Du læser nu
Garderobe i november: fine kjoler, silkeskjorter, gode jeans og sparkly sko…

Garderobe i november: fine kjoler, silkeskjorter, gode jeans og sparkly sko…

Party season nærmer sig med hastige skridt og således lidt mindre blød strik og lidt festivitas i denne måneds garderobe-moodboard. Både den slags der rimer på glimmersko og kjoler, men også den slags, der er rimer på jeans, toppe og blazere. Kjolen på billedet foroven er fra Ellos og sidste år – og den regner jeg nu med at bruge igen i år<3

Det er mine go-to opskrifter og det eneste jeg selv er på aktiv jagt efter i denne måned er, netop, en god silke(ish) top til jeans, pæne sko og en lille blazer. Det øvrige vil jeg gå på jagt i egen garderobe efter:)

Og med de ord: garderobe-inpiration á la november får i her.

Listen indeholder reklamelinks

 1. Pæn hvid skjortebluse med plisseringer. Er ret fristet af den, men ved ikke om kvaliteten er lidt træls.
 2. De gode jeans, som jeg har med hver måned, fordi de bare er en grundsten i min garderobe
 3. Fin festkjole til en skarp pris
 4. Flade sparkly sko – med både flad hæl og en pris, der tillader at man kan ramme floor til firmajulefrokosten uden at bekymre sig om hverken ødelagte fødder eller dyre ødelagte sko.
 5. Min kappe er kommet i en pæn klassisk camel-farve. Er så fristet. Must resist. Jeg mangler den ikke.
 6. God klassisk kjole, der nemt kan dresses op og som ikke strammer nogen steder.
 7. De pæne Custommade-sko. Jeg er selv virkelig lun på den lave model med slingback, men shit de her er flotte. Bare for høje til mig:)
 8. Klassisk hvid frakke
 9. Rigtigt pæn cardi – pæn til en top og slakcs eller jeans og et par smukke sko. Perfekt outfit til mere casual julehalløj.
 10. Den klassiske. Jeg har sparet sammen, solgt ud og havde besluttet at jeg ville købe den, når vi skulle til Hamborg sidst på måneden. Men priserne er steget 3 gange alene i 2021 (senest i går) og nu synes jeg egentlig ikke det er sjovt længere – det er simpelthen blevet for dyrt til at jeg kan få mig selv til det. Så hellere købe nogle ekstra aktier;)
 Kommentarer (2)
 • Tak fordi du gider lave disse købsinspirationer. Jeg har købt en del via dig. Jeg kan ikke finde man-fre der laver disse collager mere. Så bliv endelig ved!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top