Du læser nu
Om altid at være en arm i underskud…

Om altid at være en arm i underskud…

Det er ikke for sjov, det der med, at man som mor altid slæber et halvt kongerige med sig rundt og jeg har ikke fået mindre at slæbe på efter der er flyttet en ekstra (og ret så udstyrskrævende) mand ind på matriklen.

Puha.

Er konstant en arm i underskud, når vi skal ud af døren. For ikke at sige 2. Eller 3.

Mon ikke I er et par stykker, der kan nikke genkendende?

Heldigvis bliver man jo bedre til at kende rækkefølgen for, hvad der skal ud hvornår. Hvornår børnene skal pakkes i bilen og hvornår taskerne. Og barnevognen. Og alt det der.

Men som hovedregel har jeg altid en autostol eller lift, en pusletaske og så min håndtaske med, når jeg forlader huset. Og oftest også sved på overlæben. Og nogle gange ned af ryggen, hvis Carl er sådan rigtigt sur over at være blevet lagt i sin autostol, which happens ca. 50% på af tiden.

Og så skal der slukkes, og alarmes og låses. Alt imens det lille menneske skriger i en sådan grad, at jeg er bange for at naboerne tror, at jeg står og hiver ham i storetæerne af ren og skær ondskab.

Det gør jeg ikke.

“Mor skynder sig. Alt hvad hun kan, skatter.”, halser man. Fortsat mere svedende.

Men men – heldigivis har jeg jo giftet mig med en gadgetmand af rang. En gadgetmand, der har gjort vores gamle dame til en mægtigt smart gammel dame. Alt kan styres fra telefonen. Næsten ihvertfald.

For han har unægteligt sukket træt, når jeg har insisteret på at vi skal have lamper, der ikke kan bruges med Philips Hue. Den slags med store nøgne ‘glødepærer’. Sådan en har vi fx hængende i entréen.

[Med de gamle pærer til venstre og de nye Philips Hue filamentpærer]

Nogle af jer kan måske kende den fra Kajen, hvor den boede over spisebordet. Hér har den boet i entréen fra det øjeblik vi flyttede ind. Og til Mads’ irritation synes jeg i k k e at det var en god idé, at udskifte pærerne med Philips Hue, for så pæne var de altså ikke.

Indtil nu.

Philips Hue har nemlig lanceret en filament pære. Så sådan nogle har vi altså sat i nu. De kommer i 3 forskellige størrelser – det er den største vi har, og så har de bluetooth, så de kan bruges uden en Hue Bridge (“hjernen” i Hue, om man vil).

Vi har parret lampen op med en censor, der sikrer at lyset tænder når man går igennem rummet (i de mørke timer). Om natten tænder den dæmpet og i aftentimerne tænder den ‘fuldt’, om man så må sige. Entréen er jo sådan et rum, hvor det for alvor giver mening med en censor. Det er jo et transit-rum, om man vil. Man sidder aldrig lige og hænger ud i entréen, men er altid på vej videre.

Så det var da én ting mindre, at tænke på, når man skal ud af døren. Smart. Og pænt, med de nye pærer. Vi er pt i dialog om de også skal op og hænge i køkkenet – jeg er nu ellers ret glad for de facetslebne pærer vi har, men kan også godt se, det mega smarte i at alt lyset snakker sammen… Såeeh..  Det ender jo nok med, at den lange får det som han vil have det;)

PS: I spørger nu og da efter en rabatkode. Jeg kan ikke klare en denne gang, men er blevet tippet om at man får 50kr i rabat hvis man signer up til nyhedsbrevet hos Lampeguru.

 Kommentarer (5)
    • Alternativt er der lige lanceret et smartplug, som kan sættes i stikkontakten og gøre alle lamper til Hue-lamper – medmindre det er en loftslampe, naturligvis. 🙂

    • Jeg har fået svar retur, at der ikke umiddelbart er nogen planer om den lille fatning – men dermed ikke sagt, at de pludselig ændrer mening, hvis efterspørgslen er der 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top