Du læser nu
Jeg har testet de virale “no heat curls” og her er min dom…

Jeg har testet de virale “no heat curls” og her er min dom…

Har I også set dem? De der virale ‘no heat curls’-aggregater? Hvis ikke kan I se med hos Milabu her. 

Og det virker jo virkeligt lovende. Måske lidt for lovende? For en måndes tid siden (efter at været blevet eksponeret for dem adskillige steder) slog jeg til og lod det komme an på en prøve.

Og venner. I’m hooked. De fås på Amazon HER (reklamelink).

Jeg har alle dage været ret misundelig på dem, der kan sætte deres hår i en knold, sove og vågne med flotte bløde krøller. Selvom jeg bruger store bløde scrunchies, vågner jeg med hårde elastikmærkrer og alt andet end bløde krøllre.

Så forventningerne var lunkne. Høje nok til at jeg overhovedet gad prøve, men omvendt også så lave, at jeg ikke ville blive overrasket. Men de virker.

Jeg  bruger dem i helt tørt hår natten over. Jeg synes det giver det bedste resultat. Jeg synes også de der stive rottehaler er lidt træls at sove med, men har erfaret at hvis man pakkere dem sammen i en flad, lav knold så går dte noget bedre.

Sådan ser mine krøller ud lige når jeg har taget snoren ud. De er supere definerede og ret stramme. Jeg sprayer derfor bunden med Volume Spray og længderene med Shine Spray og reder håret igennem med min Mason Pearson børste.

Nedenfor kan I se, hvordan mine krøller så ser ud efter at være blevet redt igennem et par gange. De holder meget flot hele dagen og også. ok dagen efter, selvom jeg sover med dem i en knold.

 Kommentarer (11)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top