Du læser nu
Et lille ferie-flashback og må jeg bede om et postkort, tak?

Et lille ferie-flashback og må jeg bede om et postkort, tak?

I disse tider, hvor mit instagram-feed flyder over med de skønneste billeder fra alle klodens hjørner, kan jeg godt mærke et lille stik at misundelse. Eller. Det er måske et dårligt ord, men altså – jeg gad godt, at det var mig, der lå der og plaskede rundt i en pool og drak spandevise rosé… I virkeligheden lider jeg nok bare af decideret ‘ferie-fomo’ 😉

Og da én jer, skrev til mig og udbad sig nogle ferie-tips til det Sydfranske, kunne jeg ikke lade være med at gå i arkiverne og dvæle lidt ved sidste års ferie. Åh, det var herligt. Åh, det gider jeg godt igen. Måske til næste år, som familie på 4?

Så derfor altså dette lille flash-back af Sydfranske herligheder.

Og som traditionen foreskriver – hvor mon I ferierer den i år? De sidste par somre har jeg bedt jer om, at sende et lille digitalt postkort til mig i form af en lille hilsen i kommentarsporet. Og det er simpelthen så mega hyggeligt – I tjekker ind fra hele verden  og jeg nyder sådan, at læse hver og én af jeres hilsner. Og derfor er det altså noget der må gentages! Så derfor venner – hvor holder I mon ferie i år?

[Do not disturb og en ferie-is]

[Smelter mellem cremefarvede facader]

[Et stop og en overnatning i hyggelige Besancon]

[Mit hold<3]

[En lur i skyggen af en palme og pooldronningen over dem alle i hendes lille flamingo-float]

[Datenight på balkonen i den sydfranske sommer-aften, mens den mindste var gået kold inde på værelset. Det holder, at have et uderum, hvor de voksne kan nyde ferien, når den mindste er gået i seng]

[P’tit dej med alle mine franske favoritter og en klassisk strandpromenade med pariserhjul og poolhår]

[Så fint, så franskt]

 

 Kommentarer (32)
 • Lidt forsinket – da ferie er færdig 😉 Men den blev stornydt med festival, ødegårdstur til Sverige, Kbh-visit, Ed Sheeran koncert samt vores lille nye hundehvalp💙 Derudover er vi så heldige at se frem imod Sicilien til september 🙌🏻

 • Tak for en dejlig blog:-).Er lige startet på job efter 2 ugers skøn ferie på adults only hotel på det østlige Kreta (Elounda). Sådan et roligt og afslappet område, uden for meget turist halløj og det lækreste rolige vand i bugten.

 • Postkort Nice, den Liguriske riviera og Toscana. Bla 3 dage i bungalow på campingplads udenfor Firenze. Har aldrig prøvet den slags steder der er skræddersyet til børnefamilier. Indtil videre (efter første halvanden dag) fungerer det formidabelt med 50/50 vandland og historisk renæssance by.

 • Et postkort fra skønne Alassio på den italienske side af rivieraen. Er kommet mange år som barn på den franske side, hvor der er skønt, men meget mere turistet end her. Tidligere på ferien har vi været i Slovenien, bl.a. ved Bled søen, hvor der bare er fantastisk flot

  • Sikke et godt tip – jeg har noteret mig Alassio som godt alternativ til den franske riviera!!

 • Postkort fra barselsland. Vi har været et smut i sommerhus, men ellers har vi været hjemme med lillebror på 3 måneder. Og vi kalder det for sjov arbejdslejr i stedet for ferie, den store er to, og er begyndt at springe luren over. Så det er med 200 kilometer i timen hver dag hele dagen, haha. Glæder mig MEGET til sommerferien næste år, hvor vi skal sejle til Færøerne (igen, igen, igen <3).

 • Vi er netop hjemvendt fra det sydfranske som bød på ture til Montpellier og Nimes – det er fantastisk hyggelige byer, men det var meget varmt. Vi kølede af på stranden i La Grande Motte hvor vi vi boede.

 • Er startet på 4. uge efter sommerferie, så kan snart ikke huske det…..
  (Men kan se på mobilbillederne at jeg brugte 3 uger i auto camper i Canada & USA med vandrestøvler og en masse fantastiske dyr, natur og oplevelser 🙂 )

 • Vi har været på Kreta ☀️Første udenlandsferie med vores søn på 1. Det gik over alt forventning og vi nød det så meget. Nu sidder vi i bilen – på vej til Marielyst, hvor den står på 4-5 dage i sommerhus. Vores lille søn var helt ny sidste sommer hvor vejret var helt perfekt – og vi brugte det meste af tiden indendøre 😅så I år har vi virkelig nydt vejret.

  • Haha, det forstår jeg godt. Åh, det har været lidt hårdt med sådan en lille én sidste år. Dejligt I kan tage revanche i år <3

 • Mit postkort kommer idag fra det toscanske – her skal vi på rundtur i 10 dage og se alt fra firenzes pulserende gader til det rolige toscanske landskab med vinmarker og skøn natur 🙂
  God sommer til jer

 • Feriehilsner fra skønne Silkeborg, hvor jeg nyder den første sommer som husejer – hurra! Ferien er brugt på at udforske lokalområdet og bare nyde det, at vi har en have, hvor vores datter på 2,5 år kan bade i et soppebassin, mens far chiller i skyggen med lillebror på 3 måneder, og jeg griller. God sommer 🙂

 • Det ser helt fantastisk ud med de franske minder. Mit postkort kommer fra barselsboblen i det nordsjællandske – er nybagt mor for første gang til en lille pige. Jeg har ligesom dig også haft “ferie fomo”, men den forsvandt det minut jeg blev mor. 🙂

 • Er netop landet efter elleve dage i Skotland. Mit første besøg, men nok ikke det sidste! Ih, der var pænt! Var afsted med mand og vores to drenge på otte og fire, og alle har klatret i bjerge, fundet feer, set det vildeste tidevand på skye, og jeg har især forelsket mig lidt både Inverness og Edinburgh.

  • Jeg glæder virkelig også til vores børn bliver så store, at vi kan tage på den slags ture som familie – det lyder perfekt!!

 • Forsinket postkort fra Alsace og Schweiz, hvor vores sommer blev tilbragt i dejligt vejr og med smukke udsigter og dejlige oplevelser. Begge steder var nye for os, så ikke så meget ferie der – op, afsted, ud at se og opleve! 🙂

  • Som barn kom jeg en del i Alsace og der er så dejligt – god mad og mange smukke smukke områder. Du gav mig lige lyst til et genbesøg <3

 • Sikke en hyggelig idé, det forstår jeg godt, du synes er skægt.
  Jeg kan pt. sende et forsinket postkort fra London, hvor jeg var i juni med mine to søde søstre, nød solen, lækre ciders på pubben, butikkerne og var i HarryPotter Studios <3
  Og dertil telepaterer jeg fluks et fremtids-postkort fra Prag, hvor jeg skal hen i august med min kæreste 😀

  • Eeej – Prag, og det første jeg kom til at tænke på var en stor kold fadøl. Ååååh hvor kunne jeg godt!!

 • Et lille postkort fra Frigiliana, Andalusien, hvor turen desværre går hjemover sidst på dagen – men hvor har vi haft en dejlig uge, min veninde og jeg! Sol, strand, bjerge, pool, Rioja, tapas, paella, køreture i det smukke landskab… Kunne godt nappe en uge mere!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top