Du læser nu
Bolig: 10 bud på loungestolen i lammeplys..

Bolig: 10 bud på loungestolen i lammeplys..

Billede herfra

Jeg er bidt af et galt lam for tiden. Eller. Det har varet et års tid efterhånden. Bidt af tanken om en loungestol i lammeplys. Drømmen er ‘Den Trætte Mand’ fra ByLassen, men det klinger lidt dårligt med små børn og et ønske om ikke at gå i panik hver gang et barn med en smoothiepouch går ind i stuen, så deeeeet parkerer jeg lige;)

Tilgengæld findes der efterhånden et bredt udvalg i alle prisklasser, og nogle af dem har jeg altså fundet frem her nedenfor.

Et kort øjeblik overvejede jeg om man kunne finde en fin gammel lænestol på Den Blå Avis og selv prøve at ombetrække den med lammeskind, men så så jeg et par Youtube-videoer om den slags og blev enig med mig selv om, at der er en årsag til at der findes møbelpolstrere, og at det alligevel var et liiidt for skørt projekt. Men måske andre har mod på det? Så er idéen da ihvertfald givet videre:)

 

Listen indeholder reklamelinks

 1. Fin drejesag fra Sofacompany
 2. Rund og firkantet på samme tid fra Eicholzt Dorset
 3. Elephant Chair fra Norr11 – som jeg synes er endnu flottere med stel i mørkt røget eg.
 4. Ilva kan også
 5. Og den fra Bloomingville som jeg snart har vist flere gange
 6. Og drømmen fra ByLassen
 7. Gubi Stay loungestol
 8. Og BalieBalie kan også
 9. En af de mere budgetvenlige fra Ellos
 10. Og så en glamourøs lille dame fra Loving Rooms

… Og derudover klassiske Lille Petra og Pacha fra Gubi. Pæne, begge to, men et sted skulle jeg jo stoppe;)

 Kommentar (1)
 • LovingRooms har en rigtig fin en til 2500 bobs. Og en lidt større version til det dobbelte. Og så har Jotex jo også deres Richmond stol i teddy. Og så er der jo den hedengangne teddy armchair fra Zara Home der blev solgt sidste år – den er SÅ fin men kan ikke købes længere.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top