Du læser nu
Skønhedsprodukterne jeg køber igen.. Og igen.

Skønhedsprodukterne jeg køber igen.. Og igen.

Jeg skal være den første til at indrømme, hvor illoyal jeg er overfor en lang række af mine skønhedsprodukter. Det er ikke ret mange af dem, som jeg er meget trofast overfor. Jeg bilder mig ind, at det til dels skyldes min interesse (og gammel arbejdsskade) for emnet, at jeg synes jeg er sjovt at prøve nyt. Og også derfor jeg synes, det er sjovt, at abonnere på sådan noget som Goodiebox, men det har vi jo snakket om før.

Men – der er altså også nogle enkelte sager, jeg køber igen. Og igen. Og igen. Og de fortjener lidt spotlight, så det får de idag.

Listen er ikke udtømmende og når de er favoritter idag og har været det længe, behøver det jo ikke betyde, at de vil være det for evigt. Det betyder bare, at jeg endnu har til gode at finde bedre alternativer – men det kan jo komme. Det er nok derfor man bliver ved med at prøve nyt. For hvad nu hvis miraklet venter rundt om hjørnet? 😉

Essie “Spin The Bottle”: Den perfekte nude neglelak, der hverken er for beige eller for lyserød. Bare helt perfekt. Alle damer, burde have den liggende i deres makeup-skuffe 🙂

BIO:Effect EGF-serum: En lille sag med stor effekt (.. og ditto prislap, av), men skidtet virker og er hver en krone værd. Og spørger man mig, er det ikke tilfældigt, at netop dette produkt har opnået kultstatus blandt skønhedsjournalister og og beauty-nørder worldwide.

Darphin Melaperfect: Lidt snyd, for jeg har ret beset ikke haft lejlighed til at gen-købe dette produkt endnu. Jeg har dog allerede panik ved tanken om, at det kan løbe tør, så nu kom det med alligevel. Det dækker perfekt til hverdag og giver en smuk ensartet glød – og har SPF15, som naturligvis ikke er alverden, men lidt har også ret.

MAC Shape and Shade Brow Tint: Det bedste brynprodukt, som jeg fabler om igen og igen – men det er skide godt. Det giver perfekte bryn, selv til os, der ikke rigtigt har nogen;) Jeg bruger kun den våde ende og har lagt en lille step-by-step på min instagram under det highlight, der hedder Beauty.

L’Oréal Paris Paradise Mascara: Alle har forskellige mascara-præferencer, men den her rammer altså alle mine. Det har jeg efterhånden også sagt et par gange. Mine sørgelige små vipper får både længde og volumen og mascaraen bliver hvor den skal, også på de lange dage. Børsten er stor og god – og en ‘rigtig’ børste, ikke det der gummi-pjat.

La Roche-Posay Lipikar Balm AP+: En gammel favorit, som eksembarnet ikke kan lade være med at nævne. Højt fedtindhold og kløestillende effekt takket være niacinamid. En rigtig apoteker-darling. Hvis jeg skal være helt ærlig, så er der nok ikke kææææmpe forskel på de franske apoteker-fedtcremer, men den her har jeg et lidt særligt forhold til så nu var det den, der fik lov til at komme med.

Ole Henriksen Truth Serum: Han kan ét og andet, den gode Ole Henriksen og hans c-vitamin range er noget helt særligt. Både det her serum og hans Power Bright 3 trins-system kan virkelig noget, og giver gløden et kæmpe boost. Ikke dumt nu hvor efteråret er på vej.

Clean Skin: Det tætteste jeg kommer en signatur-duft. Jeg har brugt den samme parfume i mere end 5 år og det er altså den her. Nu og da prøver jeg noget andet, men jeg vender altid retur til denne. Det er duften af mig.

 

Jo. Det var (nogle) af mine favoritter. Hvad mon I køber igen og igen?

 Kommentar (1)
  • Helt sikkert også EGF (Bioeffect er i øvrigt overraskende “billigt” på Island. Så er tippet givet videre), Karmamejus øjencreme, Smooth Operator fra Rudolph Care og Acai Facial Oil også fra Rudolph Care 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top