Du læser nu
På det seneste: sommerhus, bagsædebræk og masser af frisk luft..

På det seneste: sommerhus, bagsædebræk og masser af frisk luft..

Halvvejs (og lidt til) i februar. Og dermed også halvvejs til min fødselsdag. Nærmere 35 end 34. Vildt nok.

Anyways, det var ikke dét det skulle handle om.

Næ. Det skulle bare være en lille hyggelig opsummering af den seneste tid i det lille leverpostejsfarvede liv. Fra bræk på bagsædet, til Elsa-kostumer, pølsehorn, god takeout og andre hverdags-herligheder. Og altså stenbidderrogn som for oven. Måske det allerbedste ved februar, blev jeg enig med mig selv om, da jeg skulle vælge hvilket billede der skulle være indlæggets primære. Stenbidderrogn. Haps.

Jeg håber også, at I klarer jeg igennem hverdagen derude. Det er en mærkelig tid vi lever i, men jeg synes at vi (hjemme hos os), på en måde er landet i det unormale. Landet i retriktionerne. Landet i ensomheden og det sociale afsavn. Landet i de mange corona-tests. Man tilpasser sig. Vænner sig til det. Og det er jo både godt og skidt. Godt, fordi afsavnet ikke gnaver lige så insisterende. Omend man nu stadig glæder sig til foråret, vacciner og sommerfester.

Rigtig god søndag, damer.

[Det kan tælles på én hånd, hvor mange gange jeg har haft tændt op i pejsen.. Indtil i år.. Koldt vejr og gammelt hus.]

[Testet en ny mascara jeg havde set gå viralt (jo sgu!) på TikTok fra Maybelline – jeg har fået den i en PR-udsendelse så reklame, men resultatet kan I altså her. Og så har jeg haft en lille sød praktikant]

[Spist virkelig lækker takeout fra Mangia – klar anbefaling!]

[Købt en ny pæn stol – og været lidt for optimistisk omkring hjemtransporten]

[Boet sammen med en Elsa]

[Pakket min familie sammen og kørt til Jylland… Og været lidt presset, da vi ikke var nået længere end Greve og jeg i panik måtte tømme pølsehornsposen, så ældstebarnet kunne ørle i den.. Så’ der bare lang vej til Grenå]

[Men da vi nåede frem ventede champagnen, og det kan som bekendt redde det meste]

[Og jeg vil køre langt for lidt tid sammen med dem her]

[Men skyggedans hjemme i stuen kan nu også noget]

[Verdens nemmeste pølsehorn og en lørdagsudflugt med min mindste kærlighed. Jeg havde glemt den her alder, men den er vidunderlig. Han er det sødeste, sjoveste lille menneske]

[Det er farligt for mig, at jeg har fundet ud af, at man kan bestille bland-selv slik på nettet…. Puha]

[Altid fuld fart over cirkus Egholm]

[Og wauw! Februar er normalt en lidt trist omgang vejr-mæssigt, men hvor har vi været heldige. Og hvor har isen vist sig fra en smuk side. Det var vist vigtigt for os allesammen.]

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top