Du læser nu
Skønhedsfavoritter i september: min yndlingsduft, kontrol på brynene og ro på nervesystemet..

Skønhedsfavoritter i september: min yndlingsduft, kontrol på brynene og ro på nervesystemet..

Skønhedsfavoritterne holdt pause i august, men er nu stærkt tilbage – jeg har savnet dem:)

Månedens favoritter dufter af sensommer. Og om at holde fast i sommergløden. Og at holde igen med at dykke i makeuptasken for alvor, lidt endnu.

 

Nilens Jord Bronzer: Giver den pæneste solkyssede hud. Jeg bruger en stor blød børste, starter på kindbenene og der hvor solen ellers normalt rammer. Og så blender jeg det hele lidt ud til sidst.

Plaisir Beautiful Glow Serum [modtaget i forb samarbejde]: Jeg forstår godt den har vundet en Danish Beauty Award, for det er en virkelig god lille sag. Det rosa pigment giver naturlig glød og derudover er den fyldt med fugt og en særligt patenteret kollagen-booster.

Nyx Control Freak: Jeg har fået lavet ‘brow lamination’ (brynenes svar på et lashlift) og har derfor brug for lidt ekstra kontrol på brynene. Den her holder hvad den lover!

Clairins Calm-Essentiel: Jeg har tidligere talt om olien i samme serie – og jeg elsker den bare. Den her beroligende ansigtscreme dufter så vidunderligt, at der nærmest kommer ro på hele mit nervesystem, når jeg bruger den.

Aerin Mediterranian Honey Suckle In Bloom: Jeg har vist haft den her med før, men har for nyligt genoptaget kærlighedsaffæren til den her duft. Den er SÅ god.

 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top