget igennem og tilstadighed bedst held med den klassiske fra Bioderma (selvom både Avene og La Roche-Posay også har lavet særlige rens til sensitive øjne – jeg synes de svier).

  • Tak for dit svar! Jeg har faktisk undgået min Bioderma rens fordi jeg synes, at selv den udtørrer.. yydrk! Prøver med vaselinen! Rigtig god dag! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top