Du læser nu
Bolig: Påskeferie er sommerhusferie….

Bolig: Påskeferie er sommerhusferie….

Ja, hvis det da ikke var fordi, at sommerhuset i år er reduceret til et jordhul og et redskabsskur.

I sidste uge blev der lavet fundament. Boret med en kæmpe kæmpe boremaskine. Og i midten af april bliver huset opført – det kommer jeg tilbage til, for det er ikke dét det skal handle om i dag.

Vi er nemlig så langt i processen, at jeg går og dagdrømmer om indretning. Og måske i er et par stykker, der er taget i sommerhus for at ‘åbne det for sæsonen’, som vil drømme sammen med mig? Da jeg var barn havde mine forældre sommerhus i Blokhus og jeg har de allerallersødeste barndomsminder fra den tid. Et hus i første klitrække til Vesterhavet, som min far selv havde tegnet. Jeg kan stadig huske duften af kokostæpperne og den fedtede følelse af salt i luften. Og det grønne badeværelse. Og køjeværelset. Og ‘jødekagerne’ fra Jansens (det hed de altså dengang – men hverken de eller Jansens findes vist mere).

En dag vil jeg tilbage og vise børnene huet i klitterne. Når de er store nok til at forstå. I min optik er der intet dejligere sted i Danmark end området omkring Blokhus – det ligger bare lidt langt væk.

Og istedet har min svingerfamilie altså tætte bånd til Enø, som jeg nu piggybacker på. Og selv er blevet glad for. Vidunderlige lille Enø. Jeg glæder mig til vi skal på loppe på Stejlepladsen. Og til at drikke kaffe fra Petersens. Og til at gå ture langs klinten. Og til at bade. Alt det gode, der venter forude.

Nedenfor får I mit moodboard du jour. Hvis jeg skal være drømmer, så gad jeg godt finde det hele på Den Blå Avis eller Facebook Market. Og hvis I spørger min mand, vil han mene at jeg bruger liiiiidt for lang tid på at lede efter gamle ting til et nyt hus, der endnu ikke findes. Jeg tænker det er en rimelig harmløs hobby – og så får jeg også lidt afløb ved at hjælpe mine hus-købende veninder med at finde muslinge-vaske, vitrineskabe og deslige, mens de selv har travlt med at vælge fliser og andre store beslutninger, der skal tages, når man renoverer.

Anyways. Hverken min mand eller min svigerfar har tålmodighed til at jeg skal indrette sommerhuset med loppefund, men mon ikke jeg nok skal få sneget et par sager ind * indsæt selv selvbrille-emoji og lumsk smil *

sommerhus indretning rattan spejl sengegavl

Følgende indholder reklame og reklamelinks

 1. Daybed (og så på tilbud lige nu)
 2. Lampe – dem tror jeg vi skal have i vores soveværelse
 3. Skab fra MioMio Vintage
 4. Tæppe – tænker det er praktisk med jute i et sommerhus, hvor man render ind og ud og slæber en masse sand med.
 5. Loungesofa – tilsæt et glas rosé and I’ll be here, hele sommeren.
 6. Spejl 
 7. Gulvvase – og så lige med lidt marehalm i. Jeg er også på jagt efter vinballoner, men det er noget af det jeg regner med at finde på loppe.
 8. Loungestol (nedsat til 700kr – jeg har faktisk bestilt to)
 9. Sengegavl
 10. Sofa (med opbevaring i puffen og aftageligt betræk – synes den er perfekt til et sommerhus)
 11. Spejl – det er ikke helt i skabet, men noget i den dur jeg drømmer om til badeværelset.
 12. Lyseblåt sengetøj
 13. Avisholder til farfars avis

Inspirationsbillederne på collagen og det øverste billede er iøvrigt tyvstjålet fra den her kundecase hos Planet Huse, som langt henad vejen har ageret inspiration for vores hus. Jeg synes det hele er pænt!

 

 

 Kommentarer (8)
 • Better late than never…eller hvad man siger her mere end e år efter 😉 Jeg er ved at pifte vores sommerhus´udestue op, og jeg er viild med den sofa du har på billedet. Mon du ved hvor den er købt? På forhånd mange tak 🙂

 • Så fint moodboard! Min mand og jeg er sådan set enige om at vi ikke skal have sommerhus, fordi vi har rigeligt i at holde og passe ét hus – men jeg kan ikke lade være med at drømme lidt 🙂 Håbet er nok at finde et godt udlejningsfirma, vi kan vende tilbage til år efter år…

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top