Du læser nu
Hudpleje à la apotek, en lilla ambassadør og ‘zero fucks given’…

Hudpleje à la apotek, en lilla ambassadør og ‘zero fucks given’…

Annonce for Faaborg Pharma

Nå venner, den her har jeg glædet mig til. Af flere årsager. Men, omend det nu lidt er en floskel i blogland efterhånden, så er jeg altså mægtigt stolt over det her samarbejde.

Dialogen og tankerne har været igang i mååååneder. Sådan er det nogle gange. Og man kan aldrig få lov til at sige noget, før den er sikker og vis, og det er nok også meget godt.

Men Faaborg Pharma bankede på min digitale dør sidste år og spurgte om vi skulle lege. Jeg kendte dem godt fra apoteket – primært fra deres røde Relief+-serie, som – især – redder mine myggestik om sommeren. Men de har også meget andet – HELO-serien til de tørre typer (that would be me) og ULTIMATE-serien, som indeværende indlæg altså skal handle om (og som I kan finde en 20% rabatkode til længere nede i indlægget). Mest. Og de ville høre, om jeg kunne tænke mig, at være deres ambassadør?

Hudpleje à la apotek, alle de ‘rigtige’* mærker, smuk emballage, et fornuftigt prispunkt og dansk. Alt under taglinen “Ærlig hudpleje i sin reneste form”.

They had me at hello og ja tak.

Zero fucks given, om at finde roen i at være sig selv og et lille skud af glam…

Så det næste stykke tid er your’s truly altså ansigt for Faaborg Pharma.Sammen med hende her. Vi er et godt makkerpar. Og afsættet for indeværende kampagne er at hylde stærke kvinder, hylde ‘løvinderne’. Som emballagen vil afsløre, er det nemlig sådan én Faaborg Pharma har gjort til sit logo.

Så billederne hér måtte altså gerne have en bi-smag af ‘zero fucks given’ og det er således forklaringen på den lilla badekåbe, de glimtende øreringe og hjertesolbrillerne 😉 .. Og selvom Ultimate kun fås på apotekets hylder, så har serien altså lidt glam-faktor med de slanke sølvfarvede forpakninger, så altså. Nu fik den så én over nakken (.. til dels også fordi jeg, helt selvforskyldt, er blevet en kende træt af flatlays på en hvid marmorbaggrund;)) besluttede vi.

Og det der med stærke kvinder har i løbet af de sidste år, fået en anden klang for mig end tidligere. Engang var stærke kvinder (for mig) sådan nogle badass business women med skarpe skuldre og, ditto, albuer. En stærk kvinde var sådan en, der kunne brøle om kap med mændene i bestyrelseslokalerne. Om det er moderskabet eller voksenlivet generelt, der har givet mig perspektiv, ved jeg ikke. Måske en blanding.

For i dag, er det ikke ens valg af levevej, der for mig definerer ens styrke. I dag er de stærke kvinder, dem der hviler i sig selv. Dem der hviler i deres moderskab. Dem der hviler i deres krop. Dem der hviler i deres valg. Og fravalg. Dem der hviler i, at de er nu engang er dem de er.

For de, der hviler i sig selv, har – oftest – langt mindre tid til at udskamme andre for deres kroppe, deres moderskab, deres valg og deres fravalg.

Og sådan en kvinde vil jeg gerne være. Og sådan en kvinde øver jeg mig på at være hver dag. Dermed ikke sagt, at det lykkes hver dag. It doesn’t. Jeg har også dage, hvor jeg ikke hviler i en skid. Men jeg øver mig på, hver dag, at finde ro i… well… mig.

Ro i at jeg har den krop jeg nu engang har, og at den har født mig to helt vidunderlige børn. Ro i at jeg er en fucking god mor. Ro i livet og dér hvor det, så langt, har bragt mig hen. Bare ro. Jeg er okay.

Et lille vidundermiddel, fugtmagneter og krydret med kinarod.. Sådan kort sagt.

Tilbage det til det med Ultimate . Serien består af 7 produkter, som jeg har listet her nedenfor:

Produkterne er, bl.a., formuleret med gode sager som Niacinamid (B3-vitamin, som er et lille vidundermiddel, når det kommer til hudpleje og en ingrediens vi har snakket om igen og igen, for den er populær – og det med rette), hyaluronsyre (jeg har tidligere kaldt dem “fugtmagneter” fordi de binder fugten fast i huden), gode olier og SyriCalm™, som er sammensat af ekstrakt af kinarod og tagrodsgræs og effektivt modvirker rødme og inflammation. De rigtigt nørdede kan læse mere her. 

Det absolut mest nævneværdige i produkterne er den høje konentration af Niacinamid. 5%. Det finder man ikke mange steder. Og Niacinamid er, som skrevet lidt længere oppe, altså lidt af et mirakelmiddel der helt kort sagt forbedrer huden udseende. Punktum. Jeg er helt i tvivl om der er noget Niacinamid ikke kan afhjælpe – listen inkluderer ihvertfald både akne, rosacea, rynker, tørhed mm. Og jo, der findes produkter derude der har endnu højere koncentration af niacinamid, men når vi meget over 5% kan det godt være lidt hårdt for huden.

Priserne ligger mellem 99kr og 225kr – med det forbehold, at det står apotekerne frit for at prissætte her i landet, så I kan sagtens risikere at rende ind i andre priser. Og dét synes jeg er meget rimeligt, når man sådan har kastet et kig på ingredienslisten, og jeg er derfor ikke bleg for at sende serien en lille anbefaling.

“Det’ dansk, det’ mildt, det’ virker”, siger de gode folk fra Faaborg. Og det passer.

Og som lovet det med rabatkoden – hvis I er nysgerrige, så giver rabatkoden christine20 altså -20% på hele Ultimate-serien hos Apopro lige her. 

*altså I ved jo godt, hvordan jeg har det med mærker, men erkender også, at de er en god forbruger-hjælp.

Billeder: Alona Vibe

 Kommentarer (9)
  • Done – købt 🙂 Har længe gerne ville prøve løve-cremerne, så din anbefaling var lige det sidste der skulle til. Håber de er gode!

  • Hej Acie. Dejligt indlæg – jeg vil helt sikkert prøve produkterne 😊 Vil lige høre, hvor længe din rabatkode gælder? Kh Sissel

  • Bum – ansigtscreme og serum bestilt. Glæder mig vildt til at prøve! Har længe ledt efter en ansigtscreme med spf OG gode ingredienser til fornuftig pris. Apoteket er måske ikke lige det første sted, man kigger.

  • Velskrevet og gennemarbejdet spons-indlæg. Tak for det 🙏❤️
    Og om another note… Hvor er den fabelagtige morgenkåbe fra? Den ligner bestemt noget jeg mangler (som substitut til det lilla suit fra dit forrige indlæg, men nu er man på barsel såååå 🤣)

    • Den er fra Tekla og helt igennem vidunderlig! Og mange tak for ros💖

  • Er der lavet ændringer på bloggen? Det er blevet svært at læse indlæg på sin tlf. Skriften er meget lille og man skal køre siden fra side til side, hvilket ikke rigtigt kan lade sig gøre 🤔

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top