Du læser nu
Boliginspiration à la januar: en cloudy sofadrøm, ny lampe og et tæppe-kup…

Boliginspiration à la januar: en cloudy sofadrøm, ny lampe og et tæppe-kup…

Jeg er faldet i den fælde, der hedder TikTok. Hurra for #lockdown. Det skete under første lockdown, og siden har jeg brugt alt for megt tid på… well…. at scrolle.
Jeg troede (fejlagtigt, skulle det vise sig), at det var sådan en lidt fjollet danse-app. Det er det også. Men det kan man altså rimelig nemt navigere uden om.
Det er også en virkeligt sjovt video-app med gode grin, inspiration til bolig indretning (den dominerende æstetik er meget American og går på “farm house chic”, så det skal man også lige notere sig) eller gode opskrifter. Jeg har, needless to say, også fået brugt et par timer på #sourdoughtok.
Og det er altså på TikTok, at jeg er stødt på begrebet “Cloud Couch”, som tilsyneladende er en sofamodel fra Restoration Hardware, der er det hotteste hotte lige nu. I get it. Den er pæn. Og meget i tråd med det man ser hos instafavoritter som @janaheinrici og @louisehjortdesign, som er to af dem, jeg hapser mest inspiration fra lige nu.
Og dermed har drømmene om sådan en ‘cloud couch’ altså rumsteret i mit hovede i en rum tid efterhånden. Det vender vi tilbage til 😉
Og hermed lidt af det, der iøvrigt er på mit bolig-moodboard for tiden:

!Listen indeholder reklame og reklamelinks!

 1. Virkelig pænt gulvtæppe til virkelig pæn pris i en god størrelse (2x3m)
 2. Pæn gulvkrukke fra Ilva – den hapsede jeg faktisk med hjem lige inden jul. Der er -25% på næsten alt for tiden.
 3. Sofaen med det rammende navn “Heaven” i en lys fløjl. Også på -25% – hvis man skal have den i den lyse farve er det en bestillingsfarve (… host.. gad vide, hvorfor jeg ved det).
 4. Loftlampe fra Ellos, som jeg har vist før. Jeg bestilte den i går på -20% og 5% ekstra med koden 435401.
 5. Pænt badeforhæng fra Ferm Living (på udsalg). Vores er ved at hænge i laser, så jeg må snart få taget mig sammen til at bestille et nyt.
 6. Virkelig pænt spisebord – jeg ville aldrig turde købe det, for jeg tænker, at det er alt for sart til et liv med små børn (… og hang til rødvin, kaffe og pastasauce). Men én del af mig, går og summer lidt over, om man mon kunne DIY’e noget lignende af vores eksisterende spisebord med nye ben à la dem her.
 7. Bidt af en gal musling – den her finder I her.
 8. Klassiske plissé
 9. Bænken her er lidt af et scoop – vi har den stående i entréen.
 10. Og sofabordet, som jeg håber, at vi kan bruge igen en dag. Det står i kælderen, men ikke af lyst. Elise flækkede øjenbrynet på et af de skarpe hjørner, da Carl var en uge gammel, og jeg har simpelthen ikke haft nerver til at have det stående siden da. Når børnene bliver lidt større kommer det op igen!

 

 Kommentarer (2)
 • TikTok er nemlig en tidsrøver! Min mand og jeg siger, ahh bare lige 5 min på TikTok, og så er der gået en halv time. Mit feed er mest MomsOfTikTok, søde babyer og lokal Massachusetts folk og min mand får en masse underlige construction site videoer og ASMR lignende feed af folk, der laver DYI hjemme. TikTok er meget mere end danseapp, må man sige!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top