Du læser nu
#Onsdagsønskelisten á la fødselsdagsønsker…

#Onsdagsønskelisten á la fødselsdagsønsker…

Min fødselsdag nærmer sig – 33 banker på døren, omend jeg må indrømme, at det der med alder bliver mere og mere flydende for hvert eneste år.

Men men – jeg er ikke den eneste, der har fødselsdag, og hvert år, er i et par stykker der skriver og spørger “hvad ønsker vi os?!”. Det er ret hyggeligt. Og dermed altså en omgang #onsdagsønsker á la min ønskeseddel.

Når det er sagt, så er det jeg ønsker mig allermest egentlig bare en god fødsel. Og en god start med min lille familie. Men det er jo lidt svært lige at klikke hjem fra en butik;)

 1. Den fineste sengegavl, der ville være perfekt i sommerhuset.
 2. En vikle – den her fra Sjala i 100% bomuld kunne være et godt bud.
 3. En kjole der kan knappes op og som giver mig lidt Totême-vibes. Find den her.
 4. Endnu én af dem, der kan bruges både med og uden bule – helt inspireret af Josephine. Find den her.
 5. En nude læbestift til samlingen fra MAC
 6. En ammepude fra Fossflakes efter anbefaling fra jer – der var klar overvægt af anbefalinger af denne og så Doomoo, og én af jer havde prøvet begge, og skrev at hvis varm er varm (.. det er jeg), så skulle man vælge Fossflakes.
 7. Spisebordslampe fra Menu – omend jeg er lidt i tvivl om den vil du hos os, for vi har roset i loftet og det vil nok se dumt ud med denne.. Den er ellers fin.
 8. Amme-BH’er fra Boob. Igen, efter anbefaling fra jer.
 9. Lidt luksus til en nybagt mor.. Ansigtscremen fra La Mer.

Jo. Det var listen. Der er lidt en andens fødselsdag, der fylder lidt mere end min, lige i disse dage, så jeg forventer egentlig ikke, at få noget. Udover måske en ekstra krammer fra mit lille hold.

 Kommentarer (9)
 • Lige som jeg selv er ved at færdiggøre ønskesedlen til “vores” fødselsdag! 😉 Tusind tak for inspiration som altid! 😀 Her bliver vi fire til november, så du rammer – som altid – spot on 🙂

 • Jeg havde altså bestemt også forstået det som, at det var jeres. Men det er jo også fuldstændig ligemeget, for det er da bare skønt at have et sommerhus at køre til 😃

 • Jeg har også forstået det sådan, altså at det var jeres.. du skriver også “perfekt til sommerhuset”, hvilket er lidt sjovt at skrive, hvis det ikke er dit🤷🏼‍♀️ Jeg ville i stedet skrive “perfekt til svigerfamiliens sommerhus”.
  Ligesom “den her sofa ville være perfekt til lejligheden!” .. ville man nogensinde skrive sådan, hvis det ikke var ens egen lejlighed? 😂

  • … jeg kan se din pointe, hvis det havde været første gang jeg nævnte sommerhuset, men det er jo langt fra – vi er kommet der hver eneste sommer i tusind år, det er et familiesommerhus og jeg har adskillige gange redegjort for ejerforholdende for de der interesserer sig for den slags (!?).

   .. Det er altså en lidt skør ting at gå op i.. Jeg har dokumenteret 11 års liv lige her på domænet – jeg har ikke pludselig opfundet et sommerhus.

  • Jeg bor i min kærestes lejlighed. Må jeg så ikke købe en sengegavl, der er ‘perfekt til lejligheden’, fordi jeg ikke ejer den!?

   Shit det er en dum (for ikke at sige misundelig og smålig) kommentar. Get a life, “Ibber”.

   (og @Acie, jeg har aldrig været i tvivl for what it’s worth)..

 • Må jeg spørge om det er jer selv der ejer sommerhuset, eller er det jeres forældre? 🙂 Du taler nemlig tit om det som “vores”. Det er så skønt med et sommerhus.

  • Hej Rikke

   Det er ikke for at være nederen, men det er jeg ret sikker på, at jeg aldrig nogensinde har sagt – derimod har jeg optil flere gange skrevet at det er mine svigerforældres sommerhus (her og her, fx) 😉

   Mon ikke du bare har draget dine egne konklusioner, sådan lidt underbevidst? 🙂

   Når det er sagt, så føles det nu i høj grad også som vores efterhånden.

   klem

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top