Du læser nu
Kunst til væggene – og gode steder at finde den…

Kunst til væggene – og gode steder at finde den…

Billedet hér for oven har jeg nappet hjemme hos en veninde, der har det fineste maleri hængende i stuen. Det er malet af hende hér.

For et par måneder delte jeg på instagram, at jeg godt kunne tænke mig, at få lidt mere kunst på væggene.

Noget til at supplere de forskellige plakater vi også har hængende, og som jeg ikke vil skille mig af med foreløbig, for jeg kan godt lide, at det er en nem måde at opdatere og lige ændre lidt, når trangen melder sig – på en rimelig nem og billig måde. Men som jo altså også er lidt mindre unikke og lidt mere masseproducerede end så meget andet.

I spørger nu og da, hvor jeg har købt de plakater vi har hængende og det er lidt forskelligt – jeg har været glad for følgende shops:

 • Desenio: For det virkeligt store udvalg, gode priser og gode rammer.
 • Junique: For et lidt mere kurateret udvalg og for at have noget som alle de andre ikke også har.
 • PosterLounge: For muligheden for også at bestille tryk på lærred.

Derudover har jeg i mange år haft et litografi hængende over barvognen. ‘Medusa’ af Christian Lemmerz, som jeg har fået af min far. Hun (Medusa altså.. Ikke min far) er til glarmester i disse uger, men så skal hun op og hænge igen, for jeg er virkelig virkelig glad for hende.

Og det er mere af den slags jeg godt gad have hængende.

Til en start har jeg også selv været krea og malet lidt selv, og det kan også noget. Men det er ikke nødvendigvis dét, der er drømmen at have hængende, på den lidt længere bane;)

Så hermed en samling af noget af det jeg selv er faldet over, og nogle som jeg synes laver fine (semi)-originale ting. I må endelige dele, hvis I har noget at tilføje. I kan trykke på galleriet, for at se billederne i større størrelse.

[modula id="28456"]

Hvad har I mon hængende på væggene hjemme hos jer?

 Kommentarer (8)
 • Jeg har ingen billeder derhjemme. Men der er en rigtig flot en på kontoret, som jeg fik fra min bedstemor

 • Var også blevet liiiidt træt af plakater herhjemme, og havde brug for “lidt mere voksen”-ting på væggene….. 🙂

  Lige nu er Mit Danmark fra Mikael B det eneste der hænger oppe, men har også et fantastisk foto med en isbjørn fra YellowCorner klar til vi flytter ❤️

 • Skønt indlæg og tak for god inspiration jeg har gennem de sidste otte år løbende investeret i forskellige værker, dog mest billedkunst. Jeg startede med at købe litografier på Edition Copenhagen på Christianshavn og i galleri Charlotte Fogh i Aarhus (fantastisk webshop), der begge har et godt udvalg til billige penge. Så oprettede jeg en søgeagent på Lauritz.com og Bruun Rasmussens kunstauktioner på nogle malerier og skulpturer jeg ledte efter, og det gav pote og jeg fik det jeg søgte til fair priser indenfor kort tid og fik dem tilsendt nemt med fragtfirma gennem auktionshusene. Det seneste værk jeg har investeret i er et fotoværk, og før det et vævet værk, det giver et fedt miks sammen med litografierne, olie på lærred, skulptur, keramik og så har jeg et par enkelte plakater/kunsttryk. Kunst er selvfølgelig meget personligt, men så længe man investerer i noget, der gør en glad at se på hver dag, så er det godt, synes jeg.
  Tak for en skøn, ærlig og inspirerende blog. Kh Katrine

 • Hej Christine,
  Sikke et fint maleri din vendinde har over sofaen :). Jeg maler selv, og har derfor meget af mit eget på væggene – især når jeg skal bedømme om værkerne er færdige eller ej :). Der er knald på farverne, på flere af dem – måske det er noget der kunne vække interesse : https://www.instagram.com/laerkholm.art/
  Rigtig god weekend!

 • Hej – Tak for din blog. Vanvittig fed sofaen, din veninde er ejer af – Mon man kan få at vide, hvor den er fra? 🙂

 • Nu er jeg meget til tegneserier (og den stil i det hele taget), så jeg kører med plakater fra CMYK KLD (det er et godt sted at finde flotte og virkelig spændende og billige plakater eller originalkunst) og litografier fra Comic Garden. Mit favoritbillede herhjemme er en vanvittigt flot signeret plakat fra Comic Garden fra tegneserien Linda og Valentin (magen til den her: https://www.bdaddik.com/en/comics-prints-and-posters/2829-poster-offset-valerian-mezieres-space-signed-100x50cm-9910000057403.html), som hænger over vores sofa. Jeg elsker det billede!

  • Da jeg læste din besked tænkte jeg “Ja da! Selvfølgelig har Nadia det! Det kunne ikke være anderledes jo!!”. Elsker det – det er jo så meget dig (og virkelig flot plakat – elsker de blå farver. Den ville se skør ud i min stue, men jeg synes virkelig farverne er gode).

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top