Du læser nu
#Lykkeglimt á la juni..

#Lykkeglimt á la juni..

[Vi har købt en rutschebane, der kan sættes på trappen og Elise elsker den. Den er købt på Wupti og passer til alle højder op til 1,25m]

Det er svært ikke at holde ekstra af foråret med de mange helligdage og lange weekender, og vi forsøger at udnytte dem så meget vi overhovedet kan.

I fredags drønede vi, impulsivt, i sommerhus. Det var de varme dage i sidste uge, der skubbede os afsted. Skjorten kunne arbejde dernede fra fredag og pludselig blev en 3-dages weekend til en lille mini-ferie på landet.

Jeg kørte tilbage til byen i går eftermiddags, samlede Emily op og drønede så til fødselsdagsfest hos Cathrine. 30 år, bobler, god mad og damehygge. Jeg fik lyst til selv at invitere til damefødselsdag, når det bliver min tur senere på sommeren (host, til at fylde 30.. host.. nårh nej;))..

Og nu er jeg alene hjemme på Kysten. Skjorten og Elise kommer hjem i eftermiddag, og indtil da er jeg helt alene hjemme og forsøger at både klare nogle praktiske ting, og samtidigt huske at n y d e det. Nyde alenetiden. Og roen. Selvom jeg nu savnede at sove i ske med min lille varme mus i nat (Elise.. Ikke Skjorten. Omend han også er en varm ‘mus’).

[Sommerhus-menuen<3]

[Vores nye køkkenbordplade er blevet så flot – og ditto med den nye vask og Quooker. Jeg glæder mig til at vise det frem, når det er blevet helt færdigt!]

[De første forsigtige køb til lillebror – det begynder langsomt at blive mere og mere virkeligt. Min lille dreng<3 Og skinnerne – det er noget af det bedste (og mest besværlige) jeg nogensinde har gjort for mig selv. Tænk når jeg er kommet i mål!]

[Pæon-lykke<3 Jeg nurser dem, kan I tro. Pæon-buskene på hver side af havetrappen er sprunget ud og det er den smukkeste tid på året i haven. Jeg synes det er så imponerende, hvordan de visner helt hver efterår (og jeg klipper de tørre stængler helt ned) til hvordan de forsigtigt vender retur som småbitte røde skud det følgende forår – og så i løbet af bare et par måneder forvandles fra små forsigtige skud til kæmpe gigantiske buske.]

[Mit lille udebarn – hold kæft, hvor jeg elsker hende!]

[En bule i sandet – han vil frem i verden, den lille fyr]

[Alene hjemme og morgenkaffe i sofaen med dyne og min nye gravidpude (den kommer vi retur til). Jeg har bestilt varer på nemlig.com og nyder hvor nemt det er. Jeg ved ikke med jer, men jeg handler lidt over det hele – nettet, Lidl, Meny, Rema, Netto og Irma (hvis de har den gode cremant på bud;)).]

[Datenight og fantastisk mad på Barril på Vesterbro… Og en solstang på soltrappen med min solstråle.. Og hendes glimmer-gummistøvler<3]

 Kommentarer (5)
    • Nej slet ikke irrelevant – og jeg ville ønske at jeg havde et godt svar. Jeg mener (så godt jeg kan huske) at den er købt i Tiger. Eller måske i Netto som spotvare. Men det er desværre et pænt stykke tid siden. Den er altså ikke noget fancy, men tilgengæld nok lidt svær at få fingre i nu.

  • Apropos den gode crémant – den er på bud nu 🙂 Der røg lige 12 flasker med hjem i ladcyklen igår.

  • Jeg så dit opslag om Barril på Instagram, så kæresten og jeg tog derhen i går, inden vi skulle i teateret. Wow, det var godt! Tak for anbefalingen 😊

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top