Du læser nu
Et lille (okay, stort) postkort..

Et lille (okay, stort) postkort..

Åha venner – så er jeg tilbage på pinden efter en helt igennem herlig ferie. Det er for første gang i bloggens (snart) 11-årige historie, lykkedes mig at holde en hel uges ferie uden at åbne computeren så meget som en eneste gang, og SHIT manner, hvor har det bare været rart.

Det er jo lidt en øvelse det der – tidligere var bloggen noget, der tilhørte fritiden og ferierne. Nu skal jeg lære at lægge den fra mig. Jeg tænker, at det iøvrigt er en øvelse vi alle kender – blog eller ej. Efter 15års konstant opkobling skal vi nok alle lære, at gå offline i kortere eller længere tid af gangen. Vi er på sin vis, den første generation, der skal forholde os til den slags. Men det var et sidespor – sådan er det, når man ikke har skrevet i over en uge. Så flyder ordene i alle retninger af ren begejstring, for igen at danse henover tastaturet:)

Og hermed altså en lille ferie-status og et lille postkort:

Antal solskinsdage: 5! Hurra! Jeg er tanket op på d-vitamin og har fået lidt farve i kinderne.

Antal grill würsteln mit pommes spist: m a n g e – mit barn har fået ny favorit spise og jeg har levet af hendes sørgerlige rester. Jeg behøver ikke se en pomfrit igen den næste måned. Mindst. Puha.

Antal kælketure: … flere end jeg kan tælle.

Antal medrejsende: 13 – vi var 14 totalt.. 8 voksne og 6 børn. Det kan noget og vi har virkelig hygget os!

Antal styrt: Ingen nævneværdige. Phew.

Antal ‘große bier’ tyllet ned: mindst én om dagen, hilsen AlkoGurk

Lyst til mere skiferie: Kæmpe kolo-enorm stor. Vi tæller dagene til påskeferien i yndlings Val d’Isère!

[Far og Elise på farten]

[Chefen for det hele med byens hurtigste brille][Møffis Tante Optur]

[Hvis I tænker, der er mange billeder af Møffi i kælk, så er det fordi at hun brugte ca 95% af sine vågne timer med at kælke.. De sidste 5% brugte hun på at spise pomfritter.][Hejheeej! Jeg kan anbefale en terrængående klapvogn, hvis man skal på ski – den her fra Jollyroom har vi fået i gave for et halvt år siden (så reklame reklame reklame), og den var kanon at have med. Let at klappe sammen, fylder lidt, men kan samtidig klare snedriver og tung oppakning][Ja, nu har vi set dig, kælke-fis][Byens sødeste piger! Møffi og min guddatter Esther]

[På hytte med far]

[På vej hjem i solnedgangen;)]

 Kommentarer (2)
  • Jeg har aldrig været på skiferie, men med dine billeder, så kunne jeg ret godt tænke mig det 🙂 det ser vildt lækkert ud 🙂 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top