Du læser nu
Beauty-favoritter á la Marts..

Beauty-favoritter á la Marts..

Det er på høje tid med en lille omgang beauty-favoritter, for i løbet af den sidste måneds tid, er jeg blevet introduceret for et par nye af slagsen. Meeen der er også et par gamle favoritter, der igen er kommet i heftig rotation, så altså hermed 9 favoritter, der har holdt mig skøn i marts 😉

  1. Biotherm Life Plankton Elixir [modtaget i gave]: Et lille hudpleje-mirakel, der giver synlige resultater efter kun 8 dage (.. som arbejdsskade fra mit arbejdsliv, kan jeg ikke lade være med at blive imponeret over, at man har videnskabelige resultater, der tillader at man må love noget håndfast). Den er resultatet af det nyeste nye forskning og netop landet på hylderne ude i vores lille land. Elixiren bruges som det første trin i hudpleje-rutinen og jeg elsker den – min hud labber den i sig hver morgen med stort velbehag, og efterlader den klar til fugtpleje og makeup – og synligt mindre træt og trist.
  2. Beauté Pacifique Super Fruit Miccelar Rensevand: Jeg fik én i forbindelse med et samarbejde for nogle måneder, og da den løb tør, investerede jeg selv i en ny. Den renser makeup og snavs effektivt, men er samtidig fuld af anti-oxidanter og fugt – de (mange) dage, jeg ikke når at smøre mig ind i natcreme, trøster jeg mig med, at min hud alligevel har fået lidt til natten via denne 😉
  3. Rudolph Care Acai Anti-Aging Facial Oil: Når det er frostvejr har min hud enormt svært ved at holde på fedtet – den her lille olie er hamrende dyr, men hamrende god og afhjælper den værste stramhed i betrækket;) Den er på -20% hos Matas lige nu, så det er altså om at slå til, hvis man har haft den i kikkerten.

4. Benefit Cosmetics High Brow: Nu fortalte lige forleden, at jeg fik et lille brynløft med botox inden jeg skulle giftes – jeg har kun gjort det den ene gang (men kunne nu godt finde på det igen – #jegharikkesovetietår), men har siden da, givet mine bryn et lille løft med den her geni-streg fra Benefit Cosmetics. “En lysnende highlighterblyant til brynene, der synligt løfter dine bryn og giver dem dimension.” – sådan skriver de selv, og jeg er enig;)

5. Estée Lauder Double Wear Foundation [modtaget i gave]: Jeg har hørt så meget godt om denne foundation, og kan kun tilslutte mig dem der giver ros. Den lægger sig pænt og naturligt på min hud, dækker hverken for meget eller for lidt og holder flot hele dagen. Det hjælper også, at den findes i hele 60 nuancer og jeg dermed har fundet farven der passer min hud p e r f e k t.

6. Bioderma Atoderm Læbepomade: Vintertørre læber er ingen sag for den her læbe-sag fra Bioderma – den er drøj i brug, kommer i en smart hygienisk tube og yder stærk førstehjælp til tørre, sprukne læber. Her i de kolde måneder ser mine læber tit lidt tørre og triste ud, og derfor har jeg altid den her i tasken.

7. Biotherm Life Plankton Eye [modtaget i gave]: I familie med elixiren jeg nævnte ovenfor og mindst ligeså herlig. “Med tiden, mindskes fine linjer og synligheden af mørke rander.” skriver de, og jeg tænker altså, at den er perfekt til mine trætte øjne. Konsistensen er enormt behagelig og trænger hurtigt ind – jeg har ellers lidt problemer med at øjencremer tit svider, men ikke denne.

8. Vichy Beauty Deo Roll-on: Den er lavet til at gøre ens armhuler smukkere – det er virkelig dumt, og altså ikke derfor jeg bruger den. Derimod står dem som favorit på hylden herhjemme fordi jeg synes den dufter behageligt og iøvrigt does it job til ug med kryds og slange. Jeg har brugt den trofast siden den ramte hylderne første gang, og har pt ingen intentioner om at skifte – men man skal jo aldrig sige aldrig 😉

9. Benefit Cosmetics Hoola Bronzer: I disse blege tider må man have lidt hjælp. Den her lille sag er ultra-pigmenteret og dermed ultra drøj – jeg har haft min i over et år og den er still going strong. Farven er god og klædelig (ikke for orange og ikke for ‘beskidt’) og jeg synes den er nem at lægge naturligt.

… Og en sidste ting, som jeg glemte at få med på billedet, men som alligevel fortjener at blive nævnt. I erkendelse af, at jeg hverken orker at barbere ben hver dag eller føler jeg har tid til at få den vokset ude i byen i tide og utide, har jeg for nyligt kastet mig ud i at gør’ed selv. Og det var både nemt og effektivt takket være Bodysugaring-sættet fra Hevi –  jeg valgte netop dette fordi det har alle de ‘rigtige’mærker og i disse gravide tider må man jo hellere være lidt ektra påpasselig.

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top