Du læser nu
Skønhedsfavoritter i april: potent C-vitamin, forårsglød på creme og hverdags-SPF..

Skønhedsfavoritter i april: potent C-vitamin, forårsglød på creme og hverdags-SPF..

Jeg læste en statistik om at 3 ud af 5 mødre føler skyld, når de prioriterer sig selv. Og jeg kan helt og aldeles relatere. Og bagsiden af samme medalje, er jo i øvrigt den der grimme følelse af misundelse, der kan følge med, når min mand tilgengæld når i bad og bliver barberet hver dag.

Jeg véd jo godt, at jeg bare burde gøre det samme.

Men.

Ja. I ved. Håber jeg.

Og hvor er det skørt. 3 ud af 5 kvinder. Lad dét være afsættet for denne måneds skønhedsfavoritter – mindre dårlig samvittighed, mere selvforkælelse og endnu mere SPF;)

For selvom det sneede forleden (whaaaaat April), så var det også 20 grader i sidste uge. Og det er nu, det er særligt vigtigt, at vi husker den daglige SPF på vores vinterblege ansigter. Forårsfavoritter har dermed været denne måneds arbejdstese:)

Rudolph Care Organic Sun Face Cream SPF 50:  Den allerbedste solcreme er den vi faktisk får brugt  – og derfor er det ikke ligegyldigt med konsitens og tekstur. Den her fra Rudolph er rigtig behagelig synes jeg. Og sådan én jeg godt gider bruge hver eneste dag. Ikke fedtet, ikke klistret og efterlader mig ikke med et blåligt skær i ansigtet – og så er den svanemærket.

Lancôme Soleil Bronzer BB Spf50: Denne her burde alle damer have i toilettasken – det er en rigtigt god BB-creme, der dækker let og udjævner det værste og gør det helt overflødigt at huske solcremen, for den har SPF50 indbygget. Kanon produkt!

Elizabeth Arden Ceramide Capsules Vitamin C: SPF er det tætteste vi kommer på et mirakelmiddel i hudpleje – og hvis vi parrer det med C-vitamin får vi et ægte power couple. “Sunscreens block only 55 percent of the free radicals produced by UV exposure…To optimize UV protection, it is important to use sunscreens combined with a topical antioxidant…Under laboratory conditions, it has been shown that application of 10 percent topical vitamin C showed statistical reduction of UVB-induced erythema by 52 percent and sunburn cell formation by 40-60 percent” (kilde: Telang P. S. (2013)). De her små kapsler fra Arden er en rigtig lille hverdagsluksus og fyldt med potent C-vitamin.

Matas De Stribede Anti-Age Dagcreme SPF15: Sådan et godt basisprodukt i hudplejee-garderoben. Den hvide hverdags t-shirt vi alle kan bruge. SPF15 er ikke helt nok til de rigtigt solrige dage, men dog bedre end én helt uden SPF – og en god rutine kunne jo være C-vitamin ampullerene fra Arden inderst, den her og så BB’en fra Lancôme yderst. Den er svanemærket og god value for money.

Rudolph Care A Hint of Summer: Jeg er stor fan af et par selvbruner i dagcremen og der er flere forskellige produkter på markedet – den her er min seneste favorit og én jeg har købt per anbefaling fra én af jer (fordi jeg tidligere har været glad for den her fra Vita Liberata). Den lugter mindst grimt af alle dem jeg har prøvet og giver virkelig farve – jeg fik en lidt træls stribe på halsen første gang jeg brugte den, men det var min egen skyld. Jeg var uforsigtig og overmodig.

Månedens skønhedsfavoritter er udgivet i samarbejde med Matas Plus

De fleste os kender nok Club Matas, som fornyligt har fået sig lidt af en upgrade med lanceringen af Matas Plus.
  • Samme klub – med et kæmpe plus
  • 3 x Point på dine køb og fri fragt. Måske en undskyldning for at gøre 3 x så meget for dig selv.
  • I april er månedens Plus-tilbud -25% på al solpleje
Det koster 29kr pr måned og de første 30 dage er gratis – det er uden binding. I kan melde jer til hér.

Og i anledning af at månedens Plus-tilbud er -25% på solprodukter, har jeg fået lov til give nogle af mine sol-favoritter fra dette indlæg (og lidt til) til 2 af jer. Det sker her.

Kilde: Telang P. S. (2013). Vitamin C in dermatology. Indian dermatology online journal4(2), 143–146. https://doi.org/10.4103/2229-5178.110593
 Kommentarer (2)
  • Igen gør du bare et hammergodt arbejde, når det kommer til formidling af beauty-stof og ikke mindst videnskaben bag – kildeangivelserne varmer virkelig et forskerhjerte som mit! Keep up the good work!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top