Du læser nu
Skønhedsfavoritter i juni: en utippet foundation, en vandfast mascara og ultralet SPF…

Skønhedsfavoritter i juni: en utippet foundation, en vandfast mascara og ultralet SPF…

Listen indeholder reklamelinks

Clinique Even Better Serum Foundation: Jeg skulle lige lære den at kende, og blev egentlig lidt forvirret til en start. Med ‘serum’ i navnet forventede jeg en super flydende, super transparant sag. Den er præcis det modsætte. Det er en foundation med høj dækkeevne og det klinger måske ikke at juni – men jeg har erfaret, at man kan bruge ultra ultra ultra lidt dér hvor huden kan trænge – og at resultatet bliver virkelig godt med den medtode.

Nilens Jord Waterproof Mascara: Jeg har ikke ejet en vandfast mascara i mange år, og panikkøbte derfor denne dagen inden begravelsen. Jeg er ikke blevet skuffet. Den giver de flotteste vipper, god spredning, perfekt volumen og god længde – og så er den virkelig vandfast (jeg føler, at jeg har udsat den for dens ultimative test).

Maybelline Liftergloss i 004 “SILK”: Jeg er en sucker for ‘your own color but better’ læbefarver og den her er virkelig virkelig en god farve. Den dufter lidt af kokos (summervibes) og har ‘plumbing effect’. I praksis føles det svagt mentholatum-agtigt – og bedst af alt klistrer den ikke. En perfekt summergloss til solbrune kinder og saltvandshår.

A-Derma Protect Fluide Invisible: De seneste år er der kommet flere og flere ‘fluide’-produkter på solhylderne og jeg ELSKER dem. Denne er ingen undtagelse. Helt transparent, tårnhøj beskyttelse og efterlader mig ikke den mindste smule klistret. Er man til de ultralette konsistenser er denne et rigtigt godt bud. Eneste minus? Den indeholder parfume. Det er af den hypoallergene slags, som har en meget høj tolerance og kan bruges til sart hud, så jeg lader mig ikke det mindste afskrække, men altså. Nu er det nævnt. Og behøver man en ekstra grund til at vælge denne, så er den prissat skarpt.

Clairins Calm-Essentiel Oil: Er spydsspidsen i en helt ny serie til sensitiv og skrøbelig hud (det er mig). Den dufter vidunderligt (så igen parfumeret og igen ikke noget der afskrækker mig, men to each their own<3), er den dejligste konsistens og trænger hurtigt ind. Den føles som at give sig selv et lille skud selvomsorg, og det er altså hårdt tiltrængt i disse tider.

(pssssst – der er -20% på al makeup hos Matas t.o.m. i morgen, så jeg lige) 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top