Du læser nu
Acies adventskalender: vind en lysestage fra Fritz Hansen og en rabatkode til Brdr Friis Møbler..

Acies adventskalender: vind en lysestage fra Fritz Hansen og en rabatkode til Brdr Friis Møbler..

Brdr Friis Møbler Annonce

Så blev det første søndag i advent og traditionen tro har jeg orkestreret en lille adventskalender med nogle ret svedige ting og sager (hvis jeg da selv skal sige det), som en lille tak for, at I gider følge med hér hos mig. Jeg har forsøgt at finde nogle sager som er repræsentative for dét vi snakker om i løbet af sådan et år – lidt bolig, en rejse, lidt hverdag og lidt glam 😉

Til at starte ballet er jeg teamet op med mine venner fra Brdr Friis Møbler, som gerne ville være med til at udlodde den smukkeste smukke lysestage fra Fritz Hansen Objects – I kan læse lidt mere om den her. Og ja, det er den jeg har haft på ønskesedlen i ca. tusind år. Men nu er det altså én af jer, der skal have den og ikke mig – jeg har den bare til låns. Og det har jeg så nydt. Mens jeg har passet på den den af jer, der skal have den hjem og bo permanent.

For at deltage skal I følge Brdr Friis (her) og mig (her) på instagram, samt smide en kommentar til dette indlæg med jeres instagram-navn (kun så jeg ved hvem der har deltaget).

Jeg trækker en vinder på lørdag d. 7/12 kl 12 (cutoff) og offentliggør i kommentarspor samt i stories på IG. Vinderen får også direkte besked (så husk at dobbelttjekke email-adressen). Hører jeg ikke retur fra vinderen inden d. 10/12 trækker jeg en ny vinder. 

Som sagt er min lille adventskalender en tak til jer, der gider følge med derude – tænk vi kører på 12. år. Det er for sindssygt at tænke på. Tak for jer! Virkelig!! I fortjener sgu’ allesammen at vinde – desværre har jeg kun én lysestage, så til jer andre har jeg istedet skaffet en rabatkode.

Acie20 giver -20% på Brdr Friis Møbler webshop i perioden 1/12/19 t.o.m. 8/12/19.

Koden gælder til  A L T bortset fra i forvejen nedsatte varer, kampagner og produkter fra Gubi – men skal man have sig et par Y-stole, en PH-lampe, en Auping-seng, en Lille Petra (ku’ så godt) eller andre af de lækre design-klassikere Brdr Friis Møbler forhandler, så er det altså nu.

[Jeg er igang med at slibe og male vindueskarme, men får ikke lavet heeeelt så meget på det projekt for tiden, som jeg gerne ville fordi børn😅]

 Kommentarer (158)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top