Du læser nu
#Lykkeglimt á la marts… Og lidt til.

#Lykkeglimt á la marts… Og lidt til.

[Morgenhygge med havregrød og højt solskinshumør iført ny blazer]

Det gik op for mig forleden, at jeg helt glemte at lave #Lykkeglimt i februar – jeg skylder skylden på en kombination af ferie og kvalme;) Tilgengæld må det altså være på høje tid nu, så dermed denne lille opsummering af fine øjeblikke fra den forgangne måned – og lidt til.

[I weekenden kører Skjorten og Elise gerne til bageren, mens jeg får lov til at sove længe! Og hvad bedre end at bedrive en søndag i tylskørt og mors ene vinterstøvle?]

[En formiddagskaf’ på Islands Brygge og et overdådigt kagebord til event hos Estée Lauder i forbindelse med kvindernes kampdag] [Aftenhygge på sofaen·] [Min nye yndlingsplads i stuen og lidt doven mig-tid i karret] [Bløde snehatte på byens tage og en lille snemus i fuldt udstyr] [De her to<3] [Jeg kunne jo ikke sige det, da jeg startede, men mit svømmeprojekt skyldes i høj grad også min voksende mave og insisterende kvalme – det er seriøst det bedste at ligge og plaske rundt og min nye yndlings-ting at gøre for mig selv. ][En formiddagsvaffel med Mille Emilie og lidt leg i Elises lille hjørne af stuen]

[Den perfekte slikskål og den allerførste gang jeg var helt alene hjemme på Kysten en hel nat]

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top