Du læser nu
Inspiration: opdatering af Carlsens forårs- og sommergarderobe…

Inspiration: opdatering af Carlsens forårs- og sommergarderobe…

Så blev det tid til Carlsens garderobe. Og jeg synes endelig, at det er blevet lidt sjovere, at købe tøj til ham, fordi han nu er så stor, at han faktisk kan passe det i mere end 5 minutter.

Han er helt oppe i en str 80, og dét brugte Elise ihvertfald indtil hun også startede i vuggestue (da hun var 14 måneder) – Carlsen er 7 måneder nu, så det giver mig da et pænt stykke tid at løbe på og, forhåbentligt, hele sommeren med.

De første mange måneder havde han stort set kun tøj vi havde lånt eller han havde arvet fra Elise.. Og så lige krydret med nogle basis-sager. Og MarMar-dragten jeg købte, da jeg var gravid og som han havde på hjem fra hospitalet (*mimre mimre*). Og han har da også stadig meget arvegods fra sin søster. Og jaja, han er da også blevet klemt i en lyserød body nu og da, selvom det ikke huer faderen, men det er jo heller ikke ham, der sørger for at få det andet vasket, så altså.. Det går jo nok 😉

Og jeg har egentlig også syntes, at det der med drengetøj (eller hvad vi nu skal kalde det – folk må putte whatever they want på deres børn!) var lidt svært. Men det er blevet bedre! Omend strategien stadig er noget med at køre det hele i matchende farver – så er det sværere for en træt mor at fucke det sådan rigtigt op;)

Så her er nogle af de sager, jeg har opdateret Carlsens garderobe med. Og ja, bevares, lidt ekstra, for så meget tøj har han heller ikke brug for, selvom det nogle dage føles som om han kommer igennem en 5-8 outfits fordi madopstart.

 

 1. Fin sweatshirt med kængurulomme
 2. Sommerhat i hør
 3. 2-pak shorts i rib
 4. Fint lille sæt i muslin
 5. Bløde armygrønne bukser med snørrer
 6. Lille jakke i bomuld til når vejret bliver lidt varmere
 7. Sød sommerdragt til de rigtigt varme dage – man kan jo altid håbe, at sommeren bliver ligesom den vi havde i 2018;)
 8. Langærmede trøjer med knapper
 9. Stribet heldragt med korte ben og ærmer – fås også i helt grå, som også er vildt fin.
 10. Slå-om body med snørre
 11. Stribet heldragt med korte ben og ærmer – fås også i en fin sennepsgul, som jeg er fristet af, men den lange synes Carlsen har rigeligt sennepsgult.
 12. Fine små shorts med seler
 13. Korte grå shorts i rib
 14. Fin langærmet ‘bedstefar-bluse’ i muslin
 15. Bløde bukser i muslin
 16. … okay jeg ved godt, det ikke er med på collagen, men synes det her lille sæt er så mega cute. 
 Kommentarer (5)
 • Sikke mange fine sager! Jeg har lige fundet ud af jeg venter en lille dreng til september, så jeg lapper inspiration i mig 😍
  Rookie spørgsmål herfra: køber man kortærmede eller langærmede bodyer til en nyfødt i september? Kh en førstegangsfødende

  • Hej Karoline, kæmpe tillykke! Jeg ville købe langærmede bodyer, især i uld, til et septemberbarn. Som udgangspunkt kan du putte børn i uld i alle måneder med “r”. Uld er dejligt til at temperaturregulere, så selvom september kan være en spøjs størrelse med vejret, så er uld godt (: Så fik jeg vidst også skrevet uld 😀

  • Hej Karoline,
   Kæmpe tillykke først og fremmest. Jeg ville også klart gå med de lange ærmer. Min datter er fra midt juli sidste år og har aldrig haft en kortærmet på. De rigtig varme dage havde hun bare kun en body på – og vi blev også ret hurtigt vilde med uld og især uld/silke kombinationen til de varme sommernætter. Så kæmpe anbefaling herfra også.

   Og til Acie: Tak for noget lækker inspiration! Jeg skal helt sikkert have klikket noget af det hjem også til min datter.

  • Katrine og Maria,
   Hvor er I bare helt enormt søde at tage jer tid til at komme med tips! TAK! God søndag ❤️

  • Årh stort tillykke KAroline!

   Og ja, jeg er enig med de andre damer. Jeg har ikke et september-barn, men derimod både et fra august og et fra oktober. Jeg har nærmest kun brugt langærmede bodyer til dem begge i det hele taget 🙂

   Klem

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top