Du læser nu
Bolig: Februarfavoritter…

Bolig: Februarfavoritter…

Først et tak, for jeres fine modtagelse af pensionsindlægget fra i går – jeg bliver lige glad, hver gang vi i fællesskab demonstrerer at man godt både kan interessere sig for boligindretning, surdejsbrød, aktier, creme og pension. At spektret er bredt og både kan det ene og det andet.

For ligeså glad jeg kan blive over, at jeg lige akkurat nåede at købe Bitcoins inden Elon Musk og Tesla købte op og fik dem til at ramme en alltime high, ligeså glad kan jeg blive over at finde den perfekte hvide sweater eller når det lykkes at bage et surdejsbrød med et øre, der kan høre selv en loppe hviske. Og hurra for det.

Og for nu at servere noget lidt mere letfordøjeligt og lidt mindre højpandet end pension, så hermed et lille indlæg om lidt boligfavoritter.

Lige nu finder jeg særligt meget inspiration hos @Idaedith_, hvis stue I kan se på billedet ovenfor. Eller. Tidligere stue, vist rettere. For hun er igang med at renovere et nyt sted og jeg lapper det i mig. Hun er en klar anbefaling værd.

Derudover har jeg nedenstående på mit mood board:

Listen indeholder reklamelinks

  1. Vase fra H&M Home – fås i to størrelser til en god pris. Jeg er vildt glad for mine.
  2. Vase fra Ilva 
  3. Jeanneret inspireret stol fra Fjord – lige nu er der -10% på alt med koden Fjord10
  4. Det pæneste spisebord fra Vipp – jeg drømmer om en lille diy makeover af vores bord med inspiration herfra.
  5. Pæn væglampe fra Ellos
  6. Elsker det her lille sidebord fra Bloomingville
  7. Og endnu en Jeanneret-inspireret sag – i en budgetvenlig version her.
  8. Bogholderen fra Mags
  9. Kurv fra H&M Home – god til legetøj, avise eller brænde.
 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top