Du læser nu
Beautyprodukterne jeg svor til i 2019…

Beautyprodukterne jeg svor til i 2019…

… Og som jeg synes fortjener en ekstra lille klapsalve. Dem får I altså hér. Jeg har allerede erkendt, at der er mindst ét jeg har glemt (undskyld øjenbrynspen fra MAC, I still love you!), men hér er de altså. Kun dem til ansigtet. Ikke dem til kroppen – det er en historie for sig. Ikke mindst, når man som jeg, brugte store dele af 2019 på at være gravid. Det sætter jo særlige krav til kropsplejen, når maveskindet sådan strækker sig ud af form. Og man i øvrigt bliver lidt mere opmærksom på parfume mv.

Men til ansigtet – der var favoritterne altså disse:

#1 La Roche-Posay Hyalu B5 serum [modtaget i PR-udsendelse]: et herligt lille serum, der giver masser af fugt. Selv i det tørre efterår, hvor min post-partum-hud har været udfordret. Find den på apoteket.

#2 Maybelline Eraser Concealer [selv købt]: jeg har snakket om den tusind gange og den er MY LIFE. Den hvisker mine trætte mor-øjne væk med et snuptag.

#3 Benefit Cosmetics Hoola Bronzer [selv købt]: jeg føler mig gennemsigtig fra oktober til april hvert år. Den her hjælper til farve på kinderne. Den er tilpas pigmenteret, lægger sig naturligt og er super drøj.

#4 Øjenvippe-serum og -conditioner fra Sanzi Beauty [selv købt]: jeg har aldrig haft særligt lange øjenvipper. Og on top har jeg sarte øjne, der helst ikke vil have mascara på hver dag. I flere år reddede jeg mig selv vha extensions, men så blev jeg mor og… well… I aint got time for that no more. Men jeg siger jer – den her vippefætter. IT WORKS. I kombinatione med et lashlift og en vippefarvning behøver jeg slet ikke mascara til hverdag (men bruger det når jeg skal ud). Det er så vildt.

#5 Rudolph Care Acai Oil [selv købt]: nogle dage vågner jeg og er så tør, at der må olie til. Den her sag fra Rudolph Care er ligeså god, som den er dyr.

#6 Estée Lauder Revitalizing Supreme Plus Global Anti-Aging Creme [PR udsendelse]: hvor herre til hest, for et langt navn. Men den er go’! Smæk fyldt med parfume, men det skræmmer jo ikke mig og får mig til at føle mig enormt voksen. Synes den er SÅ behagelig at bruge.

#7 Clinique High Impact Mascara [PR udsendelse]: Mine sarte øjne er lidt pernitne med hvad de gider, og det var især slemt lige efter jeg havde født. Den her sag giver masser af volumen og længde uden at irritere.

#8 eCooking Peel Mask [selv købt]: et krads lille sag, der efterlader mit ansigt ildrødt. Men effektiv som bare katten – jeg prøver at bruge den én gang om ugen, for virkelig at blive renset i bund og komme døde hudceller til livs.

#9 Faaborg Pharma Ultimate Dagcreme [modtaget i forbindelse med samarbejde]: jeg ved faktisk ikke helt om jeg må fortælle om den her endnu, men den har stået på mit badeværelse i en måneds tid og jeg e l s k e r den. Jeg har alle dage været forfalden til hudpleje à la apotek og den her gør det SÅ godt. Smuk emballage, gode ingredisenser, alle de ‘rigtige’ mærkninger. Og så er den dansk oveni købet. Hurra venner. Hurra!

#10 Darphin Melaperfect farvet dagcreme med SPF15 [selv købt]: jeg brugte den her hele sommeren og kunne ikke have levet uden. Perfekt konsistens, perfekt dækkeevne og efterlod min hud med naturlig glød. Og så med SPF15.

#11 BIO:Effect EGF eye serum [selv købt]: jeg har ikke sovet i +2 år, og det har sat sine spor. Både i form af de første grå hår, men i særdeleshed også i form af rynker omkring øjnene. Jeg tager det hele med, men ikke uden værdig kamp – det øjenserum er e f f e k t i v t.

#12 La Roche-Posay Toleriane Sensitive farvet dagcreme [fået i PR-udsendelse]: hvor sommeren gik med Darphin, har efteråret gået med La Roche-Posay. Som nævnt et par gange har jeg været særligt udfordret af tør og træt efterårshud, der ikke tålte særligt meget. Den her efterlod min hud roligere og naturligt dækket. En ven i nøden, når alt andet svier.

#13 Bioderma læbepomade [modtaget i forbindelse med samarbejde i 2018]: med amning og efterår kom også uhyggeligt tørre læber (de holder stædigt ved). Den her krabat har hjulpet mig igennem det værste.

Så – 13 af de allerbedste sager skønhedshylden kan præstere. Har I mon haft en særlig favorit det forgangne år?

 

 Kommentarer (5)
 • Ej, og Pudderdaaserne for pokker! Tænk at jeg kunne glemme det. Jeg er blevet fuldstændig afhængig af nærmest hele deres serie: alt-i-en-hyaluron efterfulgt af niacinamid 10% og en dagcreme om morgenen og om aftenen AHA-serum (nu peeling, tror jeg den hedder), A-serum 5 % og anti-age. Jeg er simpelthen storforbruger af deres produkter og jeg synes helt oprigtigt, at min nu 41-årige hud aldrig har haft det bedre. Jeg er SÅ vild med deres produkter.
  Jeg kan desværre ikke få dem hvor jeg bor, men får altid mine forældre til at slæbe med i tonsvis, når de kommer på besøg. 😁 Og så køber jeg selvfølgelig stort ind, når jeg er i DK.

 • Perfekt anbefaling af dagcremen! Den lyder som lige præcis det jeg mangler.

  De seneste har pudderdåsernes produkter gjort et stærkt indtog på mit badeværelse. Særligt AHA-peelingen er jeg afhængig af. Den gør, at jeg aldrig får bumser eller urenheder i ansigtet.
  Derudover er deres alt i en salve den bedste læbepomade (og blødgøring til neglebånd) jeg har ejet.

  En sidste ting, der har haft fast plads i min daglige rutine er Dramatically Different™ Hydrating Jelly. Den er perfekt fordi den både fugter godt, men har en konsistens, der overhovedet ikke fedter.

  • Jeg tror jeg er nødt til at prøve Alt-i-én-salven – har hørt så meget godt om den!!

 • 2019 – og 2018 – var årene hvor mine mørke rande under øjnene seriøst satte sig. Æv mand. Jeg har hele året fuldstændig religiøst sværget til Nars Radiant Creamy concealer. Det er ganske enkelt det bedste til at gøre mig nogenlunde frisk at se på: https://www.sephora.com/product/radiant-creamy-concealer-P377873

  Og så tror jeg aldrig jeg vil kunne undvære Glossiers Balm dotcom – simpelthen de BEDSTE små vidundere til mine læber. Coconut (uden farve) har ubetinget været den bedste hverdagspleje til mine læber og har reddet dem uanset hvor tørre de nåede at blive, og Cherry giver den fineste, diskrete bærglød samtidig med, at den fugter. Jeg kan slet ikke rose dem nok: https://www.glossier.com/products/balm-dotcom

  Og så har jeg en lille yndling i Fenty Beautys Gloss Bomb. Den er så fin og festlig og klistrer slet ikke – og så dufter den så godt, at jeg nærmest konstant laver trutmund for at snuse til den mine læber, haha!
  https://www.sephora.com/product/gloss-bomb-universal-lip-luminizer-P67988453?skuId=2156578

  • Ej okay, det er også nogle gode sager. Du giver mig lyst til at bestille både Fenty, Nars og Glossier på prikken. (og ps, jeg kender det med de mørke rande.. suk).

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top