Du læser nu
Bolig: 10 neutrale boligfavoritter på budget…

Bolig: 10 neutrale boligfavoritter på budget…

annonce

Det er næppe gået nogens næse forbi, at vi bor i et hjem, der ikke stikker så meget ud. På farverne ihvertfald. Nogle dage tænker jeg, hvor meget der reelt er smag og hvor meget der bare er trend. For selvom vi (.. jeg) kan bilde os selv ind, at vi har en klar definition af vores stil som ikke er afhængigt af, hvad der lige er moderne lige nu, så vil vi sikkert alle kigge tilbage om 20-30 år og korse os over hvor ‘2021 vi indrettede os’. Ja, eller klædte os. Eller spiste. Eller. Alt vi gør.

Anyways, det var et totalt sidespor. Emnet for i dag er 10 neutrale boligfund, der ikke ‘breaker the bank’. I samarbejde med Ilva, som jeg er så glad for at arbejde med, fordi det passer så godt til mig og vores stil. Jeg går op i det (boligindretning, altså). Utvivlsomt. Men. Ikke på den dyre måde. På den fancy måde. Om man vil. Jeg er bare rimelig Ilva, og det har jeg og mit småbørnsliv det virkeligt glimrende med;)

Og med de ord – 10 favoritter jeg crusher på.

 1. Jeg synes ikke stylingbilledet her gør den rigtig ære – jeg synes faktisk den ser lidt kedelig ud her. Men. Forestil jer den evt i hvid (det kan man jo i Ilva) og så har man altså et rigtigt rigtigt godt bud på en sofa à la Phillines flotte flyder. Jeg tør ikke selv det med puder man ikke kan tage af og vaske betrækket på – men jeg synes egentlig den her er pænere end den vi selv har. Find Norstrom HER.
 2. Den perfekte måde at få lidt højde på små stillebens. I finder den her.
 3. Jeg elsker den her lampe. Elsker! Find den her.
 4. Så fin lille bænk – den vi har i entreen har knækket benet (indsæt selv den der emoji af et hovede der eksploderer), og nu tror jeg denne skal flytte ind i stedet. Find den her.
 5. Flot billede (som udmærker sig ved at være på lærred og ikke ‘bare’ en plakat).
 6. Elsker det der organiske keramik, der er så moderne lige nu. Denne er et kup (for den er virkelig nedsat lige nu)
 7. Vidunderlige Heaven. Vores sofa. En ægte flyder, som jeg får mange spørgsmål til. Jeg valgte den fordi jeg gerne ville have en hvid sofa og det er jo lidt sindssygt, når man har små børn, så derfor måtte det være en model med aftagelige hynder, hvor betrækket kan vaskes. Den er på -32% lige nu – et kæmpe kup. Og lad jer ikke afskrække af, at den ikke findes i hvid på hjemmesiden. Det er en bestillingsfarve – men det er altså ganske gratis.
 8. Fin glaslampe med lidt samme vibe som dem vi har stående. Jeg ville bruge den med en hvid skrånende skærm.
 9. Allesso vasen er kommet i lys. Og jeg elsker den. Ikke mindst i den lille model, som jeg tror jeg er nødt til at eje.
 10. Skør vase i keramik. Dem har jeg en ting for. Perfekt med lidt brudeslør i. Også på mega udsalg lige nu.
 Kommentar (1)
 • Sådan tænker jeg også!
  Er jeg virkelig vild med det her brun/orange tæppe, eller er det tidens trend?
  Så den anden dag forsøgte jeg at komme i tanke om, hvad der har hevet i mig igennem alle år. Det er noget med stærk orange/rød, fjerboaer (ja, dem!) og silkegardiner. Så nu vil jeg forsøge at respektere “den oprindelige stemme” lidt mere. Men måske jeg liiiige gentænker det med boaerne

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top