Du læser nu
.. Om at bestå sin 8ugers-undersøgelse med et 7-tal.. Ish.

.. Om at bestå sin 8ugers-undersøgelse med et 7-tal.. Ish.

Der er én ting, der er virkeligt træls ved at føde børn, hvis man spørger mig. Og det er altså ikke selve fødslen – jeg synes jeg har haft to overordentligt gode af slagsen, så dem kan jeg ikke klage over.

Næ.

Det er derimod 8ugers-undersøgelsen.

Og min læge er endda både sød og sjov og alle andre gode ting ens læge kan være.

Men dér har man lige født en baby og endelig kommet ud på den anden side, efter at have delt krop med et andet menneske i 40 uger (… plus/minus). Shit. Og så når man dårligt at få fornemmelsen af at skruerne i understellet er blevet rigtigt stramme igen, førend man bliver bedt om at lægge sig i bøjlerne igen. Og lade et fremmed menneske gå på opdagelse i ens mest private parts…

Det er nederdrægtigt, hvis man spørger mig. Og jaja – det kan godt være, at det er for ens egen skyld, men det gør det sateme ikke sjovere af den grund.

Men altså. Jeg overlevede Og bestod. Med hvad jeg tolker som et flot 7tal. Hvordan skal man ellers oversætte bedømmelsen: “Ja altså – du har helt sikker fat i det rigtige.. Men det kunne godt blive lidt bedre”?!

Ja, no shit… Jeg har født 2 børn på under 2 år, og begge i kategorien +4kg. Som jeg ser det, er det en slags mirakel at jeg overhovedet kan fremprovokere noget, der minder bare en lillebittebitte smule om et knib.

Så jeg tog mit 7tal og løb med det. Hurtigt. Afsted. Ned til bageren – den slags små sejre må fejres med en hindbærsnitte og, the best part, en tur i karret!

Det er jo den eneste grund til, at man gider den slags – fordi man kan få grønt lys til at lægge sig og lade trætte mor-muskler gå i opløsning i det varme vand.

Få en halv times fred og vægtløshed. Måske endda lidt kærkommen massage fra luftdyserne i vores 90er-drøn af en jacuzzi.

Aaahhhhhh….

Så sådan blev det.

Og når nu jeg lå dér og skvulpede rundt, kunne jeg jo passende teste kropsprodukterne fra My Moments by Matas. Jeg har tidligere testet ansigtsprodukterne og særligt blevet begejstret for en fed ansigtscreme fra serien, der har været guld til mine tørre efterårskinder.

Kropsprodukterne fra My Moments by Matas kan være et skud værd for dig der:

  • Gerne vil have hudpleje produceret i Danmark
  • Nyder at dine produkter dufter godt (og altså ikke går efter parfumefri produkter) – de to showergels og deo’en synes jeg dufter rigtigt rart og friskt.
  • Vægter økologiske og naturlige ingredienser højt
  • Sætter pris på smuk emballage og går efter en fornuftig pris – kropsrodukterne koster mellem 69,95-159,95.

Jeg synes især kropsolien “Mindful Deluxe Bodyoil” og scrubben “Oil Therapy Bodyscrub” fortjener et par rosende ord. Hér får man virkelig noget for pengene – og så er det den slags, jeg godt kunne finde på at give i en jule- eller værtindegave, fordi de ikke kræver kendskab til modtagers hudtype eller præferencer som fx en ansigtscreme. Der er også et par meget smukke gaveæsker, der også kunne være oplagte til gave-idéer.

I kan se hele serien på Matas hjemmeside hér.

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top