Du læser nu
På besøg hos: Mette fra Møllebakken…

På besøg hos: Mette fra Møllebakken…

Jeg har været på besøg hos nogle af mine yndlings-boligdamer for dem vil jeg gerne dele med jer – instagram er min absolut største kilde til boliginspiration, og jeg har en håndfuld profiler, som jeg elsker elsker at følge. I har tidligere mødt Carla Sofie, og nu er turen altså komme til Mette fra Møllebakken. 

Også her vil I kunne se inspirationen – y-stolene og den store runde lænestol i velour to mention a few;)

Hej Mette, tak fordi jeg måtte komme på besøg. I bor helt vildt flot – hvordan ville du selv beskrive din boligstil?

Hmm… Det er nok en god blanding af nordisk minimalisme, rene linjer kombineret med hotel stemningen, som jeg har en kæmpe svaghed for.

Jeg er helt med dig på den med hotel-stemningen. Hvor finder du selv boliginspiration?

Av det gør jeg mange steder, hvilket ofte også gør det lidt svært at holde tungen lige i munden så jeg ikke taber den røde tråd i vores indretning. Jeg elsker de sydlandske tendenser, toner og det rustikke udtryk. Hotel-stilen har jeg også bare en kæææmpe svaghed for. Det lidt pompøse, nogen gange volumiøst og masser af velour. Jeg finder inspiration på instagram, pinterest, magasiner, rejser… ja overalt.

I har renoveret 420m2 og jeg kan blive helt stakåndet ved tanken. Hvordan får man mod og overskud til sådan et projekt, når man samtidig er mor til 5?

Hahah… modet det tænker man ikke over før man står i det eller efterfølgende, da kunne der mærkes, at jeg havde været på, -specielt fordi jeg havde min daglige gang i huset og dialog med samtlige håndværkere og leverandører for at være sikker på vi ikke gik fejl af hinanden eller der blevet valgt “nemme/forkerte” løsninger i svinget. Omvendt var det også mega fedt at være tovholder. Børnene var også med på rejsen, så det blev lidt et fællesprojekt og noget alle glædede sig til/over. Jeg er vant til at have mange bolde i luften, børnene er jo “bare” min hverdag 🙂

Jeg er slem til, at ’rykke rundt’, få nye idéer og skifte ud – har du det på samme måde, eller er du typen, der har en helt klar vision og når du er færdig med at indrette, så er du færdig?

Færdig bliver jeg aldrig, men det er faktisk sjældent jeg rykker rundt på mine møbler. De er købt til at udfylde en specifik plads i rummet. Jeg bliver næsten stresset hvis det ændrer sig. Tilgengæld dimser jeg ofte rundt på lamper, vaser eller andet nips.

Hvis du kun måtte vælge én ting, hvilket møbel er du så allergladest for i dit hjem?

Uhhh… den er svær. Men vores spiseafdeling er det sted vi bruger allerflest timer. Så det må klart være vores Y stole.

 

Som mor til 5, har du så gode tip til det med at forene ønsket om et smukt voksen-hjem med ønsket om at ens hjem også skal være et sjovt barndomshjem for ens børn, hvor der skal være plads til grin og leg?

Et “smukt voksen-hjem” er jo basen for vores børn. Jeg fungerer hverken i rod eller kaos. Så hvis hele vores hjem lignede en farvelade, oveni al det legetøj som (bevares) ligger spredt overalt på samtlige etager, så ville jeg få seriøs stress, ligeledes tror jeg børnene ville. De er alle opdraget til eksempelvis. at rede deres senge hver morgen, og deres værelser skal ligeledes være opryddet når de går i seng. Det skaber både ro, og tryghed og de har styr på deres ting, når de altid har en fast plads.
Her er bestemt både hjerterum til både leg og udfoldelse, vi (jeg) er bare mere stangente ifht. regler. – Ingen mad i sofaen eksempelvis. Tilgengæld nyder vi den sammen ved spisebordet. Togbaner, biler og andet er der masser af plads til i hele hytten, tumlelege og krea, foregår i tumlerummet i kælderen, hvor der ligeledes er klæd ud tøj, ribber, madrasser mv.
Måske handler det ligedele om opdragelse men også om, vi er ret mange mennesker (endnu flere når de har lege kammerater på besøg), så der er ikke plads til for meget slinger i valsen, hvis man vil undgå for mange konflikter eller kaos for den sags skyld 🙂

Og til en slut – hvad er dit bedste indretningstip mon?

Hold en klar rød tråd. Man kan sagtens blande og mixe stilarter, men de må ikke konkurrere, så drukner “budskabet” hurtigt. Vælg gerne få volumiøse nips/møbler fremfor meget nips/mange møbler, det skaber ro.

Copy, stort fremfor meget. Det er noteret! Tusind tak fordi jeg måtte komme på digitalt besøg i dit smukke smukke hjem. Få mere Mette på hendes instagram @moellebakken – den er et stort follow værd.

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top