Du læser nu
På besøg hos: Carla Sofie Molge…

På besøg hos: Carla Sofie Molge…

Jeg har været på besøg hos nogle af mine yndlings-boligdamer for dem vil jeg gerne dele med jer – instagram er min absolut største kilde til boliginspiration, og jeg har en håndfuld profiler, som jeg elsker elsker at følge. Den første I skal møde er Carla Sofie. Og mon ikke I kan se, at der – især – er noget med hendes sans for afdæmpede farver, som jeg har taget til mig? 😉

Hej Carla Sofie, tak fordi jeg måtte komme på besøg. Du bor simpelthen så pænt – hvordan ville du selv beskrive din boligstil?

Min indretningsstil er præget af det minimalistiske udtryk med et touch af nordisk hygge i form af puder, plaider og interiør i varme nuance. Valget af helt afdæmpede nuancer i vores indretning har bestemt ikke været tilfældig, da både min kæreste og jeg befinder os bedst, hvis der ikke indgår for mange farver i indretningen. Dette gør også, at vi begge bedre kan slappe af, når vi er hjemme fra en ellers stresset hverdag med arbejde.

For at skabe kant og personlighed til den minimalistiske stil krydrer jeg det med fine loppefund og gør det selv projekter. Jeg nyder at stå tidligt op i weekenderne og tage ud på forskellige loppemarkeder eller være i gang med nye DIY løsninger.

For mig behøves det ikke være en kendt designer eller kunster, der står bag tingene jeg køber. Så længe tingene har sjæl og kan gøre noget spændende i forhold til det ny-produceret design, som vi har i hjemmet.

Du har virkelig været en stor inspiration for mig, i forhold til netop den afdæmpede farvepalette du nævner – hvor finder du egentlig selv boliginspiration?

Jeg kan stort set blive inspireret overalt – Om det er på ferier, loppemarkeder eller det blot er et besøg hos mine yndlings interiør og møbelforretninger, så får jeg en masse ideer til ny måde at indrette mig på. Ellers bliver jeg meget inspireret af forskellige magasiner og på Instagram og Pinterest.

Jeg er slem til, at ’rykke rundt’, få nye idéer og skifte ud – har du det på samme måde, eller er du typen, der har en helt klar vision og når du er færdig med at indrette, så er du færdig?

Jeg elsker ligesom dig at rykke rundt og skabe nye miljøer og stemninger i vores lille hjem. Ved at ommøblere og tilføje eksempelvis nye tekstiler eller kunst på væggene får mange af mine møbler og interiør også helt nyt liv for mig, hvilket gør det ikke bliver så bekostelig en affære som forventet 😉
Når jeg får nogle crush på noget, som jeg bare må eje eller forandre i vores indretning benytter jeg mig oftest af at lave et moodboard, således jeg kan få visualiseret mine tanker og ideer, så jeg bedre og hurtigere kan komme fra ideer til virkelighed.

Ja, sådan har jeg det også. Jeg køber ikke nødvendigvis nyt, men rykker meget gerne rundt og lader ting få nyt liv, nye steder. Hvis du kun måtte vælge én ting, hvilket møbel er du så allergladest for i dit hjem?

Hvis man kigger mit feed igennem på Instagram, får man nok hurtigt indtrykket af, at jeg er meget glad for marmor. 😉 Derfor kommer det nok heller ikke som nogen overraskelse, at mit yndlingsmøbel herhjemme er vores marmor spisebord, som jeg for et par måneder siden var så heldig at falde over på DBA. Jeg har en helt særlig svaghed for dette, da man aldrig kan finde to borde der er ens, hvilket gør det helt unikt.

… Det er altså også helt vildt flot!!! Men hvad med den anden vej rundt – hvad er du allermindst glad for?

Da vi bor til leje kan vi ikke foretage os de helt store ændringer derfor må det ”møbel”, som jeg er allermindst glad for være køkkenet. Jeg savner sådan vores lyse køkken i den tidligere lejlighed, da vi selv havde mulighed for at bestemme dette. Derfor glæder jeg mig sådan til den dag, hvor vi finder vores eget og kan vælge drømmekøkkenet. Jeres køkken er i hvert fald så inspirerende 😉

Og til en slut – hvad er dit bedste indretningstip mon?

Investér i tidsløst design. Ved at investere i de rette grundsten vil din bolig altid være modtagelig overfor forandringer, såsom enhver stilændring eller nye trends.

Det skal jeg blive bedre til. Jeg øver mig! Tusind tak for snakken, og for kigget i dit fine hjem! Se mere til Carla Sofie på hendes instagram @CarlaSofieMolge og hendes blog Molge Decor

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top