Du læser nu
Oh, those summer nights…

Oh, those summer nights…

Annonce for Philips Hue

Jeg prøver at minde mig selv om, at huske aftener som den her. Aftener med bare tæer i græsset, godt selskab og hygge i haven.

Jeg ved, de kommer til at føles uendeligt langt væk, når først vi rammer november. For slet ikke at snakke om januar. Hold kæft, hvor jeg hader januar.

Billederne er fra forrige weekend, hvor vi havde et par venner på besøg til havehæng. Den slags havehæng, der bliver ved til solen for længst er gået ned og man er nødt til at finde uldtæpperne frem, for det er jo trods alt stadig Danmark. Selvom det er sommer.

Og det var altså også første gang, at vi for alvor fik gjort nytte af den mere festlige del af vores havelys. Altså. Det er jo rent lir, og jeg forestiller mig ikke, at der er nogen, der lader ‘mulighed for lyserødt lys’ være afgørende i deres valg af havebelysning, men når nu man det, er det jo meget sjovt.

Et ekstra feature… Og en nem måde, at skabe stemning på, ikke mindst.

Hvis der var lyd på billeder, ville I kunne høre loungemusikken i baggrunden. Den slags, der lyder af sommer. Og i kombination med havelyset kunne det altså noget.

Jeg har tidligere fortalt hvad vi (… Mads) har installeret, og det er altså en kombination af Philips Hue Lucca Piedestaler og Lily udendørs spots.

“Det gør hele forskellen”, sagde han stolt, da han så sit værk in action. Og jeg er enig. Det gør det. Lys kan noget. Forestil jer disse billeder uden lys – hyggeligt, men slet ikke det samme. Så selvom jeg nogle gange ryster lidt på hovedet af alle min mands tekniske påfund, så er jeg hammerglad for vores havebelysning – nok er han husets teknik-minister, men tilgengæld er jeg husets hygge-minister;)

Ooog er man på udkig efter flere ting, så er jeg blevet tippet om at der er et kombinationstilbud HER – det skulle også gælde til d. 1/8.

 Kommentarer (9)
 • Hej Christine,
  Nu ville jeg kaste mig ud i det og følge dit link og købe en startpakke – men rabatkoden virker altså ikke 🙁 Bare lige så du ved det…

  Kh Lene

  • Det var da irriterende – den virkede, da jeg selv testede den i sidste uge. Jeg har fluks meldt fejlen til Philips og håber de løser det ASAP!! Undskyld <3

  • En lille opdatering jeg har fået: “Vi er i dialog med shoppen – og de mente de havde fikset det, men jeg kan stadig ikke få koden til at virke.
   Så jeg har bedt dem tjekke igen. Jeg vender retur når der er nyt:-)” – og jeg lover at gøre det samme (vender retur så snart der er nyt). klem og undskyld igen <3

  • Tak for opdatering – nu blev jeg også helt forvirret, idet du har taget linket ned… Så fint – jeg holder skarpt øje 🙂

 • Jeg kan simpelthen så tydeligt huske de billeder fra er indlæg sidste sommer hvor det så forsvandt igen – er det mig der er helt off? Og hvis jeg har ret – er du så photoshoppet ind? 😃

  • Hahaha, de er ikke fra sidste sommer. De er fra forrige lørdag – selvom det da ville være dejligt let, bare at kunne genbruge og photoshoppe sig selv ind;)

   Men du tænker måske på det her instagram-post? Haven er jo den samme, kan man sige <3

   https://www.instagram.com/p/Bk9hP6ZhZAp/

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top