Du læser nu
Bolig: Indbygget DIY TV-møbel…

Bolig: Indbygget DIY TV-møbel…

Det sker, nu og da, når jeg laver en story fra min trone (.. chaiselongen i sofaen, y’know), at I spørger ind til vores TV-møbel. Hvor det mon er fra? Og jeg forstår det godt, for det er drøn svært at finde pæne TV-møbler (synes jeg ihvertfald).

Og hvis nu jeg boede i et boligmagasin, så havde jeg nok slet ikke behov for sådan et, for så havde vi ikke et TV. Og slet ikke ét på den størrelse, som min mand insisterer på.

Men ægteskabet (… og boligindreningen i særdeleshed, ha!) er som bekendt kompromisernes kunst, så velkommen til vores 55″ hus-alter.

TV-reolen har vi altså selv bygget – og det har taget os tusind år, at nosse os færdige med den fordi #kids, men nu er vi i mål (næsten ihvertfald. Jeg vil godt lige sætte en fejeliste på. fordi gulvene i den gamle dame er pilskæve og have malet det en sidste gang, men men).

Jeg har været i arkiverne og fundet et billede af, hvordan det så ud, da vi flyttede ind. To At-Bo reoler i egetræ sat sammen med værktøj og på en skør sokkel. Det var dét vi havde på Kajen, hvor det passede perfekt, og så flyttede det bare med, for det er jo sådan det bliver med mange ting, når man flytter fra 79m2 til 257m2 og lige skal lande.

.. Og se lige hvor lille Elise var. 

Men vi drømte altså om en form for indbygningsløsning. Noget der var bygget til huset. Og noget hvor vi kunne gemme ledninger, Playstations mv på en elegant måde.

Løsningen blev et DIY-projekt.

Og det er blandt andet bygget med den her lille sliske bag til, som giver adgang til et hulrum hvor al teknikken kan blive gemt. Apple-TV, Google Chrome, Playstation, stikdåser og 10-12km ledning. You know. Den slags der følger med et TV.

Møblet er også bygget i to sektioner – længst til venstre er der en separat sektion, der kan tages ud, hvis der skulle blive behov for at komme til pejsen.

Den er bygget i MDF. Pladerne har vi fået skåret i Bauhaus. Vi startede med at bygge soklen, og når jeg skriver vi, så mener jeg egentlig Mads;)

Så savede vi hylderne og topstykket. Det hele er skruet sammen og så er alle skruehuller spartlet go slebet. Vi malede stykkerne inden vi samlede reolen og 2 gange eftrefølgende. Sådan noget MDF sluger bare maling.

Til sidst har jeg sat lister på. En tynd stukliste foroven og et fodpanel forneden. Jeg limede deet fast med ‘No more nails’, som er lidt af et vidundermiddel. Ved ikke hvad jeg gjorde inden jeg opdagede det.

Og voila! Som sagt mangler der en fejeliste, men det kommer!

 Kommentarer (2)
  • Virkeligt flot TV møbel som jeg godt selv kunne tænke mig men desværre synes jeg ikke din guide er super brugbar! Måske er jeg bare en DIY nybegynder men når du skriver i byggede en sokkel tænker jeg “hvordan?!”. Det ville være super fedt med nogle tegninger der viser hvad man skal bruge og mere step-by-step, for hvis man skal bruge din guide virker det til man allerede skal være ret erfaren i snedkerarbejde.

  • Er helt forelsket i jeres tv-møbel , og skal forsøge at gøre jer kunsten efter 🙂
    Dog er det ikke lykkes mig at finde en pæn tynd liste. Hedder listen noget specielt, når den har såden en pæn udkæring eller hvor har i købt jeres?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top