Du læser nu
En helt almindelig uge og en helt almindelig weekend..

En helt almindelig uge og en helt almindelig weekend..

Det har været en helt almindelige uge, hjemme hos os. Sådan en med hverdagslogistik, rugbrødsmadder, et jordemoderbesøg, et barn der blev ringet hjem fra vuggestue med feber og andre af den slags ting, som jeg tænker, at I nok er mange, der kan nikke genkendende til. Men der har nu også været et par lyspunkter – og dem vil jeg tillade mig at dvæle ved, mens jeg sidder hér i en lysplet med min morgenkaffe.

 

… I mandags havde jeg sådan en helt igennem effektiv dag, og følelsen bagefter er ikke til at slå. Jeg dækkede et fint påskebord, jeg glæder mig til at vise jer – og nød godt af en frokost med bla æggemadder med helt perfekte smilende æg.

… Jeg fik endelig klemt en hyggelige morgenmad ind med den mest langbenede jeg kender – hun hedder Rose og dumpede ind i mit liv på champagne-turen sidste år. Hun er ligeså rar, som hun er lang – og så arbejder hun på ELLE, som jeg og de øvrige koner har engageret os med i forbindelse med et bette bryllupsevent inden længe. Mere herom ved lejlighed.

… Jeg har åbnet et depot hos Nordnet og købt mine første aktier – det var investeringsfestivalen i sidste weekend, der gav mig det endegyldige skub. Jeg er ikke modig nok til at have investeret nok til at blive rig af’ed, men starter småt. Indtil videre har jeg tjent 7kr – hva’be’har.. 😉

… En gang om ugen mødes jeg gerne med Sofie og drikker en kaffe på den lokale – vi har begge godt af, at ‘komme lidt ud’ fra hhv arbejdsboble og barselsboble. Vi var begge exeptionelt trætte netop denne morgen, og blev enige om, at det føltes lidt som da man var 25 og mødtes med sine veninder til brunch efter en hård bytur. Helt baskede og ret fjollede.

… Jeg fik lavet Elises IKEA-legekøkken færdigt og bedst som jeg stod og var igang (… med at male… schhhh… sig det ej til nogen!), ringede Emily. “Ringer du fordi du godt ved, at jeg laver noget jeg ikke må?”, spurgte jeg. Hun svarede ja, naturligvis. Og så sad jeg i en halv time på havetrappen i solen og labbede strålerne i mig med min lille kammerat i øret.

… Jeg var til jordemoder og hun er rar. Og god. Og det lille frø har det godt. Har jeg iøvrigt fortalt, at vi godt ved hvad det er for en lille én der ligger derinde? Jeg lover at dele, så snart jeg er klar 🙂

… Igår aftes havde Skjorten besøg af sine #instagram-husband-venner og jeg stjal muligheden for en hurtig sludder på fortrappen med LaChrissen. Jeg fik et forward-flash til veninder, der kommer og afleverer deres børn til playdates – hér afleverede hun sin mand til en playdate istedet. Hun skulle hastigt videre, for Lily skulle hentes hos sin farmor&farfar, og det er jo det komplicerede ved venskaber i denne fase af livet – hvor vi tidligere kunne ses alle 8, er vi nødt til at splitte os op nu; nogen skal jo passe børn og buler.. Da jeg var barn, faldt jeg tit i søvn på forældres venners sofaer – men hvornår bliver man gammel nok til det?! Elise skal helst i seng kl 19 – dét får man ikke meget venne-middag ud af…

… Og nu har weekend-roen sænket sig over matriklen – skuldrene er sænket og solen strømmer ind af vinduerne. Idag drøner vi sydover for at besøge Elises oldemor i Vordingborg og i aften har forældrene aftalt hjemmedatenight med takeout og nyeste afsnit af “Den som dræber” på sofaen. Imorgen er der tilgengæld dømt GurliGris show i det lokale indkøbs-center – og måske en tur på legeplads, hvis vejret holder?

 

Jo. Det var en helt almindelig uge og en helt almindelig weekend – fyldt med lyspunkter. Dem skal man huske, så det ikke kun kommer til at handle om feberbørn og leverpostejsmadder. Jeg håber at I derude også må få en herlig weekend<3

 Kommentarer (10)
 • Vil du dele hvilken streaming tjeneste eller platform i bruger til at hente fx Gurli Gris og andre børnefilm ned til offline brug? 😊

  • Jamen vi streamer både fra C-More og Netflix – men har endnu ikke hentet det ned til offline brug. Det tror jeg dog godt man kan:)

 • Hi Christine, kunne du ikke tænke dig at skrive et indlæg om det med at komme igang med at investere?

 • Du skriver så fint og finurligt om noget som måske virker simpelt og almindeligt, men jeg sidder tilbage med et smil på læben, så du må jo gøre det ret godt! 🙂

 • Vi slæber “ofte” vores unger på 2 og 5 år med til vennemiddag. Så sover de i en medbragt barnevogn/rejseseng/på en madras sammen med de børn, vi nu besøger. Det fungerer for det meste super fint.

  Må lige høre – hvilket indkøbscenter har Gurli Gris show i morgen? Det lyder fantastisk!

  • Undskyld jeg først får svaret nu – det var Hørsholm Midtpunkt 🙂

 • Jeg har på fornemmelsen at vores generation blev lagt på sofaen hos forældres venner/diverse familie, hvorimod man nu langt mere ‘overholder’ en nødvendig sengetid. Jeg har billeder af mig og min søster fra vi var helt små på diverse sofaer 😁

 • Jeg synes det er så hyggeligt, at følge med hos dig. Det var bare det, jeg ville sige. Rigtig god weekend!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top