Du læser nu
Min nye kollektion fra VacVac er live: pandaer, cashmere og bomuld..

Min nye kollektion fra VacVac er live: pandaer, cashmere og bomuld..

Yaaaaaay venner – så er det endelig blevet tid.

Min nye kollektion fra VACVAC Studio er liiiiiiiiiive og jeg er pave stolt.

Måske endnu mere end første gang?

Den første kollektion blev kanon god. Crosisanterne var spot on. Men vi lærte også undervejs – og det har vi taget med os til denne kollektion.

Så der er færre styles, men tilgengæld er de allesammen noget h-e-l-t s-æ-r-l-i-g-t. Altså synes vi (jeg) ihvertfald selv.

Og så er de virkelig virkelig virkelig meget mig. Det var croissanterne nu også, når dete er sagt. Men altså.

Pandaer. Cashmere. Bomuld.

Det er kollektionen.

Farven er igen tænkt totalt unisex. Det er et must for mig.

Og kvaliteten er i top. Virkelig.

Kollektionen består af den fineste oversize bomuldsstrik – genial til både store og små (omend lige et nr for stor til Elise på billederne hér – sådan er det jo med samples:) Så fittet er altså endnu bedre i virkeligheden!).

Dertil et par strikkede panda bukser, som virkelig virkelig er cute til de mindste. Forestil jer lige sådan et par i str 56 – I die. Er muligvis farvet af at inspirationen er disse som begge mine unger har brugt.

Begge dele er lavet i bomuldsstrik.

Og så er der køredragten i en blanding af bomuld og cashmere, som er helt vildt blød. Og helt vildt lækker. Og som ikke fnulrer.

Helt helt uundværlig til lure i barnevognen – både for de helt små, men også de lidt større. I Carls vuggestue har de bedt om at børnene netop får den slags sovedragter med.

Jeg har lavet den med hætte – og så små ører, fordi #cute og som en fin rød tråd til den første kollektion.

Og sidst, men ikke mindst, en lille hue. Da den først blev tegnet (tilbage i februar) havde den ører, men de røg undervejs og det er jeg glad for. Nu er det bare en virkelig virkelig god lille hue i samme bomuldscashmere, som køredragten. Blød, lækker og varm. Og ret tjekket, hvis man må sige det.

Nårh ja. og hvorfor pandaer? Det er mit kælenavn. Mit spirit animal, om man vil. “Følepanda” bliver jeg kaldt af den lange, og det passer meget godt med nogle ting, omend jeg godt ved, at det overrasker de fleste;)

Kollektionen lander kl 20 og jeg håber, at I vil tage pænt imod det <3 Efter kl 20 kan I finde kollektionen HER!

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top