Du læser nu
Inspiration: beige (greige!?) boligdrømme..

Inspiration: beige (greige!?) boligdrømme..

I min føljeton ‘På besøg hos…’ har jeg spurgt flere af de damer, jeg har besøgt, hvad deres approach til indretning er. Jeg har erfaret, at enten er man typen, der sætter et punktum, når man har ramt dét, man havde forestillet sig og planlagt – eller også er man sådan en, der går og dimser rundt for evigt. Sådan én hvor visionen hele tiden ændrer sig. Er i flux.

Jeg hører k l a r t til sidstnævnte type. Den lange hører k l a r t til førstnævnte type. Det skaber, needless to say, lidt konflikt nu og da. “Kunne vi ikke bare lige gøre ét rum færdigt?!”, kan jeg høre ham sukke. Hvortil jeg så kan himle med øjnene og svare at “JEG BLIVER ALDRIG FÆRDIG!”. Med armene i siden. Og et toneleje à la “er du dum!?”. Belastende kone-type.

Og lige for tiden er jeg altså inde i en greige periode. Det tager lidt overhånd for mig (… det gør det gerne, når først jeg forelsker mig i noget – er også typen, der kan slå en sang ihjel ved at høre den på repeat, fordi den bare er så god… indtil den så ikke er det længere). Og her er altså et par sager, der inspirerer mig for tiden. Eller hvad man nu siger. Ting jeg synes er pæne.

 1. Håndlavet keramikvase i fin farve 
 2. Har I set at Sofacompany er begyndt at lave sengegavle? Den her model er pæn, og det er den her model virkelig også!!
 3. Pæne piedestaler – har haft lyst til at DIY’e nogen i tusind år, men let’s be real. Det kommer jo ikke til at ske. Dem her er et godt bud!
 4. Pænt pudebetræk fra H&M Home’s nye Classic Collection
 5. Sidebord i marmorlook
 6. Synes modulsofaen Dane fra Sofacompany er virkelig pæn. Har ellers ikke rigtigt lagt mærke til den, men en veninde lige har købt en sygt flot modulsag fra Bolia og nu kan jeg ikke tænke på andet. Og så lige med et mis-matchet modul i midten – det er så pænt, ville ønske jeg kunne vise et billede (men må hellere lige spørge først):)
 7. Billede hérfra
 8. Spejlet fra FERM Living har jeg netop bestilt. Håber håber håber det kan gå an som helfigursspejl. I var flere på story der selv havde gjort det og hvor det fungerede, så jeg krydser fingre for at det også fungerer her.
 9. Sengetøj med kontrast-stribe fra H&M Home – perfekt til at skabe lidt hotel-vibe.
 10. Mega fine badehåndklæder, også fra H&M Home – er der nogen, der har erfaring med kvaliteten på håndklæder fra H&M? Dem vi har er noget slidte og forvaskede, så de kunne godt blive degraderet til rengøringsklude.
 11. Billede hérfra. Jeg drømmer om den der virkeligt pæne vægfarve. Og så om lister. Og stuk.
 Kommentarer (4)
 • Hej Acie. Jeg tænkte på, om du kunne have lyst til at fortælle om, hvordan I har skabt plads til opbevaring i jeres hus? Vi har lige købt en murermestervilla fra 30’erne, og det er lidt af en udfordring særligt med de skrå vægge. Vi er selv over i at lave nogle indbyggede skabe, men synes ikke det er helt så ligetil. God søndag 🙂

  P.S. Virkelig fine ting! I bor så pænt og finder ofte inspiration herinde fra.

  • Hej Mette!

   Nej, det er også tricky med de skrå vægge. Vi har bygget indbyggede skabe på 1. sal, men det var ikke let og krævede en del customizing for den lange. Jeg har set flere lave gode guides på insta til, hvordan de knækker den nød, så der kan være inspiration at hente. Prøv at se @signe_hm – hun har lavet et highlight på sin profil hvor hun gør det:)

   Derudover har vi 105kvm kælder, som også redder os i fht skabsplads og opbevaring:)

   Og tak for søde ord – og tillykke med huset! Vidunderligt <3

   klem

 • Jeg har lige købt de H&M håndklæder du viser bare i en anden farve og jeg synes kvaliteten er OK – de er ikke fluffy og tykke i det, men de er OK bløde og tørrer fint.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top