Du læser nu
Adventskalender: For 1000kr mere tid til at jule…

Adventskalender: For 1000kr mere tid til at jule…

Ann0nce for Nemlig.com

I sidste uge havde jeg en julehygge-date med to veninder, der også er på barsel. Vi lavede kranse. Til advent. Til døre. Og til pejse. Mens vi drak glögg, spiste æbleskiver og lod Bublé danse ud af højtalerne – med et par babyalarmer on the side 😉

Og det var SÅ hyggeligt.

Den dejligste eftermiddag. Og en Carlsen der artede sig og tog en lang lur i barnevognen.

Og for sådan 3 barselsmødre er tiden knap. Man ved aldrig hvornår barnet vågner fra lur. Og hvornår hænderne ikke længere er fri. Så vi maxede ud. Lynproducerede mens der var fred og ro. Og havde forberedt os godt. 

Det hele havde vi bestilt på Nemlig.com – eller… Dvs. det havde min veninde Louise, der var ansvarlig for det praktiske. Halmkranse, gran, æbleskiver, glögg, juleskum osv.. Det hele leveret til døren. Og det eneste jeg skulle gøre, var at acceptere en MobilePay anmodning på 130kr for herlighederne. Nemt.

Og også sådan jeg selv kommer til at angribe juleindkøbene i år. Jeg kan egentlig også godt lide at handle i fysiske butikker. Vælge de gode råvarer. Blive inspireret. Den slags.

Ihvertfald når overskuddet er til det. Men ikke lige for tiden. For det første fordi jeg ikke gider blive skubbet af emsige og stressede gamle damer på juleindkøb (.. det skete seriøst på Black Friday) med min barnevogn, der unægteligt fylder lidt, men sådan er vilkårene jo.

Men også fordi jeg i forvejen synes at tiden er knap i December, som jeg øffede lidt over tidligere på ugen. Og istedet for at bruge tiden på at handle kan jeg så bruge tiden på at hygge istedet. På at jule. Med veninder. Og familie.

Det er os, der skal holde Juleaften i år og selvom jeg har forsøgt at uddelegere lidt, så er det bare en tung omgang, at skulle have 12 mennesker til jul. Så jeg er igang med at lave indkøbsliste.

Vi skal have and (og der er hele 10 forskellige at vælge imellem hos Nemlig – jeg aner ikke hvilken det bliver for os), flæskesteg, julemedister, hvide kartofler, brunede kartofler, rødkål, rødkålssalat, sovs, småkager, rødvin, champagne, ris á la mande, portvin, konfekt, juletræslys, gavepapir, gavebånd og og og…

Og det hele kan altså fås på Nemlig.com og endda samlet i julekategorien så jeg forhåbentligt ikke glemmer noget. Og der er altid åbent. Og jeg får det leveret på mit dørtrin.

Iøvirgt og en sidebemærkning, kommer jeg også til at gøre det samme til nytår. Få bestilt alle nytårssagerne sammen med letmælken og toiletpapiret. Istedet for at skulle ud i en hal i Nordhavn og stå i kø med ca 4000 andre. Dét gider jeg ikke igen… Med en lille baby på armen.

Ugens adventslåge:

Og nu er det jo advent og tid til at åbne den anden låge i adventskalenderen – jeg har fået lov til at udlodde et gavekort til Nemlig.com på 1000kr så én af jer kan få mere tid til at jule med dem I holder af derude.

For at deltage skal I hoppe over på instagram – det er nemlig (høhø), dér det foregår i denne omgang. Find mig hér. 

Er man ny kunde, har jeg også fået en rabatkode, der giver 75kr rabat på ens første køb – den er ACIE75 og vil være gyldig i perioden 5/12-12/12. Brug den her.

 

 Kommentarer (2)
  • Jeg vil egentlig bare rose dig for din nye markering af reklame. Den er fint tydelig, uden at være æstetisk skæmmende.
    Ville ønske det var samme krav til aviser og magasiner.

  • Nemlig er en virklig god opfindelse. Jeg har brugt dem i 6-7 år, og man kan hente sine gamle indkøbsedler og de husker alle de “kedelige” indkøb som jeg alligevel køber hver uge.. Da jeg fik veer og skulle føde nr. 2 måtte jeg knibe tænderne ekstra sammen for nemlig “manden” kom midt i det hele for at aflevere en ordre 😀 Normalt er jeg glad for at se dem, men lige den dag fik han besked på at skynde sig 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top