Du læser nu
10 fine boligfund og et par rabatkoder til Ellos og Jotex…

10 fine boligfund og et par rabatkoder til Ellos og Jotex…

Jeg får kigget på nogle bolig-sider, når jeg sådan sidder og ammer, så hermed altså 9 fine bolig-fund jeg er faldet over i sene nattetimer lately;)

Når det er sagt, så holder jeg nu selv bolig-pause for tiden og synes vi er landet rigtigt godt i de fleste rum efterhånden. Det tager lidt tid, når man sådan flytter i nyt, har jeg lært – det der med for alvor at finde ud af, hvad der fungerer både rent funktionelt, praktisk og æstetisk.. Og så læste jeg en artikel i weekenden, der fik mig til at smile genkendende: “Det er en livsstil at bo i et gammelt hus, hvor der altid er noget at forbedre”, så sandt som det er sagt. Det var jeg ikke klar over, før jeg selv stod med sårn’ en gammel dame i hånden.

… Og så alligevel – for der kunne være en lille undtagelse med et konsolbord til entreen.. Mit IKEA-DIY er til den vakkelvorne side, og med en tumling i huset er det at leve livet farligt. Hun elsker at stå og ruske i det (det larmer så sjovt), og jeg er ved at få et nervøst sammenbrud hver gang. Som nævnt et par gange, så gider jeg ikke have det sådan – vores hjem skal være sådan ét, der er plads til at leve i, både for store og små.. Og jeg gider ikke gå og have flossede nerver over om der kommer en plet i sofaen eller om konsolbordet braser sammen. Men men… IKEA-bordet passer bare så godt (på centimeteren!), så det bliver ikke let, at finde en værdig afløser, så lad os nu se, hvornår (om nogensinde) jeg kommer i mål med den tanke…

  1. Fin teddy-stol
  2. Spejl-kube/sidebord – jeg har alle dage haft en thing for ‘spejlmøbler’…
  3. Sofabord i sort marmor (.. billedet er tyv-stjålet fra hende her)
  4. Lille velour-bænk til entréen eller soveværelset
  5. Loftlampe fra Menu – søsteren til den vi selv har købt..
  6. Pænt gulvtæppe i viscose
  7. Pænt ‘helfigurs-spejl’ i str 120cm
  8. Skulpturel vase fra Louise Roe
  9. Smuk bordlampe i messing
  10. Konsolbord med sort ‘marmor-plade’

Ooog så spottede jeg at koden 405715 giver -20% på bolig-sortimentet hos Ellos t.o.m. d. 3/9 og at en svensk influencer havde en kode til Jotex der giver -20% dér indtil d. 1/9 – den er SUSAN20.

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top