Du læser nu
Bolig: Mine seneste loppefund og de bedste ‘gennere’ på instagram…

Bolig: Mine seneste loppefund og de bedste ‘gennere’ på instagram…

Barvognen er nok det allerbedste køb jeg nogensinde har gjort mig. 125kr stod den i, og damen jege hentede den hos i Roskilde sagde, at hvis ikke jeg havde ringet netop den dag, så var den røget på genbrugsstationen.

GISP.

Det gjorde den heldigvis ikke og jeg har efterfølgende fundet ud af, at den er fra franske Pierre Vandel og sælges i smarte antikvitetsbutikker for mange mange penge.

Tænk sig. 125kr og jeg tror aldrig vi kommer til at skille os af med den.

Lysekronen i loftet og sofabordet er også loppefund. Eller. Rettere – DBA-fund.

Og på det seneste har jeg altså haft overordenligt god loppekarma, på trods af at man slet ikke kan gå på loppe lige nu. Men instagram vrimler med gode loppe-profiler og nogle af mine favoritter får I nedenfor. Først vil jeg lige (stolt) vise nogle af mine seneste kup.

[Konkylie-vase fundet på IG]

[To små Heiberg-lamper fundet i den lokale Røde Kors – de får hver en lille blomstret plissé-skærm og så er de helt perfekte på natbordet i sommerhuset. Jeg har også set flere på IG] [Lille fin glasbøjle til smykker, bøjle etc] [Smukt patineret kobbergryde – den har jeg købt til den lange, som længe har ønsket sig netop sådan én. Den kostede 40kr (og efterfølgende knofedt) og han blev meget glad] [Pejsesæt, som vi har leeedt efter længe længe.. Mine børn kan ikke holde snitterne fra det, så jeg kan ikke have det stående fremme (endnu), men i brug skal det nok komme. Jeg fandt det for 125kr] [Smuk gammel glaskaraffel – vi har en hel lille samling stående på vores barvogn, og den her er ne perfekt tilføjelse][Fint gammelt muslinge-fad fundet på IG]

De bedste bolig-genbrugs-profiler på instagram…

Og som lovet altså nogen af de profiler jeg gerne holder øje med om får noget fint:

Har I nogen gode profiler I vil tilføje?

 Kommentarer (2)
 • Hej Christine,
  Dit nye layout er virkelig fint – og gode fund i dette indlæg 🙂

  Jeg kunne dog godt ønske mig, at “Næste indlæg” knappen i bunden af hvert indlæg kom tilbage – så man ikke skal tilbage til forsiden for at læse næste indlæg.
  Skråskriften er også meget svær at læse 😉

  Rigtig god sommerdag!
  Mette

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top