Du læser nu
WEEKEND – og lidt sommerhuslykke..

WEEKEND – og lidt sommerhuslykke..

WEEKEND - og lidt sommerhuslykke..

Jeg gik hele sidste uge og tjekkede vejrudsigten ca en gang i timen… For jeg ville så gerne i sommerhus, men orkede omvendt heller ikke at sidde en hel weekend og kigge ud på regnen, så jeg håååbede.. Og håbede noget mere. Og lørdag morgen var sagen klar. Jeg pakkede Skjorten i bilen og drønede afsted. Elsker virkelig sommerhus-liv og drømmer om selv at købe et en dag – allerhelst til deling med min storebror og hans familie. Jeg drømmer om små lyshårede fætre og kusiner med solbrune bare tæer, der drøner rundt i græsset og om lange aftener med gang i grillen og vin i glasset til de voksne. Min svigerinde er til overtale, men det er straks værre med min storebror og min Skjorte. Kedelige, fornuftige mænd, der synger den gamle sang om vedligeholdelse og ferier under sydlige himmelstrøg. Tsk. Giv mig et par år. I’ll win!

 

Heldigvis har mine svigerforældre et sommerhus vi kan låne, og det gjorde vi altså i weekenden. Skjorten har været ALT for dårlig til at bruge det tidligere, så jeg er langsomt (… men sikkert.. gnæk..) igang med at anektere det ene værelse. “Vores værelse” – det ville være et helt betydeligt skridt på vejen mod mine sommerhus-drømme. Heldigvis er Skjorten enebarn, så der er ikke sådan den store konkurrence om det.. Men altså. Stadigvæk. So far agerer det kontor. Og hvem har lige brug for kontor i et sommerhus, ja jeg spørger bare;)

WEEKEND - og lidt sommerhuslykke..

[Grillmad på terassen – elsker den lille bordgrill fra Bodum. Det er så mega hyggeligt, at sidde og grille ved bordet.. Vi kørte (som altid?) en gang luksushottere fra Løgismose. En sand favorit!

 

WEEKEND - og lidt sommerhuslykke..

[Vind i skørterne og yndlingskjolen, som I har set en del til på det sidste. Min favorit-sommerkjole, by far<3]

 

WEEKEND - og lidt sommerhuslykke..

[En gammeldags is-vaffel på havnen med ekstra guf og en klat softice. Mhmmm. Lakrids-is. Nomme. Og en løbetur langs skrænten. Løbeturene hører sig næsten til i sommerhus. Den perfekte måde at tømme hovedet på]

 

WEEKEND - og lidt sommerhuslykke..

[Svigermors roser – få har så grønne fingre som hun!]

WEEKEND - og lidt sommerhuslykke..

[Trætte løbesko tager et hvil på terassen…]

 

WEEKEND - og lidt sommerhuslykke..

 

WEEKEND - og lidt sommerhuslykke..
WEEKEND - og lidt sommerhuslykke..
WEEKEND - og lidt sommerhuslykke..

 

WEEKEND - og lidt sommerhuslykke..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top